2019.12.08.@ 10.12

Az 5 csillagjegy, akinek a legnagyobbat változik az élete 2020-ban

Nekik tényleg bejön jövőre ‘az új év, új én’ fordulat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5 csillagjegy, akinek a legnagyobbat változik az élete 2020-ban

Kos

Az elmúlt évek alatt kialakítottál magadnak egy napi rutint, amit egész ügyesen követtél – eddig. Az új évben teljesen felborul a rendszer és a kezdeti sokk után rájössz, hogy sokkal jobb irányt vesz így az életed. Új emberekkel ismerkedsz meg, akiknek köszönhetően hirtelen a komfort zónádon kívülre kerülsz és átértékeld korábban biztosra vett meggyőződéseidet. Egyértelműen a nagy önismeret éve áll előtted.

Skorpió

Kemény évet zártál és talán sosem alakult még ennyire káoszosan a magánéleted, mint idén. A szilveszterrel együtt a pechszériádnak is búcsút inthetsz, hiszen 2020 sokkal kegyesebb lesz hozzád. Március és április környékén a helyére billen a szerelmi életed és a drámahegyek után egy kiegyensúlyozott románcba csöppensz végre, ami magával hoz egy új munkalehetőséget is. Ragadd meg, mert hatalmasat dob a karriereden!

Nyilas

Veled nem babrált ki annyira az idei év szerelem fronton, inkább te voltál az, aki élből visszautasította az elköteleződést. Jövő évben azonban utolér a végzeted és életedben először simán bevállalsz egy komoly kapcsolatot úgy, hogy akár az esküvőt is el tudod képzelni. Jó is, hogy megváltozik a hozzáállásod, mert az új szerelem elég gyorsan szintet fog lépni.

Bak

Dúskálni fogsz a lehetőségekben, a melóban és hamar rá is érzel majd, hogyan használd ki a legjobban a pozitív változást. Végre megléped a szakítást egy évek óta csak energiavámpírként utánad koslató személlyel, így pedig tényleg csak a saját fejlődésedre tudsz majd koncentrálni. Jövő decemberben úgy csekkolsz majd ki 2020-ból, hogy életed egyik legsikeresebb évét zártad.

Halak

Mindig csak mással történik meg, hogy jókor van jó helyen? Nyugi, a következő évben te leszel ez a mázlista, és az eddig rejtett tehetségednek köszönhetően óriási sikereket fogsz elérni. A pozitív visszajelzések csak még nagyobbat löknek majd a motiváltságodon és rájössz, mennyire lelkes és kitartó tudsz lenni, ha elismerik a munkádat.

Címkék: 20%+20% asztrológia csillagjegy éves horoszkóp ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!