4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Csekkold le, kik lesznek a hónap legszerencsésebbjei!

2019.09.30. 11:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Kos

Bár a Kos csillagjegy szülötteként nem feltétlenül te vagy a társaság legcserfesebb tagja, ebben a hónapban olyan leszel, mint, akit kicseréltek. Ez pedig nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak és a szerelmi életednek. Hangos nevetéseddel és cuki mosolyoddal ugyanis képes leszel felkelteni a figyelmét annak, akire olyan régóta vársz. Ha észreveszed a jeleket és hagyod, hogy egy kicsit sodorjon az élet, ez lehet a valaha volt legszenvedélyesebb kapcsolatod. Na, készen állsz?

Rák

Igaz szerelemre vágysz, de valahogy ez az utóbbi időben nem akart összejönni. Mostanra szinte már le is tettél arról, hogy valaha újra lesz pasid. Szerencsére ez az elengedés szuper jót tesz neked, végre nem vagy görcsös, nem látod minden szembejövőben a jövendőbeli férjed. Ez a lazaság lesz az, ami októberben megtöri a jeget, ha önmagadat adod, bekopogtat a nagy betűs SZERELEM.

Szűz

Az utóbbi időben teljesen hidegen hagyott a szerelem, köszönöd szépen, teljesen jól elvagy egyedül, a legfontosabb amúgy is a munka, a menő karrier. Mindent azonban még te sem tarthatsz kézben, ezt pedig a következő hetekben fogod megtapasztalni. Váratlanul megismerkedsz valaki olyannal, aki teljesen magába bolondít, így elég nehezen fogsz majd tudni a melóra koncentrálni napközben. Merj élni, légy nyitott, meglátod, ez a srác nagyon boldoggá fog tenni, ha hagyod!

Skorpió

Imádsz szórakozni, egyszerre több vasat tartani a tűzbe, de lassan ideje, hogy felhagyj ezzel. Sokan állnak sorban a kegyeidért és nem várathatod őket tovább, el kell döntened, ki az, akit el tudsz képzelni magad mellett. Szerencsére a következő hetek bolygóállásai kedvezően hatnak majd erre, a szíved megsúgja, mi a helyes döntés.

Címkék: csillagjegy horoszkóp kos október rák skorpió szerelem szerelmi horoszkóp szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!