Ez a 3 csillagjegy képtelen titkot tartani

Lehet, hogy te is köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy képtelen titkot tartani

Halak

Nagyon érzékeny, érzelmes és kedves vagy, és talán éppen emiatt könnyű téged befolyásolni, manipulálni. Alapvetően szeretnéd megőrizni a titkaidat, de képtelen vagy rá, ha valaki olyan kér a felfedésükre, akit nagyon szeretsz. Ne hagyd, hogy megtévesszenek, bízz az ösztöneidben és ne kotyogd ki, amit tudsz. Nem véletlen, hogy eredetileg nem akartad elárulni! Persze ezektől függetlenül törekedj az őszinteségre, nyíltan mondd ki, hogy ezt és ezt bizony nem szeretnéd megosztani az illetővel.

Ikrek

A lételemed a beszéd és a kommunikáció, aminek az a rossz oldala, hogy gyakran nem érzed a szavak súlyát. Tudod, vannak olyan dolgok, amiket nem feltétlenül kell megosztanod másokkal. Ilyenek például azok a titkok, amiket a barátaidról tudtál meg. Próbálj meg visszavenni a pletykából, nem vet rád túl jó fényt, hogy folyton belekotyogsz mások dolgába. Gondolj bele, milyen lenne, ha fordított helyzetben lennél és valaki más tenné ezt veled! Ugye, hogy így már nem tetszik annyira?

Rák

A Rákok annyira, de annyira becsületesek, hogy egészen kikészülnek attól, ha valamiért titkot kell tartaniuk. Ha te is ebben csillagjegyben születtél, akkor biztos tudod, ilyenkor szinte olyan, mintha beszélne hozzád a lelkiismereted. Na, hát ezért van az folyton, hogy végül nem bírod megállni és MINDENKINEK elmondasz MINDENT. Utólag persze pont ezért érzed magad rosszul, szóval a végeredmény ugyanaz. Legközelebb inkább tényleg tégy lakatot a szádra!

Címkék: csillagjegy halak horoszkóp ikrek pletyka rák titok zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.