3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a karrierjében 2020-ban

Ezek a jegyek nagyon mozgalmas és sikeres év elé néznek. Csak bírják szusszal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a karrierjében 2020-ban

Kos

Az elmúlt években mindig hajlamos voltál túl nagy kockázatokat vállalni, ezért többször is előfordult, hogy sokat buktál. A csillagok azt mutatják, hogy a 2020-as évben egy kicsit kitisztul majd a fejed, végre el tudod majd dönteni, mit szeretnél igazán. Nem tudsz választani két szakma közül? Elvállalnál egy külföldi munkát, de eddig a körülmények nem voltak ehhez megfelelőek? Saját vállalkozáson töröd a fejed? Van egy jó hírünk: jövőre minden a megfelelő helyre kerül majd benned, és rá fogsz jönni, hogyan tovább. Pihenj sokat az ünnepek alatt, mert 2020-ban nagy változások várnak rád!

Bika

Bika jegyűként mindig is hittél abban, hogy kemény munkával és alázattal kell megmászni a ranglétrát, titkon pedig abban reménykedtél, főnököd ezért megjutalmaz majd. Ha azonban nem tanulod meg, hogyan hívd fel a figyelmét magadra, ez soha nem fog megtörténni. 2020-szal olyan energiák veszik át az irányítást, amelyek neked és az önbizalmadnak kedveznek. A szilveszteri buli után tehát vegyél egy nagy levegőt, húzd ki magad és sétálj be hozzá fizuemelést kérni. Tuti, hogy megkapod, sőt, akár egy hangzatos új pozícióval is és megajándékozhat.

Skorpió

Itt az ideje, hogy elvedd, ami „jár”! Jó ideje nagyon keményen húzod az igát, de nem igazán vagy elégedett a karriereddel. Talán egy saját vállalkozás gondolata motoszkál a fejedben vagy valami mást szeretnél elérni, de úgy érzed, megrekedtél, jelenleg nincs tovább. Nyugi, a 2020-as év beköszöntével elhárulnak az akadályok, meg fogsz lepődni, milyen könnyedén tudsz majd előre mozdulni. A csillagok állása szerint komoly esély van rá, hogy a következő évet hatalmas sikerekkel fogod zárni. Persze a kemény munkádra ezúttal is szükséged lesz!

Címkék: 20%+20% bika előléptetés fizetésemelés horoszkóp karrier kos munka skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!