2020.01.17.@ 11.01

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Ha épp költözés előtt állsz a pasiddal, akkor bizony érdemes kikérned a csillagok véleményét is, ugyanis ez is befolyásolhatja, hogy könnyű, vagy nehéz lesz-e az együttélés…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Kos

Ha a pasid Kos, akkor már biztos tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nincs egyszerű dolgod, ez pedig hatványozottan igaz lesz, ha összeköltözésre adjátok a fejeteket. A Kosok elképesztő önfejűek, és nem képesek a kompromisszumra, így simán előfordulhat, hogy anélkül hívja át az összes barátját estére, hogy téged megkérdezett volna. Próbálj meg nyugodt és elnéző maradni, ugyanis ha kiakadsz és letámadod, 1 perc alatt kitörthet a háború!

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, szóval mindennek úgy, akkor és ott kell történnie, ahogy azt ő megálmodta. Az együttélésnél készülj fel, hogy egy Oroszlánt lehetetlen ledominálni, így a legtöbb szabályt ő fogja meghozni, amit vagy elfogadsz, vagy mehetsz, amerre látsz. Persze arról ne feledkezzünk meg, hogy a jegy szülöttei rendkívül odaadóak is tudnak lenni, így ha elviseled az erős személyiségét, akkor akár még ágyba is kaphatod a reggelit!

Szűz

Bár a Szűz jegyűek híresek arról, hogy nagyon nyugodtak és megbízhatóak, de bizony van még valami, ami talán csak akkor üt ki, ha együtt élsz velük; iszonyú rend- és tisztaságmániások! Ezt pedig értsd úgy, hogy ők tényleg kiborulnak, ha egy porszemet találnak a földön, vagy ha a borospoharat nem a megfelelő helyre raktad el. Ha viszont a rendetlenek közé tartozol, és épp összekötözöl a Szűz pasiddal, akkor az erő legyen veled! Ja és jó sok tisztítószer…

Halak

A Halak a legromantikusabb jegyek közé tartoznak, így a szerelem egy igazi álom lehet velük, de ha együttélésre kerül a sor, akkor megismerheted a művészlelkű pasik árnyoldalát is. Készülj fel, hogy sokszor lesznek hangulatingadozásai, ráaádsul a takarítás is teljesen rád fog zúdulni, egy Halak ugyanis csak akkor hajlandó bármilyen házimunkára, ha kényszerítik, vagy ha már tényleg nincs más választása.

Címkék: csillagjegy együttélés horoszkóp nehéz összeköltözés veszekedés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

5 csillagjegy-pár, akinek soha nem szabadna összejönnie

5 csillagjegy-pár, akinek soha nem szabadna összejönnie

Az ő esetükben a katasztrófa garantált...

Ez a 3 csillagjegy kezdeményezi általában a szakítást

És ezzel nem azt mondjuk, hogy nekik nem nehéz, viszont azt határozottan nem engedik, hogy összezavarják őket az érzelmeik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Mit árul el rólad az aszcendensed?

Eddig te is kizárólag a Nap-jegyedet csekkoltad a horoszkópokban? Pedig az aszcendensednek is óriási jelentősége van, ha nem nagyobb!

Horoszkóp: Június 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 4-én is!

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Horoszkóp: Június 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Így hevered ki a szakítást a csillagjegyed szerint

Most kiderült, neked mit dobott a kép – vagyis inkább a csillagok…

Horoszkóp: Június 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 2-án is!

Ez a tulajdonság vonz a legjobban egy pasiban a horoszkópod szerint

A csillagok miatt vonzódsz mindig ugyanahhoz a pasitípushoz.

3 csillagjegy, aki hajlamos a társfüggőségre

Ideje picit máshogy állni a szerelem vs. nem akarsz egyedül lenni kérdéshez.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 29-én is!