2019.09.25.@ 12.09

A csillagok szerint ez a legjobb nap az esküvőre 2020-ban

Így lesz biztos az örökkön-örökké!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagok szerint ez a legjobb nap az esküvőre 2020-ban

Az asztrológia egy csomó hasznos dolgot elárulhat a szerelmi életedről. A csillagok segítségével megtudhatod, hogy a horoszkópod szerint stabil lesz-e a párkapcsolatod, vagy csak az első randiig juthatsz-e el a pasival, sőt, azt is elárultuk már neked, hogy a csillagjegyed alapján számíthatsz-e eljegyzésre a hónapban. És ha megvolt a nagy kérdés, akkor ideje elkezdeni szervezni az esküvőt! De vajon melyik nap erre a legalkalmasabb? Az amerikai Cosmo kiderítette!

Képzeld, megkérdezték a témáról Carolyne Faulkner asztrológust, aki elmesélte, melyik a legjobb dátum 2020-ban a lagzira ahhoz, hogy tutira sokáig együtt maradjatok. Szerinte a jövő év kifejezetten gyümölcsöző időszak arra, hogy tartós kapcsolatba lépj. A legoptimálisabb időpont viszont irtó szűkös teret hagy a szervezésre: Carolyne szerint ugyanis 2020. február 20-án kellene férjhez menned.

„A 20-as szám az Angyalt jelképezi, ami új kezdetet szimbolizál, ez pedig a kulcsa a dátumválasztásnak. Az meg különösen jó, hogy így a 20/02/20-formulát kapjuk meg. A 2 pedig a hatalmas és higgadt nőt képviseli, aki bájjal és alázattal hajtja le a fejét, mégis példátlan elszántsága és ereje van.”

Carolyne azt is elmagyarázta, hogy a számmisztikai jelentőségén kívül még azért is szuper ez a dátum, mert a Bika házát jelzi. A csillagjegyet pedig a Vénusz uralja, aki ugyebár a szerelem és a szépség istennője volt a mitológiában. Így a bolygó maga kitartást és hűségre való elhatározást jelent.

És bár február 20-a a legmegfelelőbb nap a házasságra, valójában jövőre bármikor összekötheted az életed a szerelmeddel, tutira jól fogsz járni. Carolyne szerint ez azért van, mert a Szaturnusz a negatív csillagjegyéből, a Bakból végre (2017 óta először) elmozdul a Vízöntő felé, ahol a Jupiterhez fog csatlakozni. „Ez a kombináció pedig a ’60-as években volt utoljára, ami pedig a szerelem, egyenlőség, szabadság és a szabad szerelem időszaka volt!”–tette hozzá Carolyne.

„Azok, akik 2020-ban mondanak igent egymásnak, nagy valószínűséggel többször is voltak már karmikus kapcsolatban, a többi életük során, de ebben az életben nagy rá az esélyük, hogy a lehető legjobban jöjjenek ki a dolgaik.

Címkék: asztrológia esküvő ezotéria házasság horoszkóp időpont

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!