2020.01.06.@ 00.01

Horoszkóp: Január 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 6., Hétfő

Kos

Ma végre rendezhetsz egy ezer éve húzódó konfliktust. Nem biztos, hogy ez azt jelenti, újra jóban lesztek, de sikerül minden félreértés tisztázni, így összességében pozitív élmény lesz.

Bika

Olyan feladattal kell ma megküzdened, amit még sosem csináltál és nem is igazán vagy vele képben. Ne szégyelld, ez nem hiba, kérj segítséget mielőbb, hogy időben megoldódjon a probléma.

Ikrek

Előre lépési lehetőséget ajánlhanak ma fel neked, ami fizuemeléssel is jár, viszont cserébe tényleg extra sokat kéne dolgoznod. Mielőtt igent mondasz, alaposan mérlegeld, mi most a fontosabb az életedben.

Rák

Ma nagyon fontos lesz, hogy ne tartsd magadban a véleményed. Sokkal nagyobb konfliktust generálhat, ha nem mondod ki, amit gondolsz, persze arra azért figyelj, milyen stílusban teszed mindezt!

Oroszlán

Nem érzed magad jól a bőrödben, és ez egyre jobban nyomaszt. Itt az ideje az életmódváltásnak! Vagy legalább egy rossz szokásodat próbáld meg feladni, már attól jobban éreznéd magad!

Szűz

Úgy indulsz neki reggel, hogy ez egy újabb melós nap lesz, viszont hamar kiderül, hogy a ma a romantikáról fog szólni, akár van pasid, akár szingli vagy (még). Hűha, izgisen hangzik!

Mérleg

Kifejezetten eseménytelen, már-már uncsi nap elé nézel, de ezt kivételesen most egyáltalán nem bánod. Nem tudtad kipihenni magad a hétvégén, szóval még jól is esik egy kis nyugi…

Skorpió

Ma lehetőséged lesz megismerkedni olyan szakmabeli emberekkel, akik hosszútávon még sokat lendíthetnek a karriereden, ráadásul csomót tanulhatsz tőlük. Dobd be magad!

Nyilas

Az újévi lendület nálad még mindig kitart, tele vagy energiával, célokkal, ötletekkel. Nehezen is tudják tartani veled a kollégáid és a családod a lépést!

Bak

Ma nem igazán megy a koncentráció, könnyen elkalandozol, és emiatt nagyon lassan haladsz a munkáddal. Sokat segíthetsz magadon, ha a Facebookot és a többi közösségi oldalt egész nap meg sem nyitod.

Vízöntő

Bármilyen feladatról is legyen szó, ma koncenrálj az információgyűjésre, tájékozódásra. Most mindennél fontosabb, hogy a legapróbb részlettel is képben legyél, és csak utána vágj bele a megvalósításba.

Halak

Nagyon rég nem voltál már ennyire vidám, pedig nem történik semmi különleges, ami így feldobna. Egyszerűen jó a hangulatod, derűsen látod a dolgokat és emiatt még több pozitív élmény ér nap közben.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?