4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Ikrek

E jegy szülöttei a kommunikáció mesterei, mindig tudják, mit kell mondani másoknak. Sajnos éppen emiatt hajlamosak túlozni, ferdíteni, így a másik nem tudhatja biztosan, a színtiszta igazat hallja-e. Nehéz kiismerni őket kettős személyiségük miatt, lehet, hogy tegnap még veled értett egyet, ma pedig már az ellenkezőjét állítja. Ne haragudj rá emiatt, nem szándékosan csinálja, tényleg ennyire ingadozik belül, ez neki sem egyszerű.

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, imádják, ha mások körülöttük ugrálnak, lesik minden kívánságukat. Ezt pedig nem mindig a legszebb, legkorrektebb módszerekkel szokták elérni. Hajlamosak manipulálni, az érzelmi zsarolás sem áll tőlük olyan messze. Persze mindezt úgy teszik, hogy közben ügyelnek rá, a méltóságuk, tekintélyük ne sérüljön. Szóval simán azt lehet mondani, nem a legjobb döntés feltétel nélkül megbízni bennük. Rajongóikat egyébként nagy becsben tartják, kitüntetett figyelmükben részesítik.

Mérleg

A Mérlegeknek hatalmas az igazságérzete és nem szeretnek hazudni. Akkor mit keres mégis itt ez a csillagjegy? Az ok nagyon egyszerű: a jegy szülöttei annyira utálnak konfrontálódni másokkal, hogy egy vitás helyzetben hajlamosak azt mondani, amit a másik éppen hallani szeretne. Ha például két barátnője összeveszik egymással, könnyen lehet, hogy mindkettőjüknek azt mondja majd, vele ért egyet. Így ugyanis elkerülheti a vitás helyzeteket. Csak arra nem gondol ilyenkor, hogy ebből még nagyobb konfliktus kerekedhet…

Skorpió

A Skorpiók rendkívül szenvedélyesek, ugyanakkor nagyon hűvösek, számítóak tudnak lenni. Céljaik elérése érdekében bármire képesek, ha manipulációról, érzelmi zsarolásról van szó, még az Oroszlánok is tanulhatnak tőlük. Extra odafigyeléssel kell feléjük fordulni, jobb, ha nem hiszed el minden szavukat. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szerethetőek, sőt, ha igazán kedvelnek valakit, akkor bármit megtesznek érte, akár hegyeket is megmozgatnak.

Címkék: bizalom csillagjegy hazugság horoszkóp ikrek megbízható mérleg oroszlán skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.