2019.12.14.@ 08.12

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz 2020 anyagilag

Nem lenne rossz egy kis fizuemelés, ugye?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz 2020 anyagilag

Bak

A Bak jegy szülöttei az elmúlt néhány évben azt tapasztalhatták, hogy akármennyire hajtanak, sajnos nem jutnak egyről a kettőre. 2020 beköszöntével azonban új irányt fog venni az életük. Simán lehet, hogy hónapokig tartó vívódás után az év elején végre felmondasz azon a munkahelyen, ahol már jó ideje nem becsülik meg a munkádat, ez pedig szuper lehetőségeket vonz majd az életedbe. Ez természetesen anyagi bőséget is jelent, végre nem kell majd aggódnod amiatt, hogy miből fizeted ki az albidat és az online rendelt rucikat.

Rák

Rák jegyű vagy? Akkor készülj fel, mert nem lesz könnyű éved! A csillagok nagyon meg fognak dolgoztatni 2020-ban, főleg a márciustól májusig tartó időszak lehet majd nehéz. Fontos, hogy ne keseredj el, tarts ki, maradj motivált, mert az év második felében elnyered a jutalmad érte. Úgy néz ki ugyanis, hogy addigra szépen rendeződni fog az anyagi helyzeted, nem kell többet álmatlanul forgolódnod az ágyban emiatt.

Mérleg

Mérlegként egy ideje már azt érezheted, nagyon lendületben vagy, egymás után aratod a szép sikereket. Van egy jó hírünk: a következő évben ez folytatódni fog! A csillagok szerint számodra 2020 első 8 hónapja lesz a legszuperebb, ekkor várhatod a fizuemelést, előléptetést, külföldi álláslehetőséget vagy akár nagyobb pénznyereményt. Persze azért ésszel költsd a pénzed, lesznek még olyan időszakok, amikor nagyon bánni fogod, ha most nem teszel félre valamennyit.

Nyilas

A Nyilasoknak 2020-ban meg kell tanulnia spórolni, különben nagyon nagy bajba kerülhetnek. Ha ebben a jegyben születtél, extra fontos, hogy odafigyelj arra, mire mennyit költesz, mert a következő év nem túl kedvező a számodra ilyen szempontból. Feloldozás csak novemberben érkezik, ha addig sikerül kitartanod és okosan használnod a pénzed, akkor gazdagabb emberként zárhatod az évet, mint ahogyan elkezdted.

Címkék: bak csillagjegy horoszkóp mérleg nyilas pénz rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!