Ezek lesznek 2020 legrosszabb napjai a csillagok szerint

Nem árt, ha már most bekarikázod őket a naptáradban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek lesznek 2020 legrosszabb napjai a csillagok szerint

Január 12. – A Merkúr, Szaturnusz, Plútó együttállása a Bakban

Ez az együttállás közvetlenül a január 10-ei holdfogyatkozás után jön létre, és hogy mindez mit hoz majd magával? Drámát a köbön! Ezen a napon bármi előfordulhat, jönnek majd a nagy lebukások, megcsalások, szakítások…

 

Március 23. – A Mars és a Plútó együttállása a Bakban

Ezen a napon szinte megszállottan küzdesz majd, hogy elérd a céljaidat. Nem hangzik túl jól, de ez az együttállás törést hozhat a kapcsolataidba, legyen szó kollégákról vagy éppen barátokról.

 

Március 31. – A Mars és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben

Ez a szokatlan energia nagyon extrém ötleteket ébreszt majd benned, ezeket pedig hajlamos lehetsz ráerőltetni másokra is… Érdemes lesz ezen a napon offolnod a social médiát…

 

Június 13. – A Mars és a Neptunusz együttállása a Halakban

Amikor a Mars harcos energiái az elcsigázott Neptunusszal találkoznak, a hatásaik gyakorlatilag kioltják egymást. Ez azt jelenti, hogy bár a Mars cselekvésre ösztönöz, a Neptunusz miatt a lábaid a földbe gyökereznek. Ne csodálkozz, ha ezen a napon úgy érzed majd, hogy az életed túlságosan is megrekedt.

 

Augusztus 13., október 9., és december 23. – Mars a Kosban, Plútó a Bakban

A Mars szenvedélyes energiáival idén háromszor is találkozhatsz…  Hatására az egyik legrosszabb tulajdonságod törhet majd elő, ami nem más, mint az önzőség. Érdemes ezeken a napokon tudatosan kerülnöd a problémás szituációkat.

 

December 21.  – A Jupiter és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben

Sajnos ez a nap sem hoz sok jót magával. A két bolygó ellentétes energiái bizonytalanná tehetnek és feszültséget generálhatnak a párkapcsolatodban.

 

December 31. – Vénusz a Nyilasban

Néha még mindig eszedbe jut a régi nagy szerelmed? Hát, készülj fel rá, hogy ezen a napon gyakorlatilag letarol majd a múltad. Felszakadnak a régi sebek, hiányozni kezd az exed. A dráma nem ismer majd határokat ezen a napon.

Címkék: asztrológia csillagjegy együttállás ezotéria horoszkóp legrosszabb nap naptár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!