2019.09.22.@ 06.09

Ilyen testvér vagy a horoszkópod szerint

Egyetértesz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kos

Te olyan tesó vagy, aki imádja a heves vitákat, teljesen mindegy miről is legyen szó. Szereted azt bizonygatni, hogy neked mennyire igazad van, a testvérednek pedig mennyire nincs. Egy jó veszekedésért képes vagy a legapróbb dolgot is felfújni. A tesódnak tutira az agyára mész ezzel, de téged nem érdekel, hiszen pont ezen szórakozol.

Bika

Rettenetesen makacs tudsz lenni, és tuti, ha a tesód olyat tesz, ami neked nem tetszik, akár évekig is képes vagy azt felemlegetni. Már ha csak megkérdezés nélkül veszik kölcsön a holmidat, és te ezt kiszúrod, akkor a tesód biztos lehet abban, hogy hetekig nem fogsz vele szóba állni.

Ikrek

Imádod ugratni a tesódat. Pontosan tudod, hogy mik a gyenge pontjai és tudod minden titkát, szóval nem tudsz ellenállni egy jó kis tréfának. Néha azonban túlzásba tudsz esni, nem tanácsos ezeket a viccelődéseket nyilvánosan megejtened (például a barátai előtt), hiszen nem mindenki veszi ilyen könnyen poénra a dolgokat.

Rák

Te aztán egy igazi jó testvér vagy, senki se érhet a nyomodba, ha a család összetartásáról van szó. Pont ezért nagyon könnyen frusztrálttá válhatsz, ha a tesód lemondja a veled való találkát, hogy a barátaival lehessen. Sokszor úgy érzed te jobban törődsz vele, mint fordítva.

Oroszlán

Neked csak akkor jó valami, ha pontosan úgy csinálják meg, ahogy azt te elvárod. Azonban a tesód nem gondolatolvasó, ha nem mondod el neki, hogy mit szeretnél, nem fogja tudni úgy megcsinálni.

Szűz

Nem bírod szó nélkül végignézni, hogy a testvéred újra ás újra ugyanabba a hibába esik. Azonban, a megjegyzéseidet gyakran érezheti a másik erős kritikának, szóval még ha csak nehezen is, de álld meg néha, hogy mindenbe beleszólj.

Mérleg

Te aztán nem mész bele értelmetlen vitákba, teljesen mindegy, hogy a családod milyen balhés is. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne sértődnél meg, csak te picit passzív-agresszív módon fejezed ki, ha valami nem tetszik. Ezzel pedig az őrületbe tudod kergetni a tesódat.

Skorpió

Pont olyan memóriád van, mint egy elefántnak: semmit sem felejtesz el. Kicsit bosszantó tudsz lenni, ha összeveszel a tesóddal, hiszen gyorsan emlékezteted őt, hogy milyen hibákat is követett el a múltban.

Nyilas

Te tutira filterek nélkül élsz, nem esik nehezedre az igazságot elmondani valakinek, főleg nem a tesódnak. Azonnal kimondod az első dolgot, ami az eszedbe jut, lehet az bármennyire durva vagy bántó. Biztosan megkért már a tesód párszor, hogy legyél egy kicsit figyelmesebb.

Bak

Neked nem számít más, csak a győzelem. Teljesen mindegy, hogy egy nagy versenyről van szó, vagy csak egy családi társasjátékozásról, neked mindenki mást le kell előznöd. Nem tehetsz erről, de nyugi a tesóid tudják már, hogyan kell ezt kezelni.

Vízöntő

Imádod a tesódat, azonban ezt nem mindig tudod jól kifejezni. Valószínűleg inkább a tetteiddel mutatod meg nekik, hogy mennyire is szereted őket, nem pedig a szavaiddal. Te tutira nem vagy az az ölelkezős fajta – de nyugi a tesód tudja, mennyit is jelentesz neki.

Halak

Nagyon nehezedre esik koncentrálni, főleg akkor, ha nem érdekel a téma, amiről a másik beszél. Épp ezért gyakran, amikor a tesód magyaráz neked, te csak bólogatsz és reméled, hogy nem egy kérdést tettek fel. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted őket, de sajnos te többször jársz a föld felett, mint a földön, de a tesóid pont így szeretnek.

Címkék: csillagjegy horoszkóp ilyen testvér vagy tesó testvér

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!