2019.10.19.@ 06.10

Ez a 3 csillagjegy képtelen titkot tartani

Lehet, hogy te is köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy képtelen titkot tartani

Halak

Nagyon érzékeny, érzelmes és kedves vagy, és talán éppen emiatt könnyű téged befolyásolni, manipulálni. Alapvetően szeretnéd megőrizni a titkaidat, de képtelen vagy rá, ha valaki olyan kér a felfedésükre, akit nagyon szeretsz. Ne hagyd, hogy megtévesszenek, bízz az ösztöneidben és ne kotyogd ki, amit tudsz. Nem véletlen, hogy eredetileg nem akartad elárulni! Persze ezektől függetlenül törekedj az őszinteségre, nyíltan mondd ki, hogy ezt és ezt bizony nem szeretnéd megosztani az illetővel.

Ikrek

A lételemed a beszéd és a kommunikáció, aminek az a rossz oldala, hogy gyakran nem érzed a szavak súlyát. Tudod, vannak olyan dolgok, amiket nem feltétlenül kell megosztanod másokkal. Ilyenek például azok a titkok, amiket a barátaidról tudtál meg. Próbálj meg visszavenni a pletykából, nem vet rád túl jó fényt, hogy folyton belekotyogsz mások dolgába. Gondolj bele, milyen lenne, ha fordított helyzetben lennél és valaki más tenné ezt veled! Ugye, hogy így már nem tetszik annyira?

Rák

A Rákok annyira, de annyira becsületesek, hogy egészen kikészülnek attól, ha valamiért titkot kell tartaniuk. Ha te is ebben csillagjegyben születtél, akkor biztos tudod, ilyenkor szinte olyan, mintha beszélne hozzád a lelkiismereted. Na, hát ezért van az folyton, hogy végül nem bírod megállni és MINDENKINEK elmondasz MINDENT. Utólag persze pont ezért érzed magad rosszul, szóval a végeredmény ugyanaz. Legközelebb inkább tényleg tégy lakatot a szádra!

Címkék: csillagjegy halak horoszkóp ikrek pletyka rák titok zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!