2019.12.14.@ 08.12

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz 2020 anyagilag

Nem lenne rossz egy kis fizuemelés, ugye?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz 2020 anyagilag

Bak

A Bak jegy szülöttei az elmúlt néhány évben azt tapasztalhatták, hogy akármennyire hajtanak, sajnos nem jutnak egyről a kettőre. 2020 beköszöntével azonban új irányt fog venni az életük. Simán lehet, hogy hónapokig tartó vívódás után az év elején végre felmondasz azon a munkahelyen, ahol már jó ideje nem becsülik meg a munkádat, ez pedig szuper lehetőségeket vonz majd az életedbe. Ez természetesen anyagi bőséget is jelent, végre nem kell majd aggódnod amiatt, hogy miből fizeted ki az albidat és az online rendelt rucikat.

Rák

Rák jegyű vagy? Akkor készülj fel, mert nem lesz könnyű éved! A csillagok nagyon meg fognak dolgoztatni 2020-ban, főleg a márciustól májusig tartó időszak lehet majd nehéz. Fontos, hogy ne keseredj el, tarts ki, maradj motivált, mert az év második felében elnyered a jutalmad érte. Úgy néz ki ugyanis, hogy addigra szépen rendeződni fog az anyagi helyzeted, nem kell többet álmatlanul forgolódnod az ágyban emiatt.

Mérleg

Mérlegként egy ideje már azt érezheted, nagyon lendületben vagy, egymás után aratod a szép sikereket. Van egy jó hírünk: a következő évben ez folytatódni fog! A csillagok szerint számodra 2020 első 8 hónapja lesz a legszuperebb, ekkor várhatod a fizuemelést, előléptetést, külföldi álláslehetőséget vagy akár nagyobb pénznyereményt. Persze azért ésszel költsd a pénzed, lesznek még olyan időszakok, amikor nagyon bánni fogod, ha most nem teszel félre valamennyit.

Nyilas

A Nyilasoknak 2020-ban meg kell tanulnia spórolni, különben nagyon nagy bajba kerülhetnek. Ha ebben a jegyben születtél, extra fontos, hogy odafigyelj arra, mire mennyit költesz, mert a következő év nem túl kedvező a számodra ilyen szempontból. Feloldozás csak novemberben érkezik, ha addig sikerül kitartanod és okosan használnod a pénzed, akkor gazdagabb emberként zárhatod az évet, mint ahogyan elkezdted.

Címkék: bak csillagjegy horoszkóp mérleg nyilas pénz rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csavarja el a leggyorsabban a pasik fejét

Ez a 3 csillagjegy csavarja el a leggyorsabban a pasik fejét

Csekkold le, hogy a te csillagjegyed köztük van-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 24-én is!

Horoszkóp: Január 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Ez a 3 csillagjegy teszi túl magát legnehezebben a szakításon

A szakítás mindig fájdalmas, egyes csillagjegyeknek azonban különösen nehéz az elengedés. Csekkold, hogy te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Január 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Ez a 3 csillagjegy hamar túlteszi magát a szakításon

Nekik biztosan nem lesz szükségük százas papírzsepire.

Így érd el a céljaidat idén a horoszkópod szerint

Csekkold le, téged hogyan segítenek idén a csillagok!

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Ha épp költözés előtt állsz a pasiddal, akkor bizony érdemes kikérned a csillagok véleményét is, ugyanis ez is befolyásolhatja, hogy könnyű, vagy nehéz lesz-e az együttélés...

Horoszkóp: Január 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Ez lesz idén a szerencsehónapod a csillagjegyed szerint

Csekkold, idén melyik hónapban érezheted magad mázlistának!