Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Nagyon tetszik egy srác, de megközelíthetetlennek tűnik, viszont te nem ismersz lehetetlent, igaz? Akkor keresd a közös simerősöket, az alkalamakat, hogy összefutass vele.

Párban: Talán eljött az idő, hogy egymás családjának bemutatkozzatok, főleg ha valami miatt ezt eddig halogattátok. Kellemes lesz a hangulat, sőt megkönnyebbülsz, hogy túlestetek rajta és nem is érted, eddig miért nem tettétek meg.

Bika

Szingli: Az egyik kollégád nem tudja titkolni, mennyire tetszel neki, sőt még randira is hívhat ma, persze kitalál valami jó szöveget, hogy menj vele egy különleges buliba vagy, hogy bemutasson valakinek.

Párban: Kevés időtök volt egymásra a héten? Akkor a hétvége legyen a szenvedélyé, mert egyre távolabb kerültök egymástól, és ezt nem szeretnéd, ugye?

Ikrek

Szingli: Az biztos, hogy a következő pasidat, nem egy hétköznapi helyzetben ismered meg, sőt szinte szürreális lesz a találkozásotok. Szóval tartsd nyitva a szemedet minden körülmények között…

Párban: Minél kevésbé félsz kimondani, amit gondolsz, vagy amit érzel, annál stabilabb a kapcsolatod. Ha úgy érzed, meginogna az egész, ha őszinte lennél, az rég nem jó, de ettől még maradj egyenes.

Rák

Szingli: Ha nem tudsz kiigazodni egy srácon, meséld el egy barátnődnek, mit érzel, hogyan viselkedik a fiú, hátha ő tisztábban, józanabbul látja a szituációt és tud segíteni, hogyan tovább.

Párban: Szeretnél minél többet kihozni a weekendből, sok mindent elintézni, edzeni, jókat enni, bulizni, jönni-menni, de ha ehhez nincs kedve a pasidnak, akkor ne is erőltesd, sok mindent egyedül is élvezhetsz.

Oroszlán

Szingli: Rengeteg bulira hívnak az ismerőseid, sőt a munkahelyeden is lehet, hogy lesz valami összejövetel, de talán inkább válaszd azt, ahol nincsenek kollégák, mert ugye házi nyúl nem biztos, hogy jó…

Párban: Szuper harmóniában vagytok, szerencsére ugyanahhoz van kedvetek egész hétvégén, úgyhogy nyugis, romantikus napok előtt álltok, most inkább ne pazaroljátok haverokra az estéket!

Szűz

Szingli: A mostani feladatod, hogy egyensúlyba hozd a magánéleted és a melódat a szabadidőben. Legyen legalább egy fél nap, amikor egy percre sem gondolsz a munkádra.

Párban: Amikor feszkósra vált a hangulat köztetek, legyél te az, aki egy poénnal gyorsan oldja a dolgot. Ne engedd, hogy nagy vitába csapjon át a szitu!

Mérleg

Szingli: Mindig tanulsz, minden egyes randi egy újabb teszt, amin magadat vizsgálgatod. “Vajon ő miért nem tetszett? Húha, nagyon vonzó, de miért beszél ilyen sokat?” – és ehhez hasonlókat elemzel. Jó móka, igaz? Előbb-utóbb meg lesz az a fiú is, akire vágysz!

Párban: Ha egy helyen dolgoztok, vagy van is minimális munkakapcsolat köztetek, akkor próbáljatok úgy kikapcsolódni, hogy egyáltalán nem hozzátok szóba a melót. Így elkerülhettek egy jó nagy veszekedést…

Skorpió

Szingli: Olyan barátokkal találkozol a hétvégén, akikkel már nagyon régen nem. Érdekesebbnél érdekesebb sztorik lesznek, már nem érzed olyan egyedül magad, mert ők is hasonló problémákkal küzdenek.

Párban: A pasid féltékenyebb, mint máskor, talán nem jó ötlet, ha együt mentek bulizni vagy beszámolni arról, hogy véletlenül összefutottál egy exeddel.

Nyilas

Szingli: Eltelt már annyi idő az előző szakításod óta, hogy már nem félsz egy találkozástól az exeddel, de azért te még ne keresd, és ha tudod, hol lesz, inkább azért még kerüld. Jobb lesz ez így, hidd el!

Párban: Minden szóra ugrasz, szinte nem tud olyat mondani a pasid, amit ne éreznél sértőnek, pedig biztosan nem akart beszólni vagy megbántani. Lazítanod kellene, kicsit elvonulni, hogy lenyugodj.

Bak

Szingli: Szervezhetnél te házibulit vagy egy vacsit, de kérd meg az ismerőseidet, hogy vigyenek magukkal szingli barátokat! Belépés, csak plusz egy fővel….

Párban: Néha mondj nemet a pasidnak! Nem jó, ha mindig azt csináljátok, amihez neki van kedve, mert előbb-utóbb úgyis elégedetlen leszel. Ezen a hétvégén tiéd a választás!

Vízöntő

Szingli: Sok bulimeghívást kapsz, de talán nem kellene mindegyikre igent mondanod, ha túlhajtod magadat, akkor borzasztó lesz az egész jövő hét. Legalább az egyik nap legyen parti és randimentes.

Párban: Minél hamarabb túl akarsz lenni egy veszekedésen, annél több kimondatlan dolog marad köztetek, nem éri meg csak azért lezárni egy vitát, hogy viszonylagos béke legyen. Mindent beszéljetek meg!

Halak

Szingli: Még mindig borzasztóan fel tud iegesíteni az exed, rengeteg, teljesen ellentmondó érzés van benned, de nem szabad ezt kimutatnod. Bármilyen nehéz, tartsd a távolságot.

Párban: Rengeteg kérdés merül fel a szerelmetekkel kapcsolatban, sokat tudtok beszélgetni, és több dologra megkapjátok a választ. Mindig hallgasd végig őt, és ne vádasokodj!

Még több

Horoszkóp