2020.01.09.@ 16.01

Főnök vagy beosztott típus vagy a csillagjegyed szerint?

A csillagok most elárulják, hogy milyen szerepre születtél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Főnök vagy beosztott típus vagy a csillagjegyed szerint?

Kos

Ha a Kosok közé tartozol, akkor már tuti tisztában vagy vele, hogy vezetőnek születtél. Szinte mindenről megvan a szilárd véleményed, az ellenkezőjéről pedig szinte lehetetlen téged meggyőzni. Igazi erőskezű vezető válhat belőled!

Bika

Bikaként elképesztően utálod a változásokat, ez pedig a munkádra is teljesen igaz. Érdekes azonban, hogy az erős személyiséged ellenére egyáltalán nem fontos számodra, hogy vezető legyél – PEDIG LEHETNÉL. A lényeg az állandóság, és hogy ne érjen semmi kellemetlen meglepetés…

Ikrek

Az Ikrek figyelmét elég nehéz lekötni, de ha szereted a munkádat, akkor megbízhatóan elvégzed a rád bízott feladatokat. Persze azért így is alig várod, hogy leteljen a munkaidőd, vagy a főnököd hamarabb menjen haza, hogy végre valami igazán csajos programot szervezhess a barátnőiddel.

Rák

A korán kelést egyáltalán nem neked találták ki, ráadásul ha egy kötött munkaidejű irodában dolgozol, akkor tuti, hogy mindennap kínszenvedés számodra. A főnökösködés egyáltalán nem neked való, de mivel Rák vagy, ezért nagy valószínűséggel jól tudsz érvényesülni művészként.

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, úgyhogy ha ilyen csillagzat alatt születtél, akkor nincs más út, csak valamilyen vezető pozíció! Legyen szó bármilyen munkáról, rövid időn belül mindenki azt fogja csinálni, és ÚGY, ahogy azt te akarod. Ez egy adottság, szóval jóra használd!

Szűz

A precizitás az egyik legjellemzőbb tulajdonságod, ez pedig nem kicsit jön jól a munkád során. Rád mindig lehet számítani, és bár csendes és visszahúzódó típus vagy, mégis kiváló főnök lehet belőled. Neked tényleg az eredményesség számít, és nem a hatalom.

Mérleg

Ha Mérleg vagy, akkor egyszerűen utálod a konfliktusokat, ráadásul gyűlölöd, ha egy kicsit is meg kell bántanod valakit, ezért főnökként sokat kínlódsz. A legideálisabb megoldás az, ha olyan munkát választasz, ahol önállóan kell dolgoznod, és nem vagy korlátok közé szorítva. Nem véletlen, hogy sok híres író Mérleg jegyű volt.

Skorpió

Nem szereted, ha mások megmondják, hogy mit csinálj, és mivel Skorpió létedre kiemelkedően intelligens és tanulékony vagy, ezért simán felküzdöd magad a ranglétra legfelső fokára is!

Nyilas

Ha Nyilas csillagjegyű vagy, akkor alkalmazottként szinte minden munkahelyeden szenvedsz, de ha végre előléptetnek, akkor a legőszintébb és legkorrektebb főnök leszel! Számodra teljesen elfogadhatatlan az igazságtalanság, épp ezért a beosztottjaid tisztelni és szeretni fognak.

Bak

A Bakok tipikusan szeretnek a háttérben meghúzódni, és a munkát egy kötelező rossznak tekintik. Ha Bak vagy, akkor valószínűleg soha nem akartál főnök lenni, hiszen azzal több meló járna…

Vízöntő

Egy igazi hippinek számítasz a csillagjegyek között, ezért nem szeretsz semmit, ami megszokott. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennél jó főnök, sőt! Az alkalmazottjaidat barátaidként kezeled, így szó szerint mindenki imád téged, és a vezetői stílusodat.

Halak

Folyamatosan álmodozol, és egy romantikus filmbe képzeled magad, ezért mindenképpen valamilyen kreatív munka illik hozzád, ahol a főnök nem liheg a nyakadba minden percben. A parancsolgatás, és a fegyelem egyáltalán nem a te világod, ezért inkább távol maradsz a vezetői posztoktól.

Címkék: beosztott csillagjegy főnök horoszkóp munka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!