2020.01.12.@ 06.01

5 dolog, amiben a Bakok jobbak, mint a többi csillagjegy

És nem is nagyon rejtegetik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amiben a Bakok jobbak, mint a többi csillagjegy

Kockázatkerülésből király

Mindig a biztosra utazik és távol áll tőle, hogy valaha is minimális rizikót vállaljon a pénzügyeiben. Viszont nem kell félteni, ettől még nem esik el lehetőségektől, ugyanis szuper érzékkel találja meg a biztos hasznot hozó opciókat.

 

Megbízható barát

Sosem árulná el a titkodat és ez még akkor is igaz, ha egyébként nem is vagytok annyira jóban. Végtelenül diszkrét és megértő és egy pillanatig sem hagyja, hogy szomorkodj. Azonnal bedob egy poént, csak hogy mosolyt csaljon az arcodra.

 

Igazi event manager

Nem is kérdés, ki szervezi a hétvégi bulit vagy a közös csajos nyaralást – ugye, hogy a Bak BFF-ed neve ugrott be egyből? Imád pörögni, ezer felé tud egyszerre koncentrálni és neki vannak a legmenőbb jegyzetfüzetei, amiben a fél életét vezeti. Neked csak annyi a dolgod, hogy időben megjelenjen a programon.

 

Csak a célt látja

És mindent meg is tesz, hogy elérje a megálmodott jövőjét. Nála nem fordulhat elő, hogy februárban már fogalma sincs, mi volt az újévi fogadalma. Nem meglepő, hogy a karrierjében és a magánéletében is sikeres és gyorsan példaképpé válik az ismerősei szemében.

 

Miss Díva

Ha lenne legjobban öltözött ismerős díj, biztosan egy Bak barátnőd kapná. Annyira megy neki az effortless chic, mintha a fél életét Párizsban töltötte volna. Viszont szinte lehetetlen stílustrükköket ellesni tőle, mert a laza kisugárzásának köszönheti leginkább, hogy mindig erőlködés nélkül trendi a megjelenése.

Címkék: bak csillagjegy erősség ezotéria horoszkóp pozitív tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!