2019.09.21.@ 05.09

Ezeknek a csillagjegyeknek a legstabilabb a párkapcsolata

Ha kíváncsi vagy, hogy a pasiddal vajon örökké tart-e majd a szerelmetek, csekkold le, mit mondanak erről a csillagok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek a legstabilabb a párkapcsolata

Kos és Nyilas

Bár a Kos eléggé önfejű, egy Nyilassal kis eséllyel számíthat konfliktusra. A Nyilas ugyanis „megy az árral”, és lelkesen veti bele magát azokba a kalandokba, amikért a Kos odavan. A Nyilas imádja, hogy kap elég teret a kapcsolatban, de azért izgalomból sincs hiány.

Szűz és Bak

Ez a két csillagjegy igazán megérti egymást, mivel mindketten odafigyelnek a részletekre, és rendkívül célorientáltak. Bár az előző kapcsolataikban nehezen tudták közölni a problémájujat a partnerüknekkel, a mostaniban ez nem akadály, mert mindketten bírják az építő kritikát, főleg, hogy tisztában vannak vele, a másikat a szeretet vezérli.

Bika és Rák

Ha kíváncsi vagy, hogyan fest egy Bika és Rák együtt, elég, ha megfigyeled azt a párt magad körül, akik a legszerelmesebbnek tűnnek. A biztonság és elköteleződés náluk kulcsfontosságú, így ha összevesznek, az általában ezzel kapcsolatos – de nagyon ritka.

Ikrek és Vízöntő

Eddigi kapcsolataikban nem igazán értette meg őket a párjuk, ami azért furcsa, mert simán kimondják, ha zavarja őket valami. Együtt viszont valahogy ezzel sincs gondjuk. Nem szoktak veszekedni, csendben oldják meg a problémákat.

Oroszlán és Vízöntő

Tipikus példái annak, hogy az ellentétek vonzzák, majd kiegyensúlyozzák egymást. Szerencsére nem akkora köztük az ellentét, hogy ebből konfliktusuk adódjon. Mivel mindketten nagyon empatikusak, ritkán veszekednek, de csak apróságokon kapnak össze.

Mérleg és Ikrek

Olyan azonnali lelki kapcsolat van köztük, ami gyorsan átvált vonzalomba és szerelembe. Mivel mentálisan ugyanazon a hullámhosszon vannak, könnyen megértik egymást. A Mérleg szenvedélye és az Ikrek kíváncsisága frissíti fel mindig a szerelmüket.

Skorpió és Bika

Hiába ellenkező jegyek, együtt tökéletes harmóniát alkotnak. A Bikát nagyon érdekli, hogy a titokzatos Skorpió milyen a felszín alatt, cserébe érzelmi biztonságot nyújt neki. A Skorpió pedig szenvedélyével tartja életben a tüzet, így a rossz időszakok sem tartanak sokáig.

Halak és Bak

Bár „papíron” nem illenének össze, a valóságban viszonylag békés párosról van szó. A Bak földhözragadtsága segít reálisan gondolkodni az álmodozó Halaknak, aki ezzel szemben azt érezteti a párjával, hogy nem kell túl komolyan venni a berögzült nézeteket.

Címkék: csillagjegy horoszkóp kapcsolat párkapcsolat stabil szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Horoszkóp: Október 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Csekkold le, kik lesznek a hónap legszerencsésebbjei!

Horoszkóp: Szeptember 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

7 jel, hogy tipikus Mérleg vagy

Nézd meg, mik azok a dolgok, amik igazán jellemzőek a jegy szülötteire!