4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Ha épp költözés előtt állsz a pasiddal, akkor bizony érdemes kikérned a csillagok véleményét is, ugyanis ez is befolyásolhatja, hogy könnyű, vagy nehéz lesz-e az együttélés…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Kos

Ha a pasid Kos, akkor már biztos tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nincs egyszerű dolgod, ez pedig hatványozottan igaz lesz, ha összeköltözésre adjátok a fejeteket. A Kosok elképesztő önfejűek, és nem képesek a kompromisszumra, így simán előfordulhat, hogy anélkül hívja át az összes barátját estére, hogy téged megkérdezett volna. Próbálj meg nyugodt és elnéző maradni, ugyanis ha kiakadsz és letámadod, 1 perc alatt kitörthet a háború!

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, szóval mindennek úgy, akkor és ott kell történnie, ahogy azt ő megálmodta. Az együttélésnél készülj fel, hogy egy Oroszlánt lehetetlen ledominálni, így a legtöbb szabályt ő fogja meghozni, amit vagy elfogadsz, vagy mehetsz, amerre látsz. Persze arról ne feledkezzünk meg, hogy a jegy szülöttei rendkívül odaadóak is tudnak lenni, így ha elviseled az erős személyiségét, akkor akár még ágyba is kaphatod a reggelit!

Szűz

Bár a Szűz jegyűek híresek arról, hogy nagyon nyugodtak és megbízhatóak, de bizony van még valami, ami talán csak akkor üt ki, ha együtt élsz velük; iszonyú rend- és tisztaságmániások! Ezt pedig értsd úgy, hogy ők tényleg kiborulnak, ha egy porszemet találnak a földön, vagy ha a borospoharat nem a megfelelő helyre raktad el. Ha viszont a rendetlenek közé tartozol, és épp összekötözöl a Szűz pasiddal, akkor az erő legyen veled! Ja és jó sok tisztítószer…

Halak

A Halak a legromantikusabb jegyek közé tartoznak, így a szerelem egy igazi álom lehet velük, de ha együttélésre kerül a sor, akkor megismerheted a művészlelkű pasik árnyoldalát is. Készülj fel, hogy sokszor lesznek hangulatingadozásai, ráaádsul a takarítás is teljesen rád fog zúdulni, egy Halak ugyanis csak akkor hajlandó bármilyen házimunkára, ha kényszerítik, vagy ha már tényleg nincs más választása.

Címkék: csillagjegy együttélés horoszkóp nehéz összeköltözés veszekedés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!