2019.12.30.@ 05.12

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem szilveszterkor

Vajon te is köztük vagy? Nézd meg gyorsan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem szilveszterkor

Szűz

Igen, tudjuk, most még azt tervezed, otthon maradsz egy üveg bor társaságában és nem mész szilveszterezni, de hidd el, ez meg fog változni. Simán azon kaphatod magad, hogy egy random buliban éjfélt üt az óra és éppen csókolózni készülsz egy elképesztően szexis és titokzatos idegennel. Vajon lesz a dolognak folytatása? Csak rajtad múlik…

Mérleg

Mérlegként úgy fogod érezni a szilveszteri buliban, hogy bárkit képes vagy elcsábítani. Nem véletlen, a csillagok ebben totálisan melletted fognak állni. Ezzel a ragyogó kisugárzással és önbizalommal mindenkit az ujjaid köré csavarhatsz, de vigyázz, ne élj vissza ezzel, mert később még megégetheted magad! Ugyanakkor járj nyitott szemmel, hiszen az álompasi is könnyedén a horgodra akadhat.

Skorpió

A Skorpiók számára nem volt valami könnyű ez az év, a srácok csak úgy jöttek-mentek, az összetört szív maradt. Ha te is közéjük tartozol, van egy jó hírünk: szilveszterre már sokkal jobban leszel és másra sem vágysz majd, mint egy jó bulira, ismerkedésre és flörtre. Végre képes leszel elengedni magad, ezzel pedig elképesztően vonzóvá válhatsz a másik nem szemében. Ki tudja, még az is lehet, hogy ezen az éjszakán ismered meg a nagy Őt.

Vízöntő

E jegy szülötteinek a szerelem körül fog forogni a szilveszter éjszakája. Ez jelenthet komoly lelkizést a csajokkal a korábbi pasikról, de akár azt is, hogy váratlanul betoppan a házibuliba AZ a srác. Ha ez megtörténik, ne ess kétségbe, add önmagad és vigyázz, ne igyál túl sokat. Ne hamarkodd el a dolgokat, mert most itt az esély, hogy kialakuljon egy komoly kapcsolat, aminek igazán szép jövője lehet.

Címkék: 20%+20% 2019 horoszkóp mérleg skorpió szerelem szerelmi szilveszter szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!