2020.01.17.@ 11.01

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Ha épp költözés előtt állsz a pasiddal, akkor bizony érdemes kikérned a csillagok véleményét is, ugyanis ez is befolyásolhatja, hogy könnyű, vagy nehéz lesz-e az együttélés…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Kos

Ha a pasid Kos, akkor már biztos tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nincs egyszerű dolgod, ez pedig hatványozottan igaz lesz, ha összeköltözésre adjátok a fejeteket. A Kosok elképesztő önfejűek, és nem képesek a kompromisszumra, így simán előfordulhat, hogy anélkül hívja át az összes barátját estére, hogy téged megkérdezett volna. Próbálj meg nyugodt és elnéző maradni, ugyanis ha kiakadsz és letámadod, 1 perc alatt kitörthet a háború!

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, szóval mindennek úgy, akkor és ott kell történnie, ahogy azt ő megálmodta. Az együttélésnél készülj fel, hogy egy Oroszlánt lehetetlen ledominálni, így a legtöbb szabályt ő fogja meghozni, amit vagy elfogadsz, vagy mehetsz, amerre látsz. Persze arról ne feledkezzünk meg, hogy a jegy szülöttei rendkívül odaadóak is tudnak lenni, így ha elviseled az erős személyiségét, akkor akár még ágyba is kaphatod a reggelit!

Szűz

Bár a Szűz jegyűek híresek arról, hogy nagyon nyugodtak és megbízhatóak, de bizony van még valami, ami talán csak akkor üt ki, ha együtt élsz velük; iszonyú rend- és tisztaságmániások! Ezt pedig értsd úgy, hogy ők tényleg kiborulnak, ha egy porszemet találnak a földön, vagy ha a borospoharat nem a megfelelő helyre raktad el. Ha viszont a rendetlenek közé tartozol, és épp összekötözöl a Szűz pasiddal, akkor az erő legyen veled! Ja és jó sok tisztítószer…

Halak

A Halak a legromantikusabb jegyek közé tartoznak, így a szerelem egy igazi álom lehet velük, de ha együttélésre kerül a sor, akkor megismerheted a művészlelkű pasik árnyoldalát is. Készülj fel, hogy sokszor lesznek hangulatingadozásai, ráaádsul a takarítás is teljesen rád fog zúdulni, egy Halak ugyanis csak akkor hajlandó bármilyen házimunkára, ha kényszerítik, vagy ha már tényleg nincs más választása.

Címkék: csillagjegy együttélés horoszkóp nehéz összeköltözés veszekedés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!