2020.01.06.@ 13.01

3 csillagjegy, akinek nagyon szerencsés lesz ez a hét

Csak annyit mondunk, ezekre a mázlista csillagjegyekre nagyon menő dolgok várnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nagyon szerencsés lesz ez a hét

Vízöntő

A héten felkeres egy régi barátnőd, akivel évekkel ezelőtt még nagyon jóban voltatok, az utóbbi időben viszont sokat lazult a kapcsolatotok. Neki köszönhetően a hónap legszuperebb bulijába kapsz meghívást, és úgy érzed, mintha ott folytatnátok, ahol pár éve félbehagytátok. Viszont nem ez a legzseniálisabb a dologban: bemutat majd néhány új embernek, köztük egy nagyon helyes srácnak, akivel akár több is kialakulhat köztetek. Csak rajtad múlik, mi lesz a dologból!

via GIPHY

Szűz

Nagyobb pénzösszeghez juthatsz a csillagoknak hála, szóval ideje előkapni a 2020-as bakancslistád, és kipipálni róla néhány olyan tételt, amiről már régóta álmodozol! Jöhet egy klassz hétvége, egy villámutazás vagy egy cuki háziállat. Viszont vigyázz, hogy tényleg megfontoltan költs, és ne zsigerből dönts (igen, most a ruhatárad újabb felturbózására gondolunk).  De az is szuper, ha félreteszed, mert az év második felében az üzleti befektetéseidnek kedveznek majd a csillagok, és nem árt, ha saját tőkével vágsz bele a dologba.

via GIPHY

Mérleg

A párod és közted tökéletes a harmónia, ráadásul a héten egy olyan meglepetést kapsz tőle, ami egy életre szól. Mérlegként sokkal többre értékeled a programokat – mint például egy utazást – a sima tárgyaknál, ezért a barátod pontosan tudja, hogy mivel kedveskedjen neked. Csendben megsúgjuk, hogy kezdhetsz is csomagolni, ugyanis már nem kell sokat fagyoskodnod itthon ebben a hideg időben.

via GIPHY

Címkék: horoszkóp szerelem szerencse szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!