2019.10.02.@ 12.10

4 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az október

Csekkold le, kik azok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az október

Vízöntő

A Vízöntők teljesen bepörögnek a második őszi hónap energiáitól, így sok-sok izgalom és változás várhat rájuk. Ez lehet egy új suli, nyelvtanfolyam, külföldi utazás vagy bármi más, amit amúgy már egy ideje halasztgattak. Az október cselekvésre buzdítja ezt a jegyet, szóval a Vízöntők számára tényleg nem lesz megállás.

Halak

E jegy szülötteinek komoly változásokat hozhat ez a hónap, de nem biztos, hogy örülni fognak neki. Az uralkodóbolygójuk, a Neptunusz állása miatt hajlamosabbak lehetnek bezárkózni a négy fal közé, még a szokásosnál is többet fognak merengeni, álmodozni. Érdemes kihasználni ezeket az energiákat és önvizsgálatot tartani. Tedd fel magadnak azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mertél!

Bika

A Bikák számára nagyon izgalmas és boldog lesz az október. A szerelmi életük kisimul, harmóniába kerülnek párjukkal, otthon végre minden tökéletes lesz. A munkahelyen szintén pozitív változások várhatnak rájuk, most valahogy sokkal könnyebb lesz együtt dolgozni még az amúgy problémásabb kollégákkal is. A hónap végén ráadásul elindulhat egy szuper projekt, ami lelkesedéssel tölti meg a szívüket.

Mérleg

A Mérlegek számára természetesen a szülinapozás lesz október nagy durranása, de azért más izgalmak is történnek velük. Befigyelhet például egy régóta várt előléptetés, hiszen a következő pár hétben a főnök minden eddiginél jobban értékeli majd a munkájukat. Ettől új erőre kapnak, szárnyalni fognak, mindenki irigyli majd munkamoráljukat és kitartásukat.

Címkék: bika csillagjegy halak horoszkóp mérleg október vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ilyen manikűr illik hozzád a csillagjegyed szerint

Ilyen manikűr illik hozzád a csillagjegyed szerint

Legközelebb ezt kérd, ha a körmösödnél jársz.

Ez a 3 csillagjegy képtelen titkot tartani

Lehet, hogy te is köztük vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 18-án is!

Horoszkóp: Október 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én is!

Horoszkóp: Október 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!