Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Rájuk biztosan számíthatsz a bajban. És te vajon közöttük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb barát

Bika

Megbízható és ragaszkodó – egyértelműen ez a két legjobb tulajdonsága a Bika jegyűeknek és ezzel el is nyerték a BFF aranyérmet. Bármit megtennének a barátaikért és ők tuti nem ráznak le akkor sem, ha az éjszaka közepén csörögsz rájuk.

 

Rák

Elsőre talán túlságosan érzelgősnek tűnnek, de tele van a szívük szeretettel és megértéssel. Mivel gyorsan magára vesz mindent, nem túl nehéz megbántani és pontosan ez teszi annyira szuper baráttá: sok mindenen keresztül ment már és azonnal átérzi a helyzeted, ha te is hasonlóan nehéz szituba kerülsz.

 

Skorpió

Néha kiborítóan makacs tud lenni, arról nem is beszélve, hogy alig oszt meg magáról pár infót. De számít ez, ha egyébként tűzbe menne érted és nála nagyobb cheerleadered nem is lehetne? Mindenki mázlista, akinek van egy Skorpió barátja.

 

Halak

A Rákhoz hasonló érzelemgombóc csillagjegy, aki nem ismeri az önzőséget és jobban szeret adni, mint kapni. Ettől még nem csak a karácsonyi szezonban osztogatja az ajándékait, egész évben ott segít, ahol tud és mindig van egy kedves szava, ha lefelé görbülne a szád.

Címkék: asztrológia barátság csillagjegy ezotéria horoszkóp legjobb barát

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!