Az 5 csillagjegy, akinek a legnagyobbat változik az élete 2020-ban

Nekik tényleg bejön jövőre ‘az új év, új én’ fordulat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5 csillagjegy, akinek a legnagyobbat változik az élete 2020-ban

Kos

Az elmúlt évek alatt kialakítottál magadnak egy napi rutint, amit egész ügyesen követtél – eddig. Az új évben teljesen felborul a rendszer és a kezdeti sokk után rájössz, hogy sokkal jobb irányt vesz így az életed. Új emberekkel ismerkedsz meg, akiknek köszönhetően hirtelen a komfort zónádon kívülre kerülsz és átértékeld korábban biztosra vett meggyőződéseidet. Egyértelműen a nagy önismeret éve áll előtted.

Skorpió

Kemény évet zártál és talán sosem alakult még ennyire káoszosan a magánéleted, mint idén. A szilveszterrel együtt a pechszériádnak is búcsút inthetsz, hiszen 2020 sokkal kegyesebb lesz hozzád. Március és április környékén a helyére billen a szerelmi életed és a drámahegyek után egy kiegyensúlyozott románcba csöppensz végre, ami magával hoz egy új munkalehetőséget is. Ragadd meg, mert hatalmasat dob a karriereden!

Nyilas

Veled nem babrált ki annyira az idei év szerelem fronton, inkább te voltál az, aki élből visszautasította az elköteleződést. Jövő évben azonban utolér a végzeted és életedben először simán bevállalsz egy komoly kapcsolatot úgy, hogy akár az esküvőt is el tudod képzelni. Jó is, hogy megváltozik a hozzáállásod, mert az új szerelem elég gyorsan szintet fog lépni.

Bak

Dúskálni fogsz a lehetőségekben, a melóban és hamar rá is érzel majd, hogyan használd ki a legjobban a pozitív változást. Végre megléped a szakítást egy évek óta csak energiavámpírként utánad koslató személlyel, így pedig tényleg csak a saját fejlődésedre tudsz majd koncentrálni. Jövő decemberben úgy csekkolsz majd ki 2020-ból, hogy életed egyik legsikeresebb évét zártad.

Halak

Mindig csak mással történik meg, hogy jókor van jó helyen? Nyugi, a következő évben te leszel ez a mázlista, és az eddig rejtett tehetségednek köszönhetően óriási sikereket fogsz elérni. A pozitív visszajelzések csak még nagyobbat löknek majd a motiváltságodon és rájössz, mennyire lelkes és kitartó tudsz lenni, ha elismerik a munkádat.

Címkék: 20%+20% asztrológia csillagjegy éves horoszkóp ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.