2019.09.28.@ 06.09

4 csillagjegy, aki új munkát talál októberben

Már készítheted is a felmondóleveled.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki új munkát talál októberben

Ikrek

Hónapok óta azon kattogsz, hogy váltani kellene, de még arra sem tudod rávenni magad, hogy befrissítsd a CV-d. Így nehezen fog összejönni álmaid melója, viszont októberben a csillagok besegítenek és ajánlás útján rád talál egy szuper lehetőség. Azért az interjúra vidd magaddal az update-elt önéletrajzod.

Rák

Imádod a mostani munkahelyed és a kollégáiddal is jól kijössz, de már nagyon időszerű lenne egy előléptetés. Sajnos a főnököd ezt nem teljesen így gondolja, pedig tényleg megérdemelnéd. Jelentkezz néhány szimpi állásra, mert jó eséllyel magasabb poziban tudsz majd elhelyezkedni.

Skorpió

Tiszta káosz a jelenlegi office-szitud és már érzed is magadon, hogy inkább lennél munkanélküli, mintsem még egy napot bemenj az irodába. Mielőtt még indulatból ott hagynál mindent, kérdezd körbe az ismerőseidet, mert egyikük szuper ajánlatot dob be neked. Így azért kényelmesebb váltani, nem?

Nyilas

Éppen óriás melókeresésben vagy és a sokadik interjú után reménykedsz a visszahívásban, de sehol semmi? Nyugi, ez egy igazi türelemjáték, és csak most jön a legjobb része: októberben az égiek is úgy akarják, hogy befusson egy pozitív válasz.

Címkék: állás álláskeresés csillagjegy horoszkóp munka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!