2020.01.13.@ 00.01

Horoszkóp: Január 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 13., Hétfő

Kos

Ma nem lesz sok a melód, viszont egy csomó új dolgot tanulhatsz, akár más munkafolyamatokról is! A kollégáid és a főnököd értékelni fogják a kíváncsiságod, és hogy fejlődni szeretnél.

Bika

Ne zárkózz el folyton a társaság elől! Sokkal nyitottabbnak és elfogadóbnak kéne lenned. Ma például lesz is lehetőséged ismerkedni, új kapcsolatokat kialakítani. Vágj bele!

Ikrek

Egész nap a pénzügyeiden agyalsz, nem tudsz kikapcsolni, csak számolsz és tervezel, mivel egyáltalán nem állsz úgy, ahogy szeretnéd. Szerencsére nap végére sikerül kitalálnod egy szuper megoldást.

Rák

Választanod kell, hogy beleállsz egy kellemetlen szituba vagy inkább megúszod egy kegyes hazugsággal. Sokat örlődsz rajta, pedig ponosan tudod, hogy hosszútávon jobban jársz, ha őszine leszel.

Oroszlán

Tedd félre a büszkeségedet és fogadd meg a kollégáid tanácsait. Tényleg csak segíteni szeretnének, és így egy csomó stressztől és bakitól kímélheted meg magadat.

Szűz

A családod nem biztos, hogy egyetért minden mostani döntéseddel, emiatt lehet némi konfliktus köztetek. Persze ne hagyd, hogy beleszóljanak az életedbe, de azt is meg kell értened, hogy csak aggódnak érted.

Mérleg

Nem ártana néhány dolgot tisztáznotok a szerelmeddel! Már régóta kerülgetitek ezt a témát, de már nem húzhatjátok tovább, és ma lesz is lehetőségetek kettesben átbeszélni midnent.

Skorpió

Persze, mondd el a véleményedet, állj ki magadért, de egyálalán nem mindegy, hogy ezt milyen stílusban teszed! Gyakran észre sem veszed, de nagyon bántó tudsz lenni.

Nyilas

Úgy érzed, sosincs időd semmire, folyton csak sietsz és próbálod magadat utolérni. Ez lesz ma is: stressz és rohanás. Muszáj erre valami megoldást találnod, mert egyre inkább elveszel a feladataid között.

Bak

Próbálj meg ma minél több időt tölteni a szabadban, friss levegőn. Már az is jót tenne neked, ha messzebb mennél ma ebédelni vagy kicsit sétálnál meló után.

Vízöntő

Kicsit túlválltad magadat, és most azt sem tudod, merre áll a fejed. Muszáj néha nemet is mondanod, mert ezt a tempót és az éjszakázást nem fogod sokáig bírni.

Halak

Ma nosztalgikus hangulatba kerülsz, de nem pozitív érelemben. Elkezdesz rágódni a múlton és azon, mit csinálnál másképp. Visszacsinálni már nem tudsz semmit, de tanulhatsz a hibáidból…

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!