2019.09.30.@ 11.09

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Csekkold le, kik lesznek a hónap legszerencsésebbjei!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Kos

Bár a Kos csillagjegy szülötteként nem feltétlenül te vagy a társaság legcserfesebb tagja, ebben a hónapban olyan leszel, mint, akit kicseréltek. Ez pedig nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak és a szerelmi életednek. Hangos nevetéseddel és cuki mosolyoddal ugyanis képes leszel felkelteni a figyelmét annak, akire olyan régóta vársz. Ha észreveszed a jeleket és hagyod, hogy egy kicsit sodorjon az élet, ez lehet a valaha volt legszenvedélyesebb kapcsolatod. Na, készen állsz?

Rák

Igaz szerelemre vágysz, de valahogy ez az utóbbi időben nem akart összejönni. Mostanra szinte már le is tettél arról, hogy valaha újra lesz pasid. Szerencsére ez az elengedés szuper jót tesz neked, végre nem vagy görcsös, nem látod minden szembejövőben a jövendőbeli férjed. Ez a lazaság lesz az, ami októberben megtöri a jeget, ha önmagadat adod, bekopogtat a nagy betűs SZERELEM.

Szűz

Az utóbbi időben teljesen hidegen hagyott a szerelem, köszönöd szépen, teljesen jól elvagy egyedül, a legfontosabb amúgy is a munka, a menő karrier. Mindent azonban még te sem tarthatsz kézben, ezt pedig a következő hetekben fogod megtapasztalni. Váratlanul megismerkedsz valaki olyannal, aki teljesen magába bolondít, így elég nehezen fogsz majd tudni a melóra koncentrálni napközben. Merj élni, légy nyitott, meglátod, ez a srác nagyon boldoggá fog tenni, ha hagyod!

Skorpió

Imádsz szórakozni, egyszerre több vasat tartani a tűzbe, de lassan ideje, hogy felhagyj ezzel. Sokan állnak sorban a kegyeidért és nem várathatod őket tovább, el kell döntened, ki az, akit el tudsz képzelni magad mellett. Szerencsére a következő hetek bolygóállásai kedvezően hatnak majd erre, a szíved megsúgja, mi a helyes döntés.

Címkék: csillagjegy horoszkóp kos október rák skorpió szerelem szerelmi horoszkóp szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!