2020.01.04.@ 06.01

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Rájuk biztosan számíthatsz a bajban. És te vajon közöttük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Bika

Megbízható és ragaszkodó – egyértelműen ez a két legjobb tulajdonsága a Bika jegyűeknek és ezzel el is nyerték a BFF aranyérmet. Bármit megtennének a barátaikért és ők tuti nem ráznak le akkor sem, ha az éjszaka közepén csörögsz rájuk.

 

Rák

Elsőre talán túlságosan érzelgősnek tűnnek, de tele van a szívük szeretettel és megértéssel. Mivel gyorsan magára vesz mindent, nem túl nehéz megbántani és pontosan ez teszi annyira szuper baráttá: sok mindenen keresztül ment már és azonnal átérzi a helyzeted, ha te is hasonlóan nehéz szituba kerülsz.

 

Skorpió

Néha kiborítóan makacs tud lenni, arról nem is beszélve, hogy alig oszt meg magáról pár infót. De számít ez, ha egyébként tűzbe menne érted és nála nagyobb cheerleadered nem is lehetne? Mindenki mázlista, akinek van egy Skorpió barátja.

 

Halak

A Rákhoz hasonló érzelemgombóc csillagjegy, aki nem ismeri az önzőséget és jobban szeret adni, mint kapni. Ettől még nem csak a karácsonyi szezonban osztogatja az ajándékait, egész évben ott segít, ahol tud és mindig van egy kedves szava, ha lefelé görbülne a szád.

Címkék: asztrológia barátság csillagjegy ezotéria horoszkóp legjobb barát

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!