7 jel, hogy tipikus Mérleg vagy

Nézd meg, mik azok a dolgok, amik igazán jellemzőek a jegy szülötteire!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 jel, hogy tipikus Mérleg vagy

Vonzanak a művészetek

A Méleg jegyűek között rengeteg a művész: tuti, hogy téged is nagyon érdekel mondjuk a tánc, a festészet, a szobrászat, vagy esetleg a zene. Persze a puszta kíváncsiság ide nem elég, tehetség is kell – amiből persze te egy jó nagy adagot kaptál. Élj vele, hiszen nem adatik meg mindenkinek!

Mindenkiben a nagy Őt látod

Extra romantikus alkat vagy, imádod az érzelgős, klasszikus randikat, az éttermeket és a jó pezsgőt. Azonban sajnos álomvilágban élsz: azt gondolod, tündérmese az életed, és az aktuális pasid a herceg. Vigyázz magadra, mert ha nem maradsz a realitások talaján, csúnyán összetörhetik a szíved.

Nem bírsz ki egy hetet sem buli nélkül

Ízig-vérig társasági lény vagy, nem tudsz otthon ülni egyedül. Szeretsz új emberekkel megismerkedni mindenféle összejöveteleken, barátkozni – sőt, néha egy kis flört is belefér. Bárkivel képes vagy megtalálni a közös hangot, ez a szupererőd.

Döntésképtelen és konfliktuskerülő vagy

Minden csillagjegynek van jó és rossz oldala, számodra a konfliktushelyzetek a legnehezebbek: nem igazán. Ha teheted, inkább elmenekülsz a viták elől.

Extra intelligens vagy

A Mérlegek általában rendkívül műveltek, szeretnek sokféle témáról beszélgetni, intelligens ember benyomását keltik. Ha valakinek kérdése van, tuti, hogy hozzád fog fordulni a megoldásért.

Sokan szeretnének a barátaid lenni

Téged mindenki elbűvölőnek lát, szépnek, okosnak, viccesnek, ezért nem csoda, hogy sokan a barátkoznának veled. Ezt persze maga a Mérleg ritkán veszi észre, de ha átgondolod, rögtön rájössz, miért van így.

Nem bírod az igazságtalanságot

A jegy szülöttei a harmónia, az egyensúly szerelmesei, ezért nehezen viselik, ha igazságtalanságot látnak, tapasztalnak. Biztos te is gyakran próbáltál már segíteni az elesettebbeknek, képviselni az érdekeiket az elnyomással szemben.

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzése mérleg tulajdonságai

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!