2020.01.07.@ 00.01

Horoszkóp: Január 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 7., Kedd

Kos

Amúgy is hajlamos vagy a halogatásra, de ma különösen jellemző lesz ez rád. Szinte mindent megcsinálsz, még takarítani is nekiállsz, csak ne kelljen a határidős vagy húzósabb feladataiddal foglalkozni. Viszont holnap már tényleg nem halogathatod tovább ezeket…

Bika

Úgy érzed, nem hogy előre haladnál, egyre távolabb kerülsz a céljaidtól, amitől nagyon dühös és frusztrált leszel. Pedig egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, mint gondolod, csak ma a szokásosnál is sötétebben látod a dolgokat.

Ikrek

Egész nap csak mások problémáival foglalkozol, így nap végén azon kaphatod magad, hogy a saját dolgaiddal egyáltalán nem haladtál, pedig azokból is bőven akad. Próbálj meg ma többször nemet mondani!

Rák

Imádsz hosszú kávé- és ebédszüneteket tartani, de ma egyáltalán nem fog ilyesmi beleférni, ha időben szeretnél végezni. Lesz még bőven lehetőséged a munkahleyi pletykák begyűjtésére, ma inkább koncentrálj!

Oroszlán

Egyre jobban nyomaszt az anyagi helyzeted, és hogy minden egyes hónapban ugyanazokba a problémákba ütközöl. Az új évre ki kéne találnod egy olyan új pénzügyi stratégiát, amit ezúttal be is tudsz tartani! Akár szakértő segítségét is kérhetnéd…

Szűz

Nem mindig van időd reggel olyan formában elindulni, ahogy szeretnél, de ma úgy alakul, hogy végig tudod gondolni, mit vegyél fel, sőt még egy dögös frizura és smink is belefér. Ez pedig feldobja a hangulatodat egész napra!

Mérleg

Bár egyáltalán nem szokásod, de ma hosszas mérlegelés helyett próbálj meg az ösztöneidben bízni. Ez persze nem azt jelenti, hogy hozz meggondolatlan döntéseket, de azért vedd figyelembe a megérzéseidet is!

Skorpió

Az ünnepek után még mindig nem sikerült visszarázódnod a hétköznapokba, nehezen megy a meló, sok hibát vétesz, főleg ha új a munkaköröd vagy egy teljesen új pozícióban kezdted az évet. Ne aggódj, néhány nap, és rendeződik minden!

Nyilas

Olyan végtelen nyugalom uralkodik ma rajtad, hogy még azok a kollégáid, ismerőseid sem tudnak felhúzni, akik máskor a puszta jelenlétükkel bosszantanak. Még te magad is meglepődsz a türelmeden…

Bak

Hozhatsz ma több rossz döntést is, vagyis elsőre annak tűnnek, de ne bánd meg egyiket sem, mert hosszútávon a legtöbbről ki fog derülni, hogy mégiscsak ez volt a jó megoldás.

Vízöntő

Az nagyon klassz, hogy az ünnepek után ismét formába szeretnél kerülni, viszont semmi értelme annak, ha túlzásba viszed! Pihenésre és megfelelő tápanyagbevitelre továbbra is szüksége van a szervezetednek!

Halak

Készülj, mert valószínűleg ez lesz a heted leghúzósabb napja! Ami tönkremehet vagy félresikerülhet, az ma meg is történik… Viszont a jó hír az, hogy innentúl kezdve már csak jobb lehet!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!