2019.10.01.@ 13.10

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Ikrek

E jegy szülöttei a kommunikáció mesterei, mindig tudják, mit kell mondani másoknak. Sajnos éppen emiatt hajlamosak túlozni, ferdíteni, így a másik nem tudhatja biztosan, a színtiszta igazat hallja-e. Nehéz kiismerni őket kettős személyiségük miatt, lehet, hogy tegnap még veled értett egyet, ma pedig már az ellenkezőjét állítja. Ne haragudj rá emiatt, nem szándékosan csinálja, tényleg ennyire ingadozik belül, ez neki sem egyszerű.

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, imádják, ha mások körülöttük ugrálnak, lesik minden kívánságukat. Ezt pedig nem mindig a legszebb, legkorrektebb módszerekkel szokták elérni. Hajlamosak manipulálni, az érzelmi zsarolás sem áll tőlük olyan messze. Persze mindezt úgy teszik, hogy közben ügyelnek rá, a méltóságuk, tekintélyük ne sérüljön. Szóval simán azt lehet mondani, nem a legjobb döntés feltétel nélkül megbízni bennük. Rajongóikat egyébként nagy becsben tartják, kitüntetett figyelmükben részesítik.

Mérleg

A Mérlegeknek hatalmas az igazságérzete és nem szeretnek hazudni. Akkor mit keres mégis itt ez a csillagjegy? Az ok nagyon egyszerű: a jegy szülöttei annyira utálnak konfrontálódni másokkal, hogy egy vitás helyzetben hajlamosak azt mondani, amit a másik éppen hallani szeretne. Ha például két barátnője összeveszik egymással, könnyen lehet, hogy mindkettőjüknek azt mondja majd, vele ért egyet. Így ugyanis elkerülheti a vitás helyzeteket. Csak arra nem gondol ilyenkor, hogy ebből még nagyobb konfliktus kerekedhet…

Skorpió

A Skorpiók rendkívül szenvedélyesek, ugyanakkor nagyon hűvösek, számítóak tudnak lenni. Céljaik elérése érdekében bármire képesek, ha manipulációról, érzelmi zsarolásról van szó, még az Oroszlánok is tanulhatnak tőlük. Extra odafigyeléssel kell feléjük fordulni, jobb, ha nem hiszed el minden szavukat. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szerethetőek, sőt, ha igazán kedvelnek valakit, akkor bármit megtesznek érte, akár hegyeket is megmozgatnak.

Címkék: bizalom csillagjegy hazugság horoszkóp ikrek megbízható mérleg oroszlán skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!