2019.09.28.@ 05.09

A csillagjegy, akivel azonnal egymásra kattantok

Hiába is próbálnál tenni ellene, egyszerűen meg van írva a csillagokban, hogy szuper páros lesztek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegy, akivel azonnal egymásra kattantok

Kos és Nyilas

Két tüzes jegy szülöttje között nem lehet uncsi egyetlen pillanat sem. Mindketten imádjátok az életeteket és minden egyes napját szenvedéllyel élitek meg. Ha ti egyszer találkoztok, azonnal beindul köztetek a kémia, és amilyen gyorsan egymásra kattantok, olyan sebességgel fejlődik a kapcsolatotok is.

Ikrek és Oroszlán

Mivel az Ikrek jegy a legkíváncsibb az összes közül, tökéletes párja lehet az Oroszlánnak, aki imád magáról mesélni. Tisztára, mint amikor a lelkes mozirajongó megtalálja élete filmjét, amit ezerszer is újra tudna nézni. Erre azért te is váltanál jegyet, nem?

Rák és Halak

A két szuper romantikus találkozásából csakis egy lányregénybe illő romkom lehet, ahol minden napra jut egy cukiskodó üzenet, vagy egy nagy szerelmi vallomás. Lehet, hogy másnak már kicsit túl nyálas a kettősük, de ők úgy érzik magukat, mint a legszebb románc főszereplői.

Mérleg és Vízöntő

Fura helyzet, hiszen elsőre akár még utalhatják is egymást, de ennek az egyetlen oka, hogy túl makacsok bevallani maguknak – meg persze egymásnak is -, hogy odavannak a másikért. A kérdés már csak az, hogy ki adja meg magát először, mert onnantól ők lesznek a társaság kedvenc duója.

Skorpió és Bak

A bizalom és az őszinteség extra fontos nektek, ami mázli, hiszen tökéletesen meg is tudtok nyílni a másiknak. Még a titokzatos Skorpió is simán kifecsegi az összes titkát, mert a nulladik perctől megbízik a Bakban. Jól is teszi, hiszen nagy eséllyel örökre együtt maradtok.

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!