2020.01.19.@ 06.01

Ez a 3 csillagjegy hamar túlteszi magát a szakításon

Nekik biztosan nem lesz szükségük százas papírzsepire.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy hamar túlteszi magát a szakításon

Kos

Örök optimista és mindig a jövőbe tekint. Nála kizárt, hogy könnyekkel küszködve nosztalgiázzon az exén, inkább összeírja, hogy milyen céljai vannak és már neki is ugrik a megvalósításuknak. Plusz ügyesen megtalálja a tanulságot a volt kapcsolatában és inkább fogja fel tanulópénznek, mintsem drámának a szakítást.

Ikrek

A hétvégi bulik megkerülhetetlen sztárja egy pillanatra sem esik kétségbe, ha a szerelme dobja. Egyébként is jobban szeret társaságban lenni, mint kettesben, ráadásul könnyen ismerkedik és emiatt nincs is sokáig egyedül. Túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodjon az exe miatt.

Vízöntő

Hiába törték össze a szívét, annyira rajongásig szereti a barátait, hogy sokkal jobban feldobja a BFF-ek közelsége a hangulatát, mintsem kiboruljon a szakításon. Nem véletlen, hogy ő az egyik legjobb barát a csillagjegyek között, viszont szerelmi kapcsolatokban már kevésbé végezne előkelő helyen.

Címkék: csillagjegyek horoszkóp ikrek kos szakítás szerelem vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!