2019.12.13.@ 07.12

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Rossz helyen keresgélsz! Olyan közegben próbálsz ismerkedni, ahol már nincs lehetőség, aki esélyes lett volna, már ismered. De az ünnepi időszakban rengeteg bulimeghívást kapsz majd, úgyhogy egyet se hagyj ki.

Párban: Semmi másra nem vágysz, minthogy együtt töltsetek kettesben egy egész napot. Akkor szervezd is így a hétvégét, hogy legalább az egyik nap a romantikáé legyen!

Bika

Szingli: Jól érzed magadat, kiegyensúlyozott vagy. Nem zavar, hogy szingli vagy, sőt, most hogy elindult a partiidőszak, kifejezetten élvezed a szabadságot, igaz?

Párban: Alapvetően elégedett vagy azzal, ahogy most éltek, mégsem neveznéd boldogságnak, mert mindig hiányérzeted van. Ezt a fejedben kell rendbe tenned.

Ikrek

Szingli: Ne titkold az érzelmeidet, ha végre valaki igazán megtetszik. Valahogy a tudomására kell hoznod, hogy érdeklődsz iránta! Különben nem lesz az egészből semmi…

Párban: Túl sok a titkod a múltadból, és ez kezd nyilvánvalóvá válni a barátodnak is. Vannak dolgok, amiket azért már elmondhatsz neki, de csak akkor, ha nagyon muszáj.

Rák

Szingli: Egy-két kedves szót, bókot többnek hittél annál, mint ami és emiatt kicsit elkeseredhetsz, de  hidd el, nincs veszve semmi, csak talán kicsit lassan kapcsol a srác.

Párban: Féltékenységi dráma lesz ma, készülj fel! Lehet, hogy nem is kellene együtt mennetek a céges buliba, vagy úgy egyáltalán sehova, mert a vége úgyis az lesz, hogy összebalhéztok.

Oroszlán

Szingli: Furcsa megérzésed van egy fiúval kapcsolatban, pedig csak abban más, hogy sokkal jobb fej, mint akiket mostanában megismertél. Bízz jobban benne!

Párban: Ha mostanában volt egy kis krízis a kapcsolatotokban, akkor kezdtek kimenni belőle és a karácsonyotok már szuper lesz, de addig kicsit melós az út. Rajtad is múlik, kibékülök-e!

Szűz

Szingli: Sokszor a fejedhez vágják, hogy nem vagy túl beszédes az idegen srácokkal. Valóban zárkózottságot sugall, de mi is ezzel a baj? Ne törődj velük, a titokzatosság mindig nyerő!

Párban: Magadba tartasz pár érzést, amiről beszélnetek kellene. Nem mered felvetni? Ez már önmagában is elgondolkodtató, hogy félsz szóba hozni.

Mérleg

Szingli: Azon kapod magad, hogy még mindig fogalmazod magadban a mondatokat, amiket mondanod kellett volna szakításkor az előző barátodnak? Na akkor még nem vagy túl rajta, adj magadnak még időt!

Párban: Ha a napokban nem találkoztatok, és főleg e-mailben és cseten kommunikáltatok egymással, akkor maradtak nyitott kérdések, megbeszélnivalók, amiket jobb nem halogatni, akkor sem ha érzékeny a téma.

Skorpió

Szingli: Jobban érdekelsz egy srácot, mint ahogy téged ő, de vigyázz, ez villámgyorsan megfordulhat, ahogy jobban megismeritek egymást. Belezúgás-veszély!

Párban: Képes vagy mindenbe beleegyezni, csak hogy megússzátok a hétvégét veszekedés nélkül, ez sikerülni is fog, de ettől még nem biztos, hogy jó lesz a weekend, úgy érezheted, hogy nem teljes így, úgyhogy talán mégis megérné elmondani, valójában, mit gondolsz.

Nyilas

Szingli: Akármilyen fáradt is vagy, mozdulj ki, ne hagyj ki egy bulit, programot sem! Muszáj kikapcsolnod és társaságban lenned, hogy ne törjön rád a magány. Igen, akár mindkét este partizz!

Párban: Kicsit lefáraszt, hogy a barátod problémán agyaltok, keresitek a megoldást. Nem biztos, hogy ez lesz a legvidámabb hétvégétek, de leaglább találtok megoldást!

Bak

Szingli: Romantikus hangulatban vagy, és most érzed úgy igazán, hogy szeretnél már barátot. Most zártál le egy időszakot, és nyitott lennél egy újra, és hamarosan valaki kopogtat is az életedbe!

Párban: Ne legyél ennyire földhözragadt, engedd a pasidnak, hogy játékos legyen. Végül is te is jobban szereted, ha nem komoly, hanem vicces, sőt gyerekes, nem igaz?

Vízöntő

Szingli: Egyszerűen képtelen vagy a fenekeden csücsülni, mindig átveszed a kezdeményezést ismerkedésnél, pedig vannak srácok, akik jobban szeretnek udvarolni, megszerezni. Szóval csak türelmesen, ha szórakozni mész!

Párban: Rengeteg szuper programotok lesz, úgyhog ez a hétvége ne ma pihenésről szól, de ettől még lehet jó kikapcsolódás.

Halak

Szingli: Kicsit érzékenyebb vagy, mint máskor, sokkal jobban felzaklatnak az olyan kérdések, ami a magánéletedet érintik. Azért próbálj kedvesen, pozitívan reagálni.

Párban: Lelkizős, tervezgetős napok lesznek, és pontosan meg kellene fogalmaznod, hogyan képzeled el a barátoddal az életedet. Sok érzelem és vallomás lesz, készülj fel rá!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria hétvégi horoszkóp horoszkóp szerelem szerelmi horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!