2019.09.16.@ 10.09

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Sajnos nem mindenkinek szólnak majd a következő hónapok a megújulásról és a pozitív változásokról…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Kos

Az ősz neked több kudarcot és csalódást tartogat, mint az egész év összesen, ez pedig különösen megvisel lelkileg. A melóban sorozatosan kapod a negatív visszajelzéseket, amitől egyre csak fogy a lelkesedésed és a motivációd. Másrészt mivel alapvetően pozitívan állsz az emberekhez, néhány közeli ismerősödnek sikerül a jóhiszeműségedet is kihasználnia! Ha nem figyelsz eléggé, nem csak megbánthatnak, még anyagilag is lehúzhatnak, ami most tényleg nagyon rosszul jönne. Kitartást, nézd úgy, hogy ebből is tanulhatsz!

Oroszlán

Imádtad a nyarat, amit ki is maxoltál, de az utóbbi hetekben már nagyon vártad az új évszakot, hogy hozzon valamiféle izgis változást az életedben. Ez meg is történik, de sajnos nem pozitív értelemben, amiért extrán csalódott lehetsz. A melóban ugyanis átszervezések jöhetnek, ami egy rakás plusz melót, stresszt és túlórát jelent neked, főleg, hogy többször bizonytalannak érzed a pozíciódat is. Viszont megéri a kemény munka hosszútávon, csak ne add fel!

Mérleg

Az utóbbi időben elhanyagoltad a szerelmedet, aminek most kezded el érezni a hatását. Eléggé távol kerültetek egymástól, és sajnos az sem segít, hogy mostanában nem igazán vagytok egy hullámhosszon sem szellemileg, sem testileg, ezért sokat vitázhattok. A jó hír viszont, hogy még simán helyrehozhatod a hibákat! Szánj egy-két napot arra, hogy végiggondolod, mit is szeretnél valójában, és ha tényleg fontos neked ez a kapcsolat, szánj mostantól sokkal több időt rá, szervez közös programokat, lepd meg apró figyelmességekkel, és akármennyire sem a te műfajod, most vállald be a lelkizéseket is!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier ősz őszi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Horoszkóp: Október 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Csekkold le, kik lesznek a hónap legszerencsésebbjei!

Horoszkóp: Szeptember 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

7 jel, hogy tipikus Mérleg vagy

Nézd meg, mik azok a dolgok, amik igazán jellemzőek a jegy szülötteire!