2019.10.27.@ 06.10

4 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

A csillagok útja kifürkészhetetlen, de azért néha elejtenek egy-két infót.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

Bika

Igazán rád férne már egy kiadós pihenés, amit úgy ezer éve nem engedtél meg magadnak. A következő hónapban azonban végre megléped ezt, és olyan ismeretségekre teszel szert az úticélodon, amik jó irányba terelik majd a sorsod.

Rák

Mostanában úgy érzed, hogy túl nagy rajtad a nyomás, mert egyszerre akarsz a topon lenni a melóban és otthon is. Novemberben végre megtalálod a módját, hogyan engedd ki a feszkót és lazulj le, ez pedig teljesen megváltoztatja majd az életminőségedet.

Skorpió

Ezerrel pörögsz a lakástémán, mert szeretnél elköltözni otthonról? Ha eddig csak álmodoztál az új kuckódról, akkor novemberben valóra is válik a képzeleted, mert szembejön majd veled egy szuper kecó. Ha belevágsz, olyan pozitív fordulatot vesz az életed, amire biztosan nem számítottál.

Szűz

Már egy csomó idő eltelt a legutóbbi szakításod óta, de még mindig attól rettegsz, hogy soha többet nem leszel boldog? Alaposan felülírja majd ezt a félelmedet a következő néhány hét, ugyanis nem akárki toppan majd be az életedbe. Ezt a találkozót nem felejted el soha, az tuti.

Címkék: csillagjegy horoszkóp november ősz változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.