2019.10.01.@ 13.10

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Ikrek

E jegy szülöttei a kommunikáció mesterei, mindig tudják, mit kell mondani másoknak. Sajnos éppen emiatt hajlamosak túlozni, ferdíteni, így a másik nem tudhatja biztosan, a színtiszta igazat hallja-e. Nehéz kiismerni őket kettős személyiségük miatt, lehet, hogy tegnap még veled értett egyet, ma pedig már az ellenkezőjét állítja. Ne haragudj rá emiatt, nem szándékosan csinálja, tényleg ennyire ingadozik belül, ez neki sem egyszerű.

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, imádják, ha mások körülöttük ugrálnak, lesik minden kívánságukat. Ezt pedig nem mindig a legszebb, legkorrektebb módszerekkel szokták elérni. Hajlamosak manipulálni, az érzelmi zsarolás sem áll tőlük olyan messze. Persze mindezt úgy teszik, hogy közben ügyelnek rá, a méltóságuk, tekintélyük ne sérüljön. Szóval simán azt lehet mondani, nem a legjobb döntés feltétel nélkül megbízni bennük. Rajongóikat egyébként nagy becsben tartják, kitüntetett figyelmükben részesítik.

Mérleg

A Mérlegeknek hatalmas az igazságérzete és nem szeretnek hazudni. Akkor mit keres mégis itt ez a csillagjegy? Az ok nagyon egyszerű: a jegy szülöttei annyira utálnak konfrontálódni másokkal, hogy egy vitás helyzetben hajlamosak azt mondani, amit a másik éppen hallani szeretne. Ha például két barátnője összeveszik egymással, könnyen lehet, hogy mindkettőjüknek azt mondja majd, vele ért egyet. Így ugyanis elkerülheti a vitás helyzeteket. Csak arra nem gondol ilyenkor, hogy ebből még nagyobb konfliktus kerekedhet…

Skorpió

A Skorpiók rendkívül szenvedélyesek, ugyanakkor nagyon hűvösek, számítóak tudnak lenni. Céljaik elérése érdekében bármire képesek, ha manipulációról, érzelmi zsarolásról van szó, még az Oroszlánok is tanulhatnak tőlük. Extra odafigyeléssel kell feléjük fordulni, jobb, ha nem hiszed el minden szavukat. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szerethetőek, sőt, ha igazán kedvelnek valakit, akkor bármit megtesznek érte, akár hegyeket is megmozgatnak.

Címkék: bizalom csillagjegy hazugság horoszkóp ikrek megbízható mérleg oroszlán skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ilyen manikűr illik hozzád a csillagjegyed szerint

Ilyen manikűr illik hozzád a csillagjegyed szerint

Legközelebb ezt kérd, ha a körmösödnél jársz.

Ez a 3 csillagjegy képtelen titkot tartani

Lehet, hogy te is köztük vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 18-án is!

Horoszkóp: Október 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én is!

Horoszkóp: Október 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!