Horoszkóp: Szeptember 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!

Horoszkóp: Szeptember 26., Csütörtök

Kos

Újult erővel, rengeteg ötlettel és energiával vágsz bele a napba, még olyan feladatokhoz is van kedved kivételesen, amiket amúgy egyáltalán nem szeretsz. Ez a pörgés estig kitart, és bár rettenetesen kimerít, de legalább utoléred mindennel magadat.

Bika

Fontos lenne, hogy részt tudj venni azon a tanfolyamon, vagy továbbképzésen, amit ma ajánlanak neked. Biztos, hogy előnyöd származik minden olyan lehetőségből, ahol mostanában tanulni lehet!

Ikrek

Igazi romantikus nap vár rád, egy rakás kedves bókkal, üzenettel, figyelmességgel. De ha épp nincs pasid, akkor is megkapod mindezt, csak lehet, hogy idegen srácoktól.

Rák

Türelmes típus vagy, néha túlságosan is, nem várhatsz a végtelenségig másokra. Állj ki magadért, ha kell, legyél egy picit rámenősebb, erőszakosabb, főleg ha a te munkádról, teljesítményedről van szó!

Oroszlán

Kísérletező hangulatban leszel ma. Leginkább a pasiddal vágysz valami újra és szokatlanra. Ha kellőképpen bátor vagy, és nem csak a gondolataid szárnyalnak, emlékezetes órákat tölthettek együtt.

Szűz

Rég volt már olyan, hogy csakis magaddal foglalkoztál  kicsit? A mai nap szuper alkalom rá, hogy felöltődj testileg és lelkileg is! Jöhet egy kiadós edzés, szauna, fodrász, vagy shopping túra, amihez csak kedved van!

Mérleg

Valahogy ma mindenki negatív és ingerlékeny körülötted, pedig neked jó a hangulatod. Ne is hagyd, hogy átragadjon rád a rossz kedv, még akkor se, ha látod, hogy egyeseket kifejezetten bosszant a pozitív hozzáállásod.

Skorpió

Sajnos ma egy olyan kellemelen szituba keveredhesz, hogy az egyik kollégád pénzt kér kölcsön tőled. Ne bántsd meg, de ne adj neki. Belátható időn belül nem kapnád vissza…

Nyilas

Ha ma  bármilyen ajánlatot kapsz, különösen, ha az anyagi természetű, mindenképpen kérj gondolkodási időt. Alaposan rágd át magad az összes lehetséges lépésen és vedd számba a körülményeket és a következményeket is.

Bak

Van néhány lezáratlan ügy és legalább ugyanannyi megválaszolatlan kérdés az életedben. Ma valahogy ezekre keresed a megoldást, de sajnos egyelőre nem találod. A tehetetlenség dühössé és frusztrálttá tehet.

Vízöntő

A délelőtt folyamán nagyon ingerültté válhatsz. Ez a helyzet az, amikor az élő fába is belekötsz. Leginkább családtagjaid lehetnek a dühöd céltábláján. Próbáld meg ma a lehetőségekhez képest elkerülni az embereket.

Halak

Te lazán kezeled a pénzügyeket, a pasid viszont egyáltalán nem és totál ráfeszül néhány befizetetlen számlára, tartozásra. Próbálj vele megértőbb lenni, mert ha belegondolsz, végülis tényleg jobb, ha ezek rendben vannak, nem?

Még több

Horoszkóp