2019.09.23.@ 12.09

Ez a 3 csillagjegy a legstílusosabb

Ha divatról vagy szépérzékről van szó, ők verhetetlenek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legstílusosabb

Bika

A Bika nők imádják a luxust, a kényelmet, a fényűzést és persze a szép ruhákat. Ebben a jegyben születtél? Akkor tuti, te is sokat foglalkozol a ruhatáraddal, arra törekszel, hogy minden szettben tökéletesen nézz ki, de a komfort sem utolsó szempont nálad. A célod, hogy extra csini legyél a rucikban, azt viszont utálod, ha valami nem passzol rád tökéletesen. Szereted a bizsukat, ezért elég sokat tartasz belőlük otthon, ami jó, hiszen mindig találsz köztük olyat, ami megfelel a hangulatodnak.

Oroszlán

Az oroszlánok mindig fejedelmi látvány nyújtanak, hiszen rendkívül hiúak a megjelenésükre. Ha Oroszlán csajszi vagy, akkor biztos mindig keresed a legújabb, legtrendibb darabokat, de csak addig kellenek, amíg nem látsz belőlük túl sokat az utcán. Nem szeretsz egy lenni a sok közül, kimondottan élvezed, ha felfigyelnek rád az emberek. Bírod a csillogást, így a különféle kiegészítőket sem veted meg, bár a bizsunál sokkal jobban bejönnek neked az igazi ezüst és arany ékszerek. De őszintén, csodálkozik ezen valaki?

Mérleg

A Mérlegek egyszerűen imádják a harmóniát, igaz ez akkor is, amikor a szettjeiket válogatják össze. A csillagjegy szülöttei éppen ezért nagyon tehetségesek az igazán csini szerelések megálmodásában, róluk mindenki tudja, nagyszerű az ízlésük. Ha Mérleg vagy, pontosan tudod, hogyan párosítsd a színeket, de abban is jó vagy, hogy ne vidd túlzásba a különféle kiegészítők viselését. Örökké egyensúlyra törekszel, ha pedig divatról van szó, vitathatatlan a tehetséged.

Címkék: bika csillagjegy divat horoszkóp mérleg oroszlán stílus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!