2020.01.04.@ 06.01

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Rájuk biztosan számíthatsz a bajban. És te vajon közöttük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Bika

Megbízható és ragaszkodó – egyértelműen ez a két legjobb tulajdonsága a Bika jegyűeknek és ezzel el is nyerték a BFF aranyérmet. Bármit megtennének a barátaikért és ők tuti nem ráznak le akkor sem, ha az éjszaka közepén csörögsz rájuk.

 

Rák

Elsőre talán túlságosan érzelgősnek tűnnek, de tele van a szívük szeretettel és megértéssel. Mivel gyorsan magára vesz mindent, nem túl nehéz megbántani és pontosan ez teszi annyira szuper baráttá: sok mindenen keresztül ment már és azonnal átérzi a helyzeted, ha te is hasonlóan nehéz szituba kerülsz.

 

Skorpió

Néha kiborítóan makacs tud lenni, arról nem is beszélve, hogy alig oszt meg magáról pár infót. De számít ez, ha egyébként tűzbe menne érted és nála nagyobb cheerleadered nem is lehetne? Mindenki mázlista, akinek van egy Skorpió barátja.

 

Halak

A Rákhoz hasonló érzelemgombóc csillagjegy, aki nem ismeri az önzőséget és jobban szeret adni, mint kapni. Ettől még nem csak a karácsonyi szezonban osztogatja az ajándékait, egész évben ott segít, ahol tud és mindig van egy kedves szava, ha lefelé görbülne a szád.

Címkék: asztrológia barátság csillagjegy ezotéria horoszkóp legjobb barát

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 8., Szerda

Horoszkóp: Április 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Horoszkóp: Április 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 7-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Lehet, hogy ez most nem a klasszikus randik ideje, de ki mondta, hogy ebben a felállásban nem működhet az online kémia?

Horoszkóp: Április 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!