Horoszkóp: Augusztus 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 26-án is!

Horoszkóp: Augusztus 26., Hétfő

Kos

Nem az erősséged, de most mégis a hallgatással jársz jobban! Ha tudsz is pár pletykát vagy, van pár fura ötleted, akkor egyelőre tartsd meg magadnak, mert csak fölösleges konfliktusokba kerülnél.

Bika

Végre elsimíthatsz egy nézeteltérést, de nem lesz egyszerű, neked is be kell hozzá látnod, hogy hibáztál, sőt ezt ki is kell mondanod. Ne legyél túl büszke, sokat jelentene neked és a környezetednek is ez a tűzszünet!

Ikrek

Élvezd ki a nyár utolsó hetét! Menj sokat a szabadba, dolgozz akár egy parkból vagy kávézóból, a lényeg, hogy ne szorítsd be magad az irodába, a következő hetekben, hónapokban úgyis rengeteget ülsz majd ott…

Rák

Akivel eddig jóban voltál, most még szorosabb lesz a kapcsolatod, viszont, akivel nem volt túl jó a viszonyod, azzal elmérgesedhet a dolog. Készülj fel nehéz, konfliktusos helyzetekre a héten!

Oroszlán

Olyan csapatba osztanak be, amiben nem érzed jól magadat, sőt, nem is tudod magadból így kihozni a legtöbbet. Finoman meggyőzheted a főnöködet, hogy ez senkinek sem jó így, és változtasson mielőbb.

Szűz

Zavarban vagy attól, ha megdicsérnek, pedig tényleg megérdemled. Ne érezd rosszul attól magadat, hogy a sok melóért téged jutalmaznak, mást pedig ezúttal nem.

Mérleg

Kinek tartozol felelősséggel? Nem mindegy, éppen ezért ezt tisztázd új feladatköröknél vagy állásnál, hogy ki a közvetlen főnököd, mert sok kellemetlenségtől kímélhet meg.

Skorpió

A mai nap nem alkalmas arra, hogy szerelmi ügyekben fontos döntést hozz, olyan érzelmek, emlékek befolyásolhatnak, ami nem a jó oldalra billenti a mérleget. Várj egy-két napot és addig gondolkodj rajta.

Nyilas

Ki kellene vívnod magadnak egy kicsit nagyobb önállóságot, szabad kezet, különben teljesen belefásulsz abba, amit csinálsz. A karrieredben és a magánéleteben is szükséged lenne egy kis magányra, hogy gondolkodni tudj.

Bak

Kisebb-nagyobb csaták lehetnek a melóhelyeden, de neked nem szabad részt venned benne. Sőt, ha teheted fizikailag is maradj távol a konfliktustól, próbálj otthonról dolgozni vagy válassz olyan feladatot, amihez nincs szükség csapatmunkára.

Vízöntő

Ha már vasárnap is munkaundorod volt, és nem bírod a hétfőket, akkor ideje változtatnod a hozzáállásodon. Rajtad is múlik, hogyan érzed magad bent, és még akkor is lehet jó napod, ha húzós a tempó vagy a többiek stresszelnek.

Halak

Úgy lennél a leghatékonyabb, ha sok kis szünetet tartanál ma munka közben, kávézz, sétálj, amikor telefonálsz, menj kis a folyosóra vagy az utcára, udvarra, parkba, ami a munkahelyed közelében van.

Még több

Horoszkóp