4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem szilveszterkor

Vajon te is köztük vagy? Nézd meg gyorsan!

2019.12.30. 05:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem szilveszterkor

Szűz

Igen, tudjuk, most még azt tervezed, otthon maradsz egy üveg bor társaságában és nem mész szilveszterezni, de hidd el, ez meg fog változni. Simán azon kaphatod magad, hogy egy random buliban éjfélt üt az óra és éppen csókolózni készülsz egy elképesztően szexis és titokzatos idegennel. Vajon lesz a dolognak folytatása? Csak rajtad múlik…

Mérleg

Mérlegként úgy fogod érezni a szilveszteri buliban, hogy bárkit képes vagy elcsábítani. Nem véletlen, a csillagok ebben totálisan melletted fognak állni. Ezzel a ragyogó kisugárzással és önbizalommal mindenkit az ujjaid köré csavarhatsz, de vigyázz, ne élj vissza ezzel, mert később még megégetheted magad! Ugyanakkor járj nyitott szemmel, hiszen az álompasi is könnyedén a horgodra akadhat.

Skorpió

A Skorpiók számára nem volt valami könnyű ez az év, a srácok csak úgy jöttek-mentek, az összetört szív maradt. Ha te is közéjük tartozol, van egy jó hírünk: szilveszterre már sokkal jobban leszel és másra sem vágysz majd, mint egy jó bulira, ismerkedésre és flörtre. Végre képes leszel elengedni magad, ezzel pedig elképesztően vonzóvá válhatsz a másik nem szemében. Ki tudja, még az is lehet, hogy ezen az éjszakán ismered meg a nagy Őt.

Vízöntő

E jegy szülötteinek a szerelem körül fog forogni a szilveszter éjszakája. Ez jelenthet komoly lelkizést a csajokkal a korábbi pasikról, de akár azt is, hogy váratlanul betoppan a házibuliba AZ a srác. Ha ez megtörténik, ne ess kétségbe, add önmagad és vigyázz, ne igyál túl sokat. Ne hamarkodd el a dolgokat, mert most itt az esély, hogy kialakuljon egy komoly kapcsolat, aminek igazán szép jövője lehet.

Címkék: 20%+20% 2019 horoszkóp mérleg skorpió szerelem szerelmi szilveszter szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!