2019.10.02.@ 12.10

4 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az október

Csekkold le, kik azok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az október

Vízöntő

A Vízöntők teljesen bepörögnek a második őszi hónap energiáitól, így sok-sok izgalom és változás várhat rájuk. Ez lehet egy új suli, nyelvtanfolyam, külföldi utazás vagy bármi más, amit amúgy már egy ideje halasztgattak. Az október cselekvésre buzdítja ezt a jegyet, szóval a Vízöntők számára tényleg nem lesz megállás.

Halak

E jegy szülötteinek komoly változásokat hozhat ez a hónap, de nem biztos, hogy örülni fognak neki. Az uralkodóbolygójuk, a Neptunusz állása miatt hajlamosabbak lehetnek bezárkózni a négy fal közé, még a szokásosnál is többet fognak merengeni, álmodozni. Érdemes kihasználni ezeket az energiákat és önvizsgálatot tartani. Tedd fel magadnak azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mertél!

Bika

A Bikák számára nagyon izgalmas és boldog lesz az október. A szerelmi életük kisimul, harmóniába kerülnek párjukkal, otthon végre minden tökéletes lesz. A munkahelyen szintén pozitív változások várhatnak rájuk, most valahogy sokkal könnyebb lesz együtt dolgozni még az amúgy problémásabb kollégákkal is. A hónap végén ráadásul elindulhat egy szuper projekt, ami lelkesedéssel tölti meg a szívüket.

Mérleg

A Mérlegek számára természetesen a szülinapozás lesz október nagy durranása, de azért más izgalmak is történnek velük. Befigyelhet például egy régóta várt előléptetés, hiszen a következő pár hétben a főnök minden eddiginél jobban értékeli majd a munkájukat. Ettől új erőre kapnak, szárnyalni fognak, mindenki irigyli majd munkamoráljukat és kitartásukat.

Címkék: bika csillagjegy halak horoszkóp mérleg október vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!