Ezeknek a csillagjegyeknek a legstabilabb a párkapcsolata

Ha kíváncsi vagy, hogy a pasiddal vajon örökké tart-e majd a szerelmetek, csekkold le, mit mondanak erről a csillagok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek a legstabilabb a párkapcsolata

Kos és Nyilas

Bár a Kos eléggé önfejű, egy Nyilassal kis eséllyel számíthat konfliktusra. A Nyilas ugyanis „megy az árral”, és lelkesen veti bele magát azokba a kalandokba, amikért a Kos odavan. A Nyilas imádja, hogy kap elég teret a kapcsolatban, de azért izgalomból sincs hiány.

Szűz és Bak

Ez a két csillagjegy igazán megérti egymást, mivel mindketten odafigyelnek a részletekre, és rendkívül célorientáltak. Bár az előző kapcsolataikban nehezen tudták közölni a problémájujat a partnerüknekkel, a mostaniban ez nem akadály, mert mindketten bírják az építő kritikát, főleg, hogy tisztában vannak vele, a másikat a szeretet vezérli.

Bika és Rák

Ha kíváncsi vagy, hogyan fest egy Bika és Rák együtt, elég, ha megfigyeled azt a párt magad körül, akik a legszerelmesebbnek tűnnek. A biztonság és elköteleződés náluk kulcsfontosságú, így ha összevesznek, az általában ezzel kapcsolatos – de nagyon ritka.

Ikrek és Vízöntő

Eddigi kapcsolataikban nem igazán értette meg őket a párjuk, ami azért furcsa, mert simán kimondják, ha zavarja őket valami. Együtt viszont valahogy ezzel sincs gondjuk. Nem szoktak veszekedni, csendben oldják meg a problémákat.

Oroszlán és Vízöntő

Tipikus példái annak, hogy az ellentétek vonzzák, majd kiegyensúlyozzák egymást. Szerencsére nem akkora köztük az ellentét, hogy ebből konfliktusuk adódjon. Mivel mindketten nagyon empatikusak, ritkán veszekednek, de csak apróságokon kapnak össze.

Mérleg és Ikrek

Olyan azonnali lelki kapcsolat van köztük, ami gyorsan átvált vonzalomba és szerelembe. Mivel mentálisan ugyanazon a hullámhosszon vannak, könnyen megértik egymást. A Mérleg szenvedélye és az Ikrek kíváncsisága frissíti fel mindig a szerelmüket.

Skorpió és Bika

Hiába ellenkező jegyek, együtt tökéletes harmóniát alkotnak. A Bikát nagyon érdekli, hogy a titokzatos Skorpió milyen a felszín alatt, cserébe érzelmi biztonságot nyújt neki. A Skorpió pedig szenvedélyével tartja életben a tüzet, így a rossz időszakok sem tartanak sokáig.

Halak és Bak

Bár „papíron” nem illenének össze, a valóságban viszonylag békés párosról van szó. A Bak földhözragadtsága segít reálisan gondolkodni az álmodozó Halaknak, aki ezzel szemben azt érezteti a párjával, hogy nem kell túl komolyan venni a berögzült nézeteket.

Címkék: csillagjegy horoszkóp kapcsolat párkapcsolat stabil szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.