2020.01.12.@ 06.01

5 dolog, amiben a Bakok jobbak, mint a többi csillagjegy

És nem is nagyon rejtegetik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amiben a Bakok jobbak, mint a többi csillagjegy

Kockázatkerülésből király

Mindig a biztosra utazik és távol áll tőle, hogy valaha is minimális rizikót vállaljon a pénzügyeiben. Viszont nem kell félteni, ettől még nem esik el lehetőségektől, ugyanis szuper érzékkel találja meg a biztos hasznot hozó opciókat.

 

Megbízható barát

Sosem árulná el a titkodat és ez még akkor is igaz, ha egyébként nem is vagytok annyira jóban. Végtelenül diszkrét és megértő és egy pillanatig sem hagyja, hogy szomorkodj. Azonnal bedob egy poént, csak hogy mosolyt csaljon az arcodra.

 

Igazi event manager

Nem is kérdés, ki szervezi a hétvégi bulit vagy a közös csajos nyaralást – ugye, hogy a Bak BFF-ed neve ugrott be egyből? Imád pörögni, ezer felé tud egyszerre koncentrálni és neki vannak a legmenőbb jegyzetfüzetei, amiben a fél életét vezeti. Neked csak annyi a dolgod, hogy időben megjelenjen a programon.

 

Csak a célt látja

És mindent meg is tesz, hogy elérje a megálmodott jövőjét. Nála nem fordulhat elő, hogy februárban már fogalma sincs, mi volt az újévi fogadalma. Nem meglepő, hogy a karrierjében és a magánéletében is sikeres és gyorsan példaképpé válik az ismerősei szemében.

 

Miss Díva

Ha lenne legjobban öltözött ismerős díj, biztosan egy Bak barátnőd kapná. Annyira megy neki az effortless chic, mintha a fél életét Párizsban töltötte volna. Viszont szinte lehetetlen stílustrükköket ellesni tőle, mert a laza kisugárzásának köszönheti leginkább, hogy mindig erőlködés nélkül trendi a megjelenése.

Címkék: bak csillagjegy erősség ezotéria horoszkóp pozitív tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Így érd el a céljaidat idén a horoszkópod szerint

Így érd el a céljaidat idén a horoszkópod szerint

Csekkold le, téged hogyan segítenek idén a csillagok!

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Ha épp költözés előtt állsz a pasiddal, akkor bizony érdemes kikérned a csillagok véleményét is, ugyanis ez is befolyásolhatja, hogy könnyű, vagy nehéz lesz-e az együttélés...

Horoszkóp: Január 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Ez lesz idén a szerencsehónapod a csillagjegyed szerint

Csekkold, idén melyik hónapban érezheted magad mázlistának!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Főnök vagy beosztott típus vagy a csillagjegyed szerint?

A csillagok most elárulják, hogy milyen szerepre születtél!

Horoszkóp: Január 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Ezek a legproblémásabb pasik a csillagjegyük alapján

Végre talán magyarázatot kapsz, miért olyan viharos a kapcsolatotok… A te pasid is közöttük van?

A csillagjegyed szerint így kellene kezdened a reggeleket

Ahány ember, annyi reggeli rutin… Itt az idő a csillagokra és a horoszkópodra hallgatni, hogy könnyebben menjen a korai kelés.

Horoszkóp: Január 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Horoszkóp: Január 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

3 csillagjegy, akinek nagyon szerencsés lesz ez a hét

Csak annyit mondunk, ezekre a mázlista csillagjegyekre nagyon menő dolgok várnak!

Horoszkóp: Január 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 6-án is!