2019.12.06.@ 10.12

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a karrierjében 2020-ban

Ezek a jegyek nagyon mozgalmas és sikeres év elé néznek. Csak bírják szusszal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön a karrierjében 2020-ban

Kos

Az elmúlt években mindig hajlamos voltál túl nagy kockázatokat vállalni, ezért többször is előfordult, hogy sokat buktál. A csillagok azt mutatják, hogy a 2020-as évben egy kicsit kitisztul majd a fejed, végre el tudod majd dönteni, mit szeretnél igazán. Nem tudsz választani két szakma közül? Elvállalnál egy külföldi munkát, de eddig a körülmények nem voltak ehhez megfelelőek? Saját vállalkozáson töröd a fejed? Van egy jó hírünk: jövőre minden a megfelelő helyre kerül majd benned, és rá fogsz jönni, hogyan tovább. Pihenj sokat az ünnepek alatt, mert 2020-ban nagy változások várnak rád!

Bika

Bika jegyűként mindig is hittél abban, hogy kemény munkával és alázattal kell megmászni a ranglétrát, titkon pedig abban reménykedtél, főnököd ezért megjutalmaz majd. Ha azonban nem tanulod meg, hogyan hívd fel a figyelmét magadra, ez soha nem fog megtörténni. 2020-szal olyan energiák veszik át az irányítást, amelyek neked és az önbizalmadnak kedveznek. A szilveszteri buli után tehát vegyél egy nagy levegőt, húzd ki magad és sétálj be hozzá fizuemelést kérni. Tuti, hogy megkapod, sőt, akár egy hangzatos új pozícióval is és megajándékozhat.

Skorpió

Itt az ideje, hogy elvedd, ami „jár”! Jó ideje nagyon keményen húzod az igát, de nem igazán vagy elégedett a karriereddel. Talán egy saját vállalkozás gondolata motoszkál a fejedben vagy valami mást szeretnél elérni, de úgy érzed, megrekedtél, jelenleg nincs tovább. Nyugi, a 2020-as év beköszöntével elhárulnak az akadályok, meg fogsz lepődni, milyen könnyedén tudsz majd előre mozdulni. A csillagok állása szerint komoly esély van rá, hogy a következő évet hatalmas sikerekkel fogod zárni. Persze a kemény munkádra ezúttal is szükséged lesz!

Címkék: 20%+20% bika előléptetés fizetésemelés horoszkóp karrier kos munka skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!