4 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az október

Csekkold le, kik azok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az október

Vízöntő

A Vízöntők teljesen bepörögnek a második őszi hónap energiáitól, így sok-sok izgalom és változás várhat rájuk. Ez lehet egy új suli, nyelvtanfolyam, külföldi utazás vagy bármi más, amit amúgy már egy ideje halasztgattak. Az október cselekvésre buzdítja ezt a jegyet, szóval a Vízöntők számára tényleg nem lesz megállás.

Halak

E jegy szülötteinek komoly változásokat hozhat ez a hónap, de nem biztos, hogy örülni fognak neki. Az uralkodóbolygójuk, a Neptunusz állása miatt hajlamosabbak lehetnek bezárkózni a négy fal közé, még a szokásosnál is többet fognak merengeni, álmodozni. Érdemes kihasználni ezeket az energiákat és önvizsgálatot tartani. Tedd fel magadnak azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mertél!

Bika

A Bikák számára nagyon izgalmas és boldog lesz az október. A szerelmi életük kisimul, harmóniába kerülnek párjukkal, otthon végre minden tökéletes lesz. A munkahelyen szintén pozitív változások várhatnak rájuk, most valahogy sokkal könnyebb lesz együtt dolgozni még az amúgy problémásabb kollégákkal is. A hónap végén ráadásul elindulhat egy szuper projekt, ami lelkesedéssel tölti meg a szívüket.

Mérleg

A Mérlegek számára természetesen a szülinapozás lesz október nagy durranása, de azért más izgalmak is történnek velük. Befigyelhet például egy régóta várt előléptetés, hiszen a következő pár hétben a főnök minden eddiginél jobban értékeli majd a munkájukat. Ettől új erőre kapnak, szárnyalni fognak, mindenki irigyli majd munkamoráljukat és kitartásukat.

Címkék: bika csillagjegy halak horoszkóp mérleg október vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.