Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: A srác, akiért eddig odavoltál, most kezd teljesen kiborítani. Idegesít minden húzása, minden megnyilvánulása, és ezt alig bírod titkolni. Ha így érzel, ne húzd sokáig az idejét, mert valószínűleg nem lesz jobb a helyzet később sem…

Párban: Kölcsönösen egymás idegeire mentek, de ez nem azt jelenti, hogy komoly gondok lennének köztetek, egyszerűen csak túl sok időt töltöttetek együtt hét közben. Mit szólnál egy csajos hétvégéhez?

Bika

Szingli: Pletykálhatnak rólad és egy olyan srácról, akihez igazából semmi közöd. De pont ez a helyzet miatt eljátszhatsz a gondolattal, hogy milyen is lenne vele, és hát egyáltalán nem is rossz ötlet…

Párban: Hét közben egy-két szónál többet nem is tudtatok váltani, lényegében teljesen külön töltöttétek a napokat a sok teendő miatt, most viszont lesz időtök csakis egymásra koncentrálni!

Ikrek

Szingli: Nem túl jó infókat hallasz arról a fiúról, akivel épp randizol, de nem is vagy hajlandó foglalkozni vele. Pedig a barátaid biztosan jót akarnak és az sem valószínű, hogy csak most találták ki ezeket…

Párban: A pasidnak lehet néhány olyan húzása, ami miatt egy pillanatra meginoghat a bizalmad. De mielőtt bármivel is meggyanúsítanád, inkább kérdezz tőle, mert valószínűleg csak egy félreértésről van szó!

Rák

Szingli: Sokkal több fiúnak tetszel, mint gondolnád, csak azokat figyelmen kívül hagyod, akik neked nem jönnek be annyira elsőre. De miért nem akarod őket jobban megismerni? Vesztenivalód nincs!

Párban: Rengeteget segít neked mostanában a barátod, ezért néha azt érzed, nélküle nem is mennél semmire. Valóban mindig ott van neked, de azért ne gondold azt, hogy egyedül ügyetlen lennél!

Oroszlán

Szingli: Felmerül benned, hogy nem túl nagyok-e az elvárásaid pasifronont. Csak azzal randizz, aki igazán tetszik, miért érnéd be kevesebbel?

Párban: Ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél a barátodnál, le kell kicsit hanyagolnod kell a témát. Nem fogod tudni erőszakkal elérni, amit te akarsz ő viszont még nem. Van, amihez idő kell, ez most ilyen szitu…

Szűz

Szingli: Rengeteget aggódsz azon, hogy mások mit gondolnak rólad, arról, hogy kivel randizol vagy épp kivel nem. Így nem is marad energiád arra koncentrálni, hogy te mire vágysz valójában, pedig az a legfontosabb!

Párban: Mozgalmas és felejthetetlen hétvége vár rátok! Valahogy sikerül most annyi kalandba keverednetek, amit még hetekig, hónapokig, sőt évekig emlegetni fogtok!

Mérleg

Szingli: Imádják a pasik az okos nőket, de azért ne vidd túlzásba! Oké, hogy meg akarod mutatni a kiszemeltednek, hogy téged az eszedért is lehet szeretni, de figyelj arra, hogy ne oktasd ki vagy ne hozd cikis szituba ezzel!

Párban: A barátodat zavarhatja, hogy túl sok mindent osztasz meg magatokról a közösségi oldalakon. Ha neki ez nem oké, kicsit vissza kéne fognod magad, hiszen egy ilyen kérdésben nem dönthetsz egyedül, nem igaz?

Skorpió

Szingli: Nincs semmi különös programod a hétvégére, de most nem is bánod, mert rengeteg az elintéznivalód. Most lesz időd utolérni magad a melóban és a házimunkában is!

Párban: Szuper meghívást kaphattok a két napra, amit mindenképp fogadjatok el, mert lehet, hogy ősz végéig már nem lesz olyan, hogy mindketten ráértek egyszerre napokig.

Nyilas

Szingli: Ne erőltess magadra semmit, amire még nem érzed kész magad, csak azért, hogy bevágódj a srácnál! Inkább legyél vele őszinte, meg fog lepni, mennyire megértő is tud lenni!

Párban: Több apró vita is kialakulhat köztetek, de amilyen hirtelen jönnek, olyan gyorsan el is múlnak. Ezek ellenére is szuper hétvégétek lesz, amit még sokáig emlegettek majd.

Bak

Szingli: Elképesztően bejön egy srác, totál odavagy érte, de mégis van valami rossz megérzésed vele kapcsolatban. Ne nyomd el, csak mert nagyon szeretnéd, hogy működjön a dolog, inkább járj a végére a dolognak!

Párban: Ez a hétvége nem a pihenésről fog szólni, az tuti, de legalább egy csomó izgis programotok lesz és olyan élményeket szereztek, amiket még hónapokig emlegetni fogtok mindketten.

Vízöntő

Szingli: Kezd kiborítani, hogy nincs senkid, de biztosan mindent megteszel, hogy ez megváltozzon? Legyél picit nyitottabb, járj változatosabb helyekre, sőt néha az is belefér, hogy te kezdeményezel…

Párban: Szuper csapat vagytok együtt, különösen most. Minden szituban zseniálisan tudtok együtt működni, akár pozitív, akár negatív dologról van szó. Ne lepődj meg, ha többen irigykednek is rátok…

Halak

Szingli: Mostanában kicsit elhanyagoltad az egészségedet, nem figyeltél oda a tested jelzéseire. Muszáj egy kicsit lassítanod, ha nem akarsz teljesen lebetegedni. Kezdd el most: tarts egy lazulós, lustizós hévégét!

Párban: Minél jobban érzed magadat, annál többet tudsz adni a barátodnak, annál többet tudsz tenni a kapcsolatotokért. Legalább egy napot szánj most magadra, tarts beauty-délutánt, shoppingolj, vagy csak olvass, bármi jöhet, ami feltölt egy kicsit.

Még több

Horoszkóp