4 csillagjegy, aki új munkát talál októberben

Már készítheted is a felmondóleveled.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki új munkát talál októberben

Ikrek

Hónapok óta azon kattogsz, hogy váltani kellene, de még arra sem tudod rávenni magad, hogy befrissítsd a CV-d. Így nehezen fog összejönni álmaid melója, viszont októberben a csillagok besegítenek és ajánlás útján rád talál egy szuper lehetőség. Azért az interjúra vidd magaddal az update-elt önéletrajzod.

Rák

Imádod a mostani munkahelyed és a kollégáiddal is jól kijössz, de már nagyon időszerű lenne egy előléptetés. Sajnos a főnököd ezt nem teljesen így gondolja, pedig tényleg megérdemelnéd. Jelentkezz néhány szimpi állásra, mert jó eséllyel magasabb poziban tudsz majd elhelyezkedni.

Skorpió

Tiszta káosz a jelenlegi office-szitud és már érzed is magadon, hogy inkább lennél munkanélküli, mintsem még egy napot bemenj az irodába. Mielőtt még indulatból ott hagynál mindent, kérdezd körbe az ismerőseidet, mert egyikük szuper ajánlatot dob be neked. Így azért kényelmesebb váltani, nem?

Nyilas

Éppen óriás melókeresésben vagy és a sokadik interjú után reménykedsz a visszahívásban, de sehol semmi? Nyugi, ez egy igazi türelemjáték, és csak most jön a legjobb része: októberben az égiek is úgy akarják, hogy befusson egy pozitív válasz.

Címkék: állás álláskeresés csillagjegy horoszkóp munka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!