2019.09.26.@ 09.09

Ez az 5 csillagjegy a legféltékenyebb

Mellettük tuti nem dőlhetsz hátra egy percre sem, mert a kedvenc háziállatuk a zöld szemű szörnyecske.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az 5 csillagjegy a legféltékenyebb

Rák

Hiperérzékeny és igazi kis szeretetbomba, akinek folyamatos megerősítésre van szüksége. Simán belemegy, hogy akár minden este elmenj bulizni és azon sem akad, ki ha egy üzit sem kap tőled – legalábbis te ezt hiszed. Ugyanis magában óriásit harcol a kételyeivel, de sosem merné bevallani, ezért inkább előadja a lazát.

Oroszlán

Oké, ez lehet kicsit igazságtalan: miközben imádja, hogy ő a buli sztárja, képtelen elviselni, ha te kerülsz a középpontba. Nem csak azt utálja, hogy ellopod tőle a showt, de attól is rázza a hideg, ha más srácok is észrevesznek. Nem egyszerű eset, de a humorával mindenért kárpótol.

Szűz

A melójában ő a nyugalom bajnoka, de ne dőlj be a kamubékének, mert a cirkuszi jeleneteket otthonra tartogatja. Ha úgy érzi, nem áll minden infó a rendelkezésére, egyből azon kattog, hogy tuti más is van a képben. Nyugi, néhány üzi napközben megnyugtatja a nyugtalan kis lelkét.

Skorpió

A legszexibb csillagjegy egyben az egyik legféltékenyebb is. Nézd el neki, szimplán annyira titokzatos a személyisége, hogy egyből azt feltételezi, hogy te sem mondasz el neki mindent. Az egyetlen esély, hogy kioffold az állandó bizalmatlankodó piszkálódását, ha mindig teljesen őszinte vagy vele.

Nyilas

Simán hozza a klasszikus hősszerelmest és azonnal kiakad, ha azt érzi, valakinek bejössz. Szerencsére ezekkel a minidrámáival nem téged szórakoztat, inkább a barátainak panaszkodik a vetélytársáról. A legjobb, amit tehetsz, hogy biztosítod, neked tényleg ő a mesebeli herceg.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria féltékeny horoszkóp jellemzés zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!