2019.09.26.@ 07.09

Horoszkóp: Szeptember 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 26., Csütörtök

Kos

Újult erővel, rengeteg ötlettel és energiával vágsz bele a napba, még olyan feladatokhoz is van kedved kivételesen, amiket amúgy egyáltalán nem szeretsz. Ez a pörgés estig kitart, és bár rettenetesen kimerít, de legalább utoléred mindennel magadat.

Bika

Fontos lenne, hogy részt tudj venni azon a tanfolyamon, vagy továbbképzésen, amit ma ajánlanak neked. Biztos, hogy előnyöd származik minden olyan lehetőségből, ahol mostanában tanulni lehet!

Ikrek

Igazi romantikus nap vár rád, egy rakás kedves bókkal, üzenettel, figyelmességgel. De ha épp nincs pasid, akkor is megkapod mindezt, csak lehet, hogy idegen srácoktól.

Rák

Türelmes típus vagy, néha túlságosan is, nem várhatsz a végtelenségig másokra. Állj ki magadért, ha kell, legyél egy picit rámenősebb, erőszakosabb, főleg ha a te munkádról, teljesítményedről van szó!

Oroszlán

Kísérletező hangulatban leszel ma. Leginkább a pasiddal vágysz valami újra és szokatlanra. Ha kellőképpen bátor vagy, és nem csak a gondolataid szárnyalnak, emlékezetes órákat tölthettek együtt.

Szűz

Rég volt már olyan, hogy csakis magaddal foglalkoztál  kicsit? A mai nap szuper alkalom rá, hogy felöltődj testileg és lelkileg is! Jöhet egy kiadós edzés, szauna, fodrász, vagy shopping túra, amihez csak kedved van!

Mérleg

Valahogy ma mindenki negatív és ingerlékeny körülötted, pedig neked jó a hangulatod. Ne is hagyd, hogy átragadjon rád a rossz kedv, még akkor se, ha látod, hogy egyeseket kifejezetten bosszant a pozitív hozzáállásod.

Skorpió

Sajnos ma egy olyan kellemelen szituba keveredhesz, hogy az egyik kollégád pénzt kér kölcsön tőled. Ne bántsd meg, de ne adj neki. Belátható időn belül nem kapnád vissza…

Nyilas

Ha ma  bármilyen ajánlatot kapsz, különösen, ha az anyagi természetű, mindenképpen kérj gondolkodási időt. Alaposan rágd át magad az összes lehetséges lépésen és vedd számba a körülményeket és a következményeket is.

Bak

Van néhány lezáratlan ügy és legalább ugyanannyi megválaszolatlan kérdés az életedben. Ma valahogy ezekre keresed a megoldást, de sajnos egyelőre nem találod. A tehetetlenség dühössé és frusztrálttá tehet.

Vízöntő

A délelőtt folyamán nagyon ingerültté válhatsz. Ez a helyzet az, amikor az élő fába is belekötsz. Leginkább családtagjaid lehetnek a dühöd céltábláján. Próbáld meg ma a lehetőségekhez képest elkerülni az embereket.

Halak

Te lazán kezeled a pénzügyeket, a pasid viszont egyáltalán nem és totál ráfeszül néhány befizetetlen számlára, tartozásra. Próbálj vele megértőbb lenni, mert ha belegondolsz, végülis tényleg jobb, ha ezek rendben vannak, nem?

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!