2019.09.16.@ 10.09

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Sajnos nem mindenkinek szólnak majd a következő hónapok a megújulásról és a pozitív változásokról…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Kos

Az ősz neked több kudarcot és csalódást tartogat, mint az egész év összesen, ez pedig különösen megvisel lelkileg. A melóban sorozatosan kapod a negatív visszajelzéseket, amitől egyre csak fogy a lelkesedésed és a motivációd. Másrészt mivel alapvetően pozitívan állsz az emberekhez, néhány közeli ismerősödnek sikerül a jóhiszeműségedet is kihasználnia! Ha nem figyelsz eléggé, nem csak megbánthatnak, még anyagilag is lehúzhatnak, ami most tényleg nagyon rosszul jönne. Kitartást, nézd úgy, hogy ebből is tanulhatsz!

Oroszlán

Imádtad a nyarat, amit ki is maxoltál, de az utóbbi hetekben már nagyon vártad az új évszakot, hogy hozzon valamiféle izgis változást az életedben. Ez meg is történik, de sajnos nem pozitív értelemben, amiért extrán csalódott lehetsz. A melóban ugyanis átszervezések jöhetnek, ami egy rakás plusz melót, stresszt és túlórát jelent neked, főleg, hogy többször bizonytalannak érzed a pozíciódat is. Viszont megéri a kemény munka hosszútávon, csak ne add fel!

Mérleg

Az utóbbi időben elhanyagoltad a szerelmedet, aminek most kezded el érezni a hatását. Eléggé távol kerültetek egymástól, és sajnos az sem segít, hogy mostanában nem igazán vagytok egy hullámhosszon sem szellemileg, sem testileg, ezért sokat vitázhattok. A jó hír viszont, hogy még simán helyrehozhatod a hibákat! Szánj egy-két napot arra, hogy végiggondolod, mit is szeretnél valójában, és ha tényleg fontos neked ez a kapcsolat, szánj mostantól sokkal több időt rá, szervez közös programokat, lepd meg apró figyelmességekkel, és akármennyire sem a te műfajod, most vállald be a lelkizéseket is!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier ősz őszi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!