Ez az 5 csillagjegy a legféltékenyebb

Mellettük tuti nem dőlhetsz hátra egy percre sem, mert a kedvenc háziállatuk a zöld szemű szörnyecske.

Ez az 5 csillagjegy a legféltékenyebb

Rák

Hiperérzékeny és igazi kis szeretetbomba, akinek folyamatos megerősítésre van szüksége. Simán belemegy, hogy akár minden este elmenj bulizni és azon sem akad, ki ha egy üzit sem kap tőled – legalábbis te ezt hiszed. Ugyanis magában óriásit harcol a kételyeivel, de sosem merné bevallani, ezért inkább előadja a lazát.

Oroszlán

Oké, ez lehet kicsit igazságtalan: miközben imádja, hogy ő a buli sztárja, képtelen elviselni, ha te kerülsz a középpontba. Nem csak azt utálja, hogy ellopod tőle a showt, de attól is rázza a hideg, ha más srácok is észrevesznek. Nem egyszerű eset, de a humorával mindenért kárpótol.

Szűz

A melójában ő a nyugalom bajnoka, de ne dőlj be a kamubékének, mert a cirkuszi jeleneteket otthonra tartogatja. Ha úgy érzi, nem áll minden infó a rendelkezésére, egyből azon kattog, hogy tuti más is van a képben. Nyugi, néhány üzi napközben megnyugtatja a nyugtalan kis lelkét.

Skorpió

A legszexibb csillagjegy egyben az egyik legféltékenyebb is. Nézd el neki, szimplán annyira titokzatos a személyisége, hogy egyből azt feltételezi, hogy te sem mondasz el neki mindent. Az egyetlen esély, hogy kioffold az állandó bizalmatlankodó piszkálódását, ha mindig teljesen őszinte vagy vele.

Nyilas

Simán hozza a klasszikus hősszerelmest és azonnal kiakad, ha azt érzi, valakinek bejössz. Szerencsére ezekkel a minidrámáival nem téged szórakoztat, inkább a barátainak panaszkodik a vetélytársáról. A legjobb, amit tehetsz, hogy biztosítod, neked tényleg ő a mesebeli herceg.

Még több

Horoszkóp