Ezeknek a csillagjegyeknek a legstabilabb a párkapcsolata

Ha kíváncsi vagy, hogy a pasiddal vajon örökké tart-e majd a szerelmetek, csekkold le, mit mondanak erről a csillagok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek a legstabilabb a párkapcsolata

Kos és Nyilas

Bár a Kos eléggé önfejű, egy Nyilassal kis eséllyel számíthat konfliktusra. A Nyilas ugyanis „megy az árral”, és lelkesen veti bele magát azokba a kalandokba, amikért a Kos odavan. A Nyilas imádja, hogy kap elég teret a kapcsolatban, de azért izgalomból sincs hiány.

Szűz és Bak

Ez a két csillagjegy igazán megérti egymást, mivel mindketten odafigyelnek a részletekre, és rendkívül célorientáltak. Bár az előző kapcsolataikban nehezen tudták közölni a problémájujat a partnerüknekkel, a mostaniban ez nem akadály, mert mindketten bírják az építő kritikát, főleg, hogy tisztában vannak vele, a másikat a szeretet vezérli.

Bika és Rák

Ha kíváncsi vagy, hogyan fest egy Bika és Rák együtt, elég, ha megfigyeled azt a párt magad körül, akik a legszerelmesebbnek tűnnek. A biztonság és elköteleződés náluk kulcsfontosságú, így ha összevesznek, az általában ezzel kapcsolatos – de nagyon ritka.

Ikrek és Vízöntő

Eddigi kapcsolataikban nem igazán értette meg őket a párjuk, ami azért furcsa, mert simán kimondják, ha zavarja őket valami. Együtt viszont valahogy ezzel sincs gondjuk. Nem szoktak veszekedni, csendben oldják meg a problémákat.

Oroszlán és Vízöntő

Tipikus példái annak, hogy az ellentétek vonzzák, majd kiegyensúlyozzák egymást. Szerencsére nem akkora köztük az ellentét, hogy ebből konfliktusuk adódjon. Mivel mindketten nagyon empatikusak, ritkán veszekednek, de csak apróságokon kapnak össze.

Mérleg és Ikrek

Olyan azonnali lelki kapcsolat van köztük, ami gyorsan átvált vonzalomba és szerelembe. Mivel mentálisan ugyanazon a hullámhosszon vannak, könnyen megértik egymást. A Mérleg szenvedélye és az Ikrek kíváncsisága frissíti fel mindig a szerelmüket.

Skorpió és Bika

Hiába ellenkező jegyek, együtt tökéletes harmóniát alkotnak. A Bikát nagyon érdekli, hogy a titokzatos Skorpió milyen a felszín alatt, cserébe érzelmi biztonságot nyújt neki. A Skorpió pedig szenvedélyével tartja életben a tüzet, így a rossz időszakok sem tartanak sokáig.

Halak és Bak

Bár „papíron” nem illenének össze, a valóságban viszonylag békés párosról van szó. A Bak földhözragadtsága segít reálisan gondolkodni az álmodozó Halaknak, aki ezzel szemben azt érezteti a párjával, hogy nem kell túl komolyan venni a berögzült nézeteket.

Címkék: csillagjegy horoszkóp kapcsolat párkapcsolat stabil szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.