Horoszkóp: Szeptember 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 19-én is!

Horoszkóp: Szeptember 19., Csütörtök

Kos

A mai nap tökéletes arra, hogy végre szakíts időt azokra a régi barátaidra, akiktől a meló miatt eltávolodtál. Ne aggódj, nagyon örülnek majd, ha felkeresed őket.

Bika

Ezen a héten különösen elfáradtál, és bár még csak csütörtök van, alig bírsz a munkára koncentrálni. Lepd meg magad nyugodtan egy fincsi sütivel vagy egy hatalmas habos lattéval, ilyenkor jól jön az extra motiváció!

Ikrek

Nagyon feszült vagy, ezért több konfliktusod is lehet ma. Próbálj meg kompromisszumot kötni, különben hosszútávon súlyos problémákat okozhatsz magadnak.

Rák

Érzelmi hullámvasút: ez jellemzi leginkább a napodat. Ahelyett, hogy a barátaidat és a pasidat is kiteszed ennek, inkább töltsd egyedül a napot. Jobb lesz mindenkinek!

Oroszlán

Nagyon elúsztál a melóval, ezért kénytelen vagy otthon is dolgozni. Csinálj tervet magadnak, és oszd el egyenlően a feladataidat, hogy azért a családodra és a pasidra is jusson időd, ugyanis nekik egyáltalán nem fog tetszeni az extra home office.

Szűz

Sok kritikát kapsz, hogy nagyon zárkózott vagy. Ma viszont sokkal beszédesebb és nyitottabb hangulatban vagy, ezt használd ki, és beszélgess egy kicsit a kollégáiddal, hogy lássák, ilyen is tudsz lenni, ha akarsz!

Mérleg

Késésben leszel szinte egész nap, de ha már reggel odafigyelsz, és igyekszel behozni magad, akkor kicsit javíthatsz a dolgon. Próbáld rávenni magad ébredés után egy szorosabb tempóra, hogy ne rohanással töltsd az egész napodat!

Skorpió

Rettenetesen unalmas papírmunka vár rád, amit nem halogathatsz tovább. Kénytelen leszel átrágni magad rajta, de utána nagyon büszke lehetsz magadra, hogy milyen precízen megcsináltad!

Nyilas

Az utóbbi időben nem nagyon foglalkoztatott a tanulás, ugye? Akkor most kénytelen leszel elgondolkodni rajta, mert a munkahelyeden adódik egy lehetőség egy tanfolyamra vagy workshopra, ami szuperül kiegészítené a meglévő tudásodat.

Bak

Egy aggasztó pletyka kering körülötted, nem is igazán tudod, mihez kezdj az információval, mert elég hihetetlennek tűnik. Viszont ha van alapja, akkor az a te életedet is nagyban befolyásolja majd, szóval érdemes mindenképp utánajárnod a dolognak!

Vízöntő

Alapvetően irányító személyiség vagy, és nagyon nehezen viseled, ha a pasid veszi át ezt a szerepet. Pedig hidd el, hosszú távon jobb, ha felváltva adjátok meg az irányt.

Halak

Az egyik kollégád, akivel eddig talán egy-két szónál többet nem is beszéltetek, most egyre közelebb kerül hozzád. Igazából meg is kedveled, és lesz egy új bizalmasod a melóhelyen, akivel kilóghatsz kávézni, pletykálni.

Még több

Horoszkóp