2020.01.12.@ 06.01

5 dolog, amiben a Bakok jobbak, mint a többi csillagjegy

És nem is nagyon rejtegetik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amiben a Bakok jobbak, mint a többi csillagjegy

Kockázatkerülésből király

Mindig a biztosra utazik és távol áll tőle, hogy valaha is minimális rizikót vállaljon a pénzügyeiben. Viszont nem kell félteni, ettől még nem esik el lehetőségektől, ugyanis szuper érzékkel találja meg a biztos hasznot hozó opciókat.

 

Megbízható barát

Sosem árulná el a titkodat és ez még akkor is igaz, ha egyébként nem is vagytok annyira jóban. Végtelenül diszkrét és megértő és egy pillanatig sem hagyja, hogy szomorkodj. Azonnal bedob egy poént, csak hogy mosolyt csaljon az arcodra.

 

Igazi event manager

Nem is kérdés, ki szervezi a hétvégi bulit vagy a közös csajos nyaralást – ugye, hogy a Bak BFF-ed neve ugrott be egyből? Imád pörögni, ezer felé tud egyszerre koncentrálni és neki vannak a legmenőbb jegyzetfüzetei, amiben a fél életét vezeti. Neked csak annyi a dolgod, hogy időben megjelenjen a programon.

 

Csak a célt látja

És mindent meg is tesz, hogy elérje a megálmodott jövőjét. Nála nem fordulhat elő, hogy februárban már fogalma sincs, mi volt az újévi fogadalma. Nem meglepő, hogy a karrierjében és a magánéletében is sikeres és gyorsan példaképpé válik az ismerősei szemében.

 

Miss Díva

Ha lenne legjobban öltözött ismerős díj, biztosan egy Bak barátnőd kapná. Annyira megy neki az effortless chic, mintha a fél életét Párizsban töltötte volna. Viszont szinte lehetetlen stílustrükköket ellesni tőle, mert a laza kisugárzásának köszönheti leginkább, hogy mindig erőlködés nélkül trendi a megjelenése.

Címkék: bak csillagjegy erősség ezotéria horoszkóp pozitív tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!