2019.12.14.@ 08.12

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz 2020 anyagilag

Nem lenne rossz egy kis fizuemelés, ugye?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz 2020 anyagilag

Bak

A Bak jegy szülöttei az elmúlt néhány évben azt tapasztalhatták, hogy akármennyire hajtanak, sajnos nem jutnak egyről a kettőre. 2020 beköszöntével azonban új irányt fog venni az életük. Simán lehet, hogy hónapokig tartó vívódás után az év elején végre felmondasz azon a munkahelyen, ahol már jó ideje nem becsülik meg a munkádat, ez pedig szuper lehetőségeket vonz majd az életedbe. Ez természetesen anyagi bőséget is jelent, végre nem kell majd aggódnod amiatt, hogy miből fizeted ki az albidat és az online rendelt rucikat.

Rák

Rák jegyű vagy? Akkor készülj fel, mert nem lesz könnyű éved! A csillagok nagyon meg fognak dolgoztatni 2020-ban, főleg a márciustól májusig tartó időszak lehet majd nehéz. Fontos, hogy ne keseredj el, tarts ki, maradj motivált, mert az év második felében elnyered a jutalmad érte. Úgy néz ki ugyanis, hogy addigra szépen rendeződni fog az anyagi helyzeted, nem kell többet álmatlanul forgolódnod az ágyban emiatt.

Mérleg

Mérlegként egy ideje már azt érezheted, nagyon lendületben vagy, egymás után aratod a szép sikereket. Van egy jó hírünk: a következő évben ez folytatódni fog! A csillagok szerint számodra 2020 első 8 hónapja lesz a legszuperebb, ekkor várhatod a fizuemelést, előléptetést, külföldi álláslehetőséget vagy akár nagyobb pénznyereményt. Persze azért ésszel költsd a pénzed, lesznek még olyan időszakok, amikor nagyon bánni fogod, ha most nem teszel félre valamennyit.

Nyilas

A Nyilasoknak 2020-ban meg kell tanulnia spórolni, különben nagyon nagy bajba kerülhetnek. Ha ebben a jegyben születtél, extra fontos, hogy odafigyelj arra, mire mennyit költesz, mert a következő év nem túl kedvező a számodra ilyen szempontból. Feloldozás csak novemberben érkezik, ha addig sikerül kitartanod és okosan használnod a pénzed, akkor gazdagabb emberként zárhatod az évet, mint ahogyan elkezdted.

Címkék: bak csillagjegy horoszkóp mérleg nyilas pénz rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

És nem csak a szerelemben, de a melóban és a baráti társaságban is.

Horoszkóp: Július 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

A csillagok bizony párkapcsolati tanácsokat is képesek adni!

Horoszkóp: Július 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!