2020.01.08.@ 07.01

A csillagjegyed szerint így kellene kezdened a reggeleket

Ahány ember, annyi reggeli rutin… Itt az idő a csillagokra és a horoszkópodra hallgatni, hogy könnyebben menjen a korai kelés.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegyed szerint így kellene kezdened a reggeleket

Kos

Első csillagjegyként fontos számodra, hogy mindenki előtt egy lépéssel legyél. Indítsd a reggeled egy tartalmas edzéssel, ami energiát ad az egész napra. Ha a lustizós kosok közé tartozol, próbáld meg elhagyni a szundi gombot és csinálj otthon pár jóga gyakorlatot.

Bika

Tudod, mit szeretsz, és tudod, hogyan szereted… De a reggeli sürgés-forgást megkönnyítené, ha este kikészíted a ruhádat vagy feltöltöd a vizet a kávéfőződbe, és előveszed a kapszulát hozzá. Több időd lesz aludni, és nem lesz nagy rohanás reggel. Minél kisebb stresszel indul a nap, annál nyugisabb leszel te is.

Ikrek

Úszni az árral… Talán ez jellemez a legjobban téged. Nincs szükséged egy kötött reggeli rutinra ahhoz, hogy elinduljon a napod, de az ébredés első pillanatától ’up-to-date’ akarsz lenni. E-mail olvasás és a social felületek pörgetése a reggeli kávé mellé elengedhetetlen számodra.

Rák

Sokaknak az esti fürdőzés ad kikapcsolódást és feltöltődést a következő napra, neked viszont vizes csillagjegyként lételemed a víz. Egy gyors zuhany reggel, és nincs, ami megállítson egész nap.

Oroszlán

Oroszlánként szükséged van a kreativitásod kifejezésére, ezért éld ki magad a napi outfited kiválasztásakor, vagy a sminked elkészítésekor. Mindaddig, ameddig 100%-ig magadat adod, nem lőhetsz mellé.

Szűz

Te azok közé tartozol, akik már kívülről tudják, mi az ideális reggeli rutin menete. Ágyazás, gyors zuhany, fogmosás és a többi… Ha viszont te azok közé tartozol, akiknek nagyobb rutinra van szükségük szűzként, csekkold milyen egy oroszlán vagy mérleg reggeli rutinja, mert lehet, hogy jobban passzolna hozzád.

Mérleg

Számodra az egyensúly kulcsfontosságú. Egy gyors reggeli jóga vagy csak egy kis nyújtás, amikor kikelsz az ágyból már csodákat tehet az egész napos hangulatoddal.

Skorpió

A heves személyiséged mellé egy igazán pörgős reggeli rutin passzol. Kezdd a napot egy forró (vagy hideg) zuhannyal, egy intenzív edzéssel, vagy csak simán írj egy to-do listát. Garantáltan inspiráltan és energiával tele fogod megkezdeni a napot.

Nyilas

A spontaneitás jellemez, és ez nincs másképp a reggeli rutinoddal sem. Jelentsen ez egy különleges reggeli kávét, vagy egy másik útvonalat a munkahelyedre, nyilasként merj új dolgokkal kísérletezni.

Bak

Számodra egy reggeli rutin inspirálóan hat, ezért érdemes minden reggel egy listát a napi teendőiddel. Több mindent fogsz tudni kipipálni, mint hinnéd!

Vízöntő

A csillagjegyek hippijeként szükséged van a pozitív energiákra, ezért egy reggeli naplóírás, vagy egy Insta kép könnyen elindíthatja a napodat. A barátnők pozitív visszajelzése pedig felteszi az i-re a pontot.

Halak

Elég nagy lustizós vagy ha a reggeli kelésről van szó, ezért limitáld, hányszor nyomhatod meg a szundi gombot! Ha ez sem elég? Helyezz el a szobádban több ébresztőt, így muszáj lesz felkelned, hogy kikapcsold őket.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp reggel

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!