2020.01.06.@ 00.01

Horoszkóp: Január 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 6., Hétfő

Kos

Ma végre rendezhetsz egy ezer éve húzódó konfliktust. Nem biztos, hogy ez azt jelenti, újra jóban lesztek, de sikerül minden félreértés tisztázni, így összességében pozitív élmény lesz.

Bika

Olyan feladattal kell ma megküzdened, amit még sosem csináltál és nem is igazán vagy vele képben. Ne szégyelld, ez nem hiba, kérj segítséget mielőbb, hogy időben megoldódjon a probléma.

Ikrek

Előre lépési lehetőséget ajánlhanak ma fel neked, ami fizuemeléssel is jár, viszont cserébe tényleg extra sokat kéne dolgoznod. Mielőtt igent mondasz, alaposan mérlegeld, mi most a fontosabb az életedben.

Rák

Ma nagyon fontos lesz, hogy ne tartsd magadban a véleményed. Sokkal nagyobb konfliktust generálhat, ha nem mondod ki, amit gondolsz, persze arra azért figyelj, milyen stílusban teszed mindezt!

Oroszlán

Nem érzed magad jól a bőrödben, és ez egyre jobban nyomaszt. Itt az ideje az életmódváltásnak! Vagy legalább egy rossz szokásodat próbáld meg feladni, már attól jobban éreznéd magad!

Szűz

Úgy indulsz neki reggel, hogy ez egy újabb melós nap lesz, viszont hamar kiderül, hogy a ma a romantikáról fog szólni, akár van pasid, akár szingli vagy (még). Hűha, izgisen hangzik!

Mérleg

Kifejezetten eseménytelen, már-már uncsi nap elé nézel, de ezt kivételesen most egyáltalán nem bánod. Nem tudtad kipihenni magad a hétvégén, szóval még jól is esik egy kis nyugi…

Skorpió

Ma lehetőséged lesz megismerkedni olyan szakmabeli emberekkel, akik hosszútávon még sokat lendíthetnek a karriereden, ráadásul csomót tanulhatsz tőlük. Dobd be magad!

Nyilas

Az újévi lendület nálad még mindig kitart, tele vagy energiával, célokkal, ötletekkel. Nehezen is tudják tartani veled a kollégáid és a családod a lépést!

Bak

Ma nem igazán megy a koncentráció, könnyen elkalandozol, és emiatt nagyon lassan haladsz a munkáddal. Sokat segíthetsz magadon, ha a Facebookot és a többi közösségi oldalt egész nap meg sem nyitod.

Vízöntő

Bármilyen feladatról is legyen szó, ma koncenrálj az információgyűjésre, tájékozódásra. Most mindennél fontosabb, hogy a legapróbb részlettel is képben legyél, és csak utána vágj bele a megvalósításba.

Halak

Nagyon rég nem voltál már ennyire vidám, pedig nem történik semmi különleges, ami így feldobna. Egyszerűen jó a hangulatod, derűsen látod a dolgokat és emiatt még több pozitív élmény ér nap közben.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.