2020.01.03.@ 11.01

Ezek lesznek 2020 legrosszabb napjai a csillagok szerint

Nem árt, ha már most bekarikázod őket a naptáradban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek lesznek 2020 legrosszabb napjai a csillagok szerint

Január 12. – A Merkúr, Szaturnusz, Plútó együttállása a Bakban

Ez az együttállás közvetlenül a január 10-ei holdfogyatkozás után jön létre, és hogy mindez mit hoz majd magával? Drámát a köbön! Ezen a napon bármi előfordulhat, jönnek majd a nagy lebukások, megcsalások, szakítások…

 

Március 23. – A Mars és a Plútó együttállása a Bakban

Ezen a napon szinte megszállottan küzdesz majd, hogy elérd a céljaidat. Nem hangzik túl jól, de ez az együttállás törést hozhat a kapcsolataidba, legyen szó kollégákról vagy éppen barátokról.

 

Március 31. – A Mars és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben

Ez a szokatlan energia nagyon extrém ötleteket ébreszt majd benned, ezeket pedig hajlamos lehetsz ráerőltetni másokra is… Érdemes lesz ezen a napon offolnod a social médiát…

 

Június 13. – A Mars és a Neptunusz együttállása a Halakban

Amikor a Mars harcos energiái az elcsigázott Neptunusszal találkoznak, a hatásaik gyakorlatilag kioltják egymást. Ez azt jelenti, hogy bár a Mars cselekvésre ösztönöz, a Neptunusz miatt a lábaid a földbe gyökereznek. Ne csodálkozz, ha ezen a napon úgy érzed majd, hogy az életed túlságosan is megrekedt.

 

Augusztus 13., október 9., és december 23. – Mars a Kosban, Plútó a Bakban

A Mars szenvedélyes energiáival idén háromszor is találkozhatsz…  Hatására az egyik legrosszabb tulajdonságod törhet majd elő, ami nem más, mint az önzőség. Érdemes ezeken a napokon tudatosan kerülnöd a problémás szituációkat.

 

December 21.  – A Jupiter és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben

Sajnos ez a nap sem hoz sok jót magával. A két bolygó ellentétes energiái bizonytalanná tehetnek és feszültséget generálhatnak a párkapcsolatodban.

 

December 31. – Vénusz a Nyilasban

Néha még mindig eszedbe jut a régi nagy szerelmed? Hát, készülj fel rá, hogy ezen a napon gyakorlatilag letarol majd a múltad. Felszakadnak a régi sebek, hiányozni kezd az exed. A dráma nem ismer majd határokat ezen a napon.

Címkék: asztrológia csillagjegy együttállás ezotéria horoszkóp legrosszabb nap naptár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!