3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Sajnos nem mindenkinek szólnak majd a következő hónapok a megújulásról és a pozitív változásokról…

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Kos

Az ősz neked több kudarcot és csalódást tartogat, mint az egész év összesen, ez pedig különösen megvisel lelkileg. A melóban sorozatosan kapod a negatív visszajelzéseket, amitől egyre csak fogy a lelkesedésed és a motivációd. Másrészt mivel alapvetően pozitívan állsz az emberekhez, néhány közeli ismerősödnek sikerül a jóhiszeműségedet is kihasználnia! Ha nem figyelsz eléggé, nem csak megbánthatnak, még anyagilag is lehúzhatnak, ami most tényleg nagyon rosszul jönne. Kitartást, nézd úgy, hogy ebből is tanulhatsz!

Oroszlán

Imádtad a nyarat, amit ki is maxoltál, de az utóbbi hetekben már nagyon vártad az új évszakot, hogy hozzon valamiféle izgis változást az életedben. Ez meg is történik, de sajnos nem pozitív értelemben, amiért extrán csalódott lehetsz. A melóban ugyanis átszervezések jöhetnek, ami egy rakás plusz melót, stresszt és túlórát jelent neked, főleg, hogy többször bizonytalannak érzed a pozíciódat is. Viszont megéri a kemény munka hosszútávon, csak ne add fel!

Mérleg

Az utóbbi időben elhanyagoltad a szerelmedet, aminek most kezded el érezni a hatását. Eléggé távol kerültetek egymástól, és sajnos az sem segít, hogy mostanában nem igazán vagytok egy hullámhosszon sem szellemileg, sem testileg, ezért sokat vitázhattok. A jó hír viszont, hogy még simán helyrehozhatod a hibákat! Szánj egy-két napot arra, hogy végiggondolod, mit is szeretnél valójában, és ha tényleg fontos neked ez a kapcsolat, szánj mostantól sokkal több időt rá, szervez közös programokat, lepd meg apró figyelmességekkel, és akármennyire sem a te műfajod, most vállald be a lelkizéseket is!

Még több

Horoszkóp