Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Izgalmas és eseménydús hétvégéd lesz, amibe még egy kis flörtölés is lesz, szóval nem fogsz unatkozni. És ez a pörgés még következő hét elején is folytatódik majd.

Párban: Jót tenne neked, ha kimozdulnál, kirándulnál vagy csak sétálnál a természetben. Ha kész tervvel állsz elő, a barátod sem fog ellenkezni, és szuper tartalmas lesz így a hétvégétek.

Bika

Szingli: Egyszerűen nem érted, hogy miért mondtál igent egy srác randimeghívására! Nem is tetszik igazán, kifejezetten fura szokásai vannak… Ugye nem vagy ennyire elkeseredve, hogy ilyen fiúkra pazarolod az idődet?

Párban: Úgy érezheted, a barátod valamit titkol előtted, de a puzzle néhány részletét megtudod, és kitisztul a kép, és csak rajtad múlik, mit kezdesz az új infókkal.

Ikrek

Szingli: Még mindig az előző kapcsolatodon merengsz, vívódsz magadban? Ez egy csomó elpocsékolt idő, energia, ráadásul már rengetegszer átpörgettél mindent a fejedben, felesleges újra fájdalmat okoznod magadnak.

Párban: Olyan dologgal bánthatod meg a pasidat, amire nem is gondolsz, hogy sértő lehet, pedig nagyon a lelkébe taposhatsz, ő pedig lehet, hogy annyira büszke, hogy nem mondja ki, mi a baja. Ha nem tisztázzátok, nagy balhé lehet a vége!

Rák

Szingli: Nagyon megtetszik valaki a hétvégén, akit már látásból ismersz, de olyan helyzetbe kerültök, hogy egyszercsak irtó vonzónak látod. Sőt, készülj, mert teljesen rákattansz!

Párban: A héten történtek miatt kicsit jeges a hangulat köztetek, amit szuperül fel lehetne forrósítani, ha végre többet lennétek kettesben, és nem csak családi és baráti összejövetelekkel telne a hétvégétek.

Oroszlán

Szingli: Szinte mindent romantikusnak találsz, ami nem veled történik, ha egy pár a közeledben szépen szól egymáshoz már összeszorul a szíved? Ne gyötörd magad, olvass, mozizz vagy akár dolgozz hétvégén, hogy elvond a figyelmedet.

Párban: Szerencsére olyan élményeitek vannak, amiktől egyébként is erős a kapcsolatotok, de mindent úgy éltek meg együtt, hogy még jobban bíztok egymásban.

Szűz

Szingli: Kicsit tartasz attól, mi lesz veled ősszel, télen, talán ilyenkor magányosabbnak érzed magadat. Muszáj rávenned magad, hogy többet sportolj, mozdulj ki rendszeresen hétközben is, hogy ne depizz be.

Párban: Felborul a napirendetek egy változástól, amit elég nehezen viseltek, és egymással is morcosak lehettek, pedig hétvégén végre kipihenhetnétek a nehéz zavaros hetet. Nem lenne jobb békében?

Mérleg

Szingli: Csak azzal vagy elfoglalva, hogy hívhatnád fel magadra a kiszemelt pasi figyelmét? A természetességgel, őszinteséggel biztosan nem hibázol, és sokkal jobban érzed majd magad te is attól, hogy nem kell megjátszani magadat.

Párban: Végre hasonlít a kapcsolatod arra, amire mindig is vágytál, igaz, megdolgoztál te is érte, de ugye, hogy megérte kitartónak lenned?

Skorpió

Szingli: Kicsit összekuszálódnak a dolgok körülötted. Az a srác, aki mindig próbálkozott, eltűnik, aki pedig eddig visszahúzódó volt, most nagyon meg akar hódítani. Izgalmas!

Párban: Minden borul, amiben biztos voltál, viszont új távlatok nyílhatnak előttetek. Csak rajtatok múlik, milyen hozzáállással, együttműködéssel vészelitek át.

Nyilas

Szingli: Túlságosan nyomulósnak találhatsz mindenkit, pedig csak te vagy érzékeny, és nem bírod, ha betolakodnak az intim szférádba. Ez nem biztos, hogy ismerkedős hétvége lesz.

Párban: Ne lustálkodjatok, ez a két nap a bulizásé, az aktív programoké, az élménygyűjtésé lesz. Lehet, hogy kicsit fáradtabban vágtok majd bele a következő hétbe, de megéri.

Bak

Szingli: Egy olyan típusú férfi tetszik meg,akiről azt gondoltad, nem vonzódnál soha. Mégis megfog benne valami, lehet, hogy te is változtál az utóbbi időben?

Párban: Iszonyatosan melónak érzed, hogy egyensúlyt tarts a párkapcsolatodban, sőt a magánéleted és a karriered között. Jó hír, ez az örökös harc most kicsit kedvezőbb, nyugisabb irányt vesz.

Vízöntő

Szingli: Akkor is nagyon-nagyon évezed a flörtölést, ha az első pillanatban tisztában vagy vele, hogy nem lesz belőle semmi. Egyszerűen szükséged van most erre a pezsgésre.

Párban: Nem jól időzíted a romantikusan szánt üzeneteket, meglepetéseket és emiatt kicsit elszomorodhatsz, de ha rájössz, mikor ideális, akkor eléred vele, amit szeretnél.

Halak

Szingli: Ajjajj, lehet, hogy belesodródtál egy szerelmi háromszögbe? Bizonyosodj meg róla, hogy a srác biztosan egyedülálló-e, nem tenne jót a lelkednek most még egy csalódás.

Párban: Eddig hűséges voltál a szerelmedhez? Akkor búcsúzz el a szende, őszinte lánytól, aki voltál, mert most jöhet egy fordulópont. Nagyon gondold át, mit lépsz, kivel és hogy megéri-e!

Még több

Horoszkóp