2019.12.06.@ 10.12

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a karrierjében 2020-ban

Ezek a jegyek nagyon mozgalmas és sikeres év elé néznek. Csak bírják szusszal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a karrierjében 2020-ban

Kos

Az elmúlt években mindig hajlamos voltál túl nagy kockázatokat vállalni, ezért többször is előfordult, hogy sokat buktál. A csillagok azt mutatják, hogy a 2020-as évben egy kicsit kitisztul majd a fejed, végre el tudod majd dönteni, mit szeretnél igazán. Nem tudsz választani két szakma közül? Elvállalnál egy külföldi munkát, de eddig a körülmények nem voltak ehhez megfelelőek? Saját vállalkozáson töröd a fejed? Van egy jó hírünk: jövőre minden a megfelelő helyre kerül majd benned, és rá fogsz jönni, hogyan tovább. Pihenj sokat az ünnepek alatt, mert 2020-ban nagy változások várnak rád!

Bika

Bika jegyűként mindig is hittél abban, hogy kemény munkával és alázattal kell megmászni a ranglétrát, titkon pedig abban reménykedtél, főnököd ezért megjutalmaz majd. Ha azonban nem tanulod meg, hogyan hívd fel a figyelmét magadra, ez soha nem fog megtörténni. 2020-szal olyan energiák veszik át az irányítást, amelyek neked és az önbizalmadnak kedveznek. A szilveszteri buli után tehát vegyél egy nagy levegőt, húzd ki magad és sétálj be hozzá fizuemelést kérni. Tuti, hogy megkapod, sőt, akár egy hangzatos új pozícióval is és megajándékozhat.

Skorpió

Itt az ideje, hogy elvedd, ami „jár”! Jó ideje nagyon keményen húzod az igát, de nem igazán vagy elégedett a karriereddel. Talán egy saját vállalkozás gondolata motoszkál a fejedben vagy valami mást szeretnél elérni, de úgy érzed, megrekedtél, jelenleg nincs tovább. Nyugi, a 2020-as év beköszöntével elhárulnak az akadályok, meg fogsz lepődni, milyen könnyedén tudsz majd előre mozdulni. A csillagok állása szerint komoly esély van rá, hogy a következő évet hatalmas sikerekkel fogod zárni. Persze a kemény munkádra ezúttal is szükséged lesz!

Címkék: 20%+20% bika előléptetés fizetésemelés horoszkóp karrier kos munka skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!