A csillagjegy, akivel azonnal egymásra kattantok

Hiába is próbálnál tenni ellene, egyszerűen meg van írva a csillagokban, hogy szuper páros lesztek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegy, akivel azonnal egymásra kattantok

Kos és Nyilas

Két tüzes jegy szülöttje között nem lehet uncsi egyetlen pillanat sem. Mindketten imádjátok az életeteket és minden egyes napját szenvedéllyel élitek meg. Ha ti egyszer találkoztok, azonnal beindul köztetek a kémia, és amilyen gyorsan egymásra kattantok, olyan sebességgel fejlődik a kapcsolatotok is.

Ikrek és Oroszlán

Mivel az Ikrek jegy a legkíváncsibb az összes közül, tökéletes párja lehet az Oroszlánnak, aki imád magáról mesélni. Tisztára, mint amikor a lelkes mozirajongó megtalálja élete filmjét, amit ezerszer is újra tudna nézni. Erre azért te is váltanál jegyet, nem?

Rák és Halak

A két szuper romantikus találkozásából csakis egy lányregénybe illő romkom lehet, ahol minden napra jut egy cukiskodó üzenet, vagy egy nagy szerelmi vallomás. Lehet, hogy másnak már kicsit túl nyálas a kettősük, de ők úgy érzik magukat, mint a legszebb románc főszereplői.

Mérleg és Vízöntő

Fura helyzet, hiszen elsőre akár még utalhatják is egymást, de ennek az egyetlen oka, hogy túl makacsok bevallani maguknak – meg persze egymásnak is -, hogy odavannak a másikért. A kérdés már csak az, hogy ki adja meg magát először, mert onnantól ők lesznek a társaság kedvenc duója.

Skorpió és Bak

A bizalom és az őszinteség extra fontos nektek, ami mázli, hiszen tökéletesen meg is tudtok nyílni a másiknak. Még a titokzatos Skorpió is simán kifecsegi az összes titkát, mert a nulladik perctől megbízik a Bakban. Jól is teszi, hiszen nagy eséllyel örökre együtt maradtok.

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.