2020.01.04.@ 06.01

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Rájuk biztosan számíthatsz a bajban. És te vajon közöttük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Bika

Megbízható és ragaszkodó – egyértelműen ez a két legjobb tulajdonsága a Bika jegyűeknek és ezzel el is nyerték a BFF aranyérmet. Bármit megtennének a barátaikért és ők tuti nem ráznak le akkor sem, ha az éjszaka közepén csörögsz rájuk.

 

Rák

Elsőre talán túlságosan érzelgősnek tűnnek, de tele van a szívük szeretettel és megértéssel. Mivel gyorsan magára vesz mindent, nem túl nehéz megbántani és pontosan ez teszi annyira szuper baráttá: sok mindenen keresztül ment már és azonnal átérzi a helyzeted, ha te is hasonlóan nehéz szituba kerülsz.

 

Skorpió

Néha kiborítóan makacs tud lenni, arról nem is beszélve, hogy alig oszt meg magáról pár infót. De számít ez, ha egyébként tűzbe menne érted és nála nagyobb cheerleadered nem is lehetne? Mindenki mázlista, akinek van egy Skorpió barátja.

 

Halak

A Rákhoz hasonló érzelemgombóc csillagjegy, aki nem ismeri az önzőséget és jobban szeret adni, mint kapni. Ettől még nem csak a karácsonyi szezonban osztogatja az ajándékait, egész évben ott segít, ahol tud és mindig van egy kedves szava, ha lefelé görbülne a szád.

Címkék: asztrológia barátság csillagjegy ezotéria horoszkóp legjobb barát

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Horoszkóp: Június 29., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 29-én is!