Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Az új randipartnered már nem bír magával és annyira nyomul, hogy az már zavaró lehet. Ha te még nem állsz készen az első közös ágyjelenetre, mondd meg neki őszintén, mert nem biztos, hogy fogja a jelzéseidet.

Párban: Nagy baráti társasággal szerveztek programot, de rengeteg vitaforrás lehet egy-egy haver  vagy a körülmények miatt. Ne hagyd, hogy köztetek is súrlódás legyen egy buli miatt!

Bika

Szingli: Annyi stressz ért téged a héten, hogy szükséged lesz a kiadós feszkólevezetésre. Iktass be egy-két keményebb edzsést is a hétvégén a maratoni bulik mellett!

Párban: Kapkodsz, csapongsz, fogalmad sincsen, mit szeretnél, csak azt érzed, hogy valami nem stimmel, és most azonnal meg akarod oldani. Azért hagyj magadnak egy kis időt átgondolni!

Ikrek

Szingli: Érzékeny vagy és minden kritikát a szívedre veszel, azt is, amivel nem akarnak megbántani. Sajnos néha tényleg tapintatlanok a barátaid a magánéleti kérdéseikkel, de nem éri meg idegeskedned emiatt!

Párban: Totálisan összezavar egy srác, akit alig ismersz. Bár stabil a kapcsolatod a barátoddal, ez az új fiú most mégis megingathat. Ne dönts elhamarkodottan!

Rák

Szingli: Megint rengeteget gondolsz egy régi pasidra, akivel ráadásul nem is volt komoly kapcsolatot, de a hatása nagy volt és tartós… Mert ugye még mindig tetszik, igaz?

Párban: Szuper, hogy kísérleteztek és kipróbáltok új dolgokat, de csakis olyanba menj bele, amire te is vágysz. Ha csak a barátod miatt mondasz igent valamire, az még rosszul is elsülhet, sőt a kapcsolatotokra is hatással lehet.

Oroszlán

Szingli: Minden nap úgy ébredsz, hogy talán most ismerkedsz meg egy dögös fiúval, aztán végül nagy a csalódás. Kicsit engedd el a keresgélést, ne lesd állandóan a pasikat.

Párban: Kiszámíthatatlan, heves és szenvedélyes lesz a hétvégétek. Egyik pillanatban idegesít a barátod, a másikban legszívesebben letépnéd róla a ruhát. Ne csodálkozz, ha nem bírja követni a hangulatingadozásaidat!

Szűz

Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel, aki még talán annak idején tetszett is, de nem volt alkalmatok közelebbről megismerkedni, most viszont sikerülni fog…

Párban: Mindenen felhúzod magadat, és a pasid minden igyekezete ellenére nem tudod felhőtlenül jól érezni magadat. Muszáj valahogy másképp kiersztened a gőzt, ne rajta töltsd le a feszkót, nem érdemli meg!

Mérleg

Szingli: Iszonyatosan nehéz téged kirobbantani otthonról, annyira jól eltervezted, hogy olvasol vagy filmet nézel, de legalább egy nap azért vesd bele magad az éjszakába.

Párban: Kivételesen a szerelmed lesz összebújós hangulatban, neked viszont egyáltalán nincs most türelmed a romantikázáshoz. Azért abba gondolj bele, hogy esne ugyanez fordítva?

Skorpió

Szingli: Rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni a hétvégén, egyiket se szalaszd el! Ha nem is életed pasiját találod meg, azért egy kis flörtölés jót tenne az önbizalmadnak.

Párban: Hiába vagytok együtt már ezer éve, a pasid még mindig tud újat mutatni neked minden téren. Készülj, mert a szokásosnál is intenzívebb ágytornában lesz részed a hétvégén!

Nyilas

Szingli: Érdemes próbára tenni egy pasit, aki tényleg, igazán tetszik? Egyelőre ne tesztelgesd, nincs sok értelme, viszont észre fogja venni, és akkor annyi az egész viszonynak.

Párban: Nagyon fontos neked a barátod közelsége (igen, a szex is most kiemelt szerepet kap), és ha nem simogat, ölelget, úgy érzed, mintha nem is szeretne, vagy nem lenne ott. Ha azt érzed, hogy nem elég, mindenképp tedd szóvá.

Bak

Szingli: Nagyon fontos a következő hét a karriered szempontjából, épp ezért minden idegszáladdal a munkára koncentrálsz. Neked most az okoz élvezetet, ha letudsz egy feladatot bulizás helyett.

Párban: Magabiztosabb vagy és stabilabb, mint a barátod, és megint te leszel az ő támasza. De ne felejtsd el, hogy ő is sokszor segített már nehéz helyzetekben!

Vízöntő

Szingli: Egyik pillanatban el vagy keseredve, a másikban reménytelibb vagy, nem igazán tudsz kiigazodni az érzéseiden, de az a baj, hogy más sem. Amíg magadban nem tisztázod, addig ne erőltesd a randizást.

Párban: Totálisan egymásra vagytok kattanva, szinte bárhol és bármikor megkívánjátok egymást. Talán csak a kapcsolatotok elején volt ilyen vibrálás köztetek, élvezd ki minden percét!

Halak

Szingli: Egy srác egyre jobban ostromol téged, nagyon szeretne jobban megismerni, de ha neked ez  a nyomulás már túl sok, akkor szólj neki. Ha viszont jól esik, a rajongása, akkor hagyd magad!

Párban: Nem mindenben értetek egyet, és te ezt katasztrófaként éled meg. A legfontosabb, alapvető, az életeteket meghatározó kérdésekben hasonlóan gondolkodtok, ugye? Akkor ne parázz!

Még több

Horoszkóp