Horoszkóp: Augusztus 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Szerda

Kos

Állást keresel? Ha nem vagy munkanélküli, akkor inkább várj ezzel, mert simán behúzhatnak a csőbe és rettenetesen rosszul váltanál melóhelyet. Jön majd jobb lehetőség is, legyél türelmes!

Bika

Nagyon rosszul viseled, ha ok nélkül bántanak, számon kérnek rajtad olyat, amiért nem vagy felelős. Ki kell állnod ma magadért, a lelkednek pedig nagyon jót tesz majd, hogy megvédted magadat.

Ikrek

A barátod ma jóval érzékenyebb nálad, minden megsértődik vagy felhúzza magát, szóval vedd ezt figyelembe, mert nagyon csúnyán összeveszhettek, ha te is ráteszel egy lapáttal.

Rák

Rengeteg problémád adódhat abból, hogy nem mersz megkérdezni fontos dolgokat a munkahelyeden. A kérdésektől nem tűnsz butának, vagy alkalmatlannak, de ha a tudatlanság miatt hibázol, az nem tűntet fel jó színben.

Oroszlán

Egy lépést előre, kettőt hátra – valahogy így telik a mai nap, nehezen mennek a dolgok, pedig tényleg igyekszel és nem lógatod a lábadat, de sajnos nem is rajtad múlik a dolog, valószínűleg a főnököd hozzáállása hátráltat ma mindenkit.

Szűz

Féltékenységgel küzdesz, de az a legnagyobb baj, hogy magadnak sem tudod megmagyarázni, hogy miért, csak egyszerűen ezt érzed. Ne próbáld meg elnyomni, inkább járj utána, miből fakad ez.

Mérleg

Hetek óta vársz valamire? Sajnos tovább csúszik a dolog, de ne feszülj be ezen, mostmár tényleg megvalósul, amit szeretnél, csak még egy kicsit türelmesnek kell lenned, de addig is mostmár bátran tervezgethetsz.

Skorpió

Zavarosak a gondolataid, nem is tudod, mit szeretnél ponosan, és elvárod másoktól, hogy kitalálják, mi lenne neked szuper. Ez nem igazságos, és túl nagy elvárás a kollégáidtól, pasidtól.

Nyilas

Van az a pont, amikor már csak az alvás segíthet! Annyira kimerült vagy, hogy hiába dobod be sorra a kávé és energiaital kombókat. Ma este már muszáj kipihenned magad, mondj le minden programot, mert csak egyre többet hibázol, plusz szenvedsz.

Bak

Mintha nem egy nyelvet beszélnétek a barátoddal, szinte minden félreértetek, mást magyaráztok bele egymás mondandójába, tehát teljes a kommunikációs káosz köztetek. Jobb, ha nem is ma próbáljátok meg tisztázni a dolgokat, hétvégén sikeresebb lesz!

Vízöntő

Most vállalj be plusz feladatokat a munkahelyeden, mert később nem nagyon lesz rá kapacitásod – most viszont bevágódhatsz a főnöködnél, mert a többiek még nem nagyon tudták maguk mögött hagyni a nyarat és a karrierjükre koncentrálni.

Halak

Egy hirtelen negatív fordulat lehet a karrieredben, de nem lesz nagy a változás, a terveiden viszont változtatnod kell. Sőt a hozzáállásodon is el kell gondolkodnod, mert ennek is köze lehet a fordulathoz.

Még több

Horoszkóp