2020.01.21.@ 14.01

Ez a 3 csillagjegy teszi túl magát legnehezebben a szakításon

A szakítás mindig fájdalmas, egyes csillagjegyeknek azonban különösen nehéz az elengedés. Csekkold, hogy te köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy teszi túl magát legnehezebben a szakításon

Rák

Ha Rák a horoszkópod, akkor a legromantikusabb emberek közé tartozol, és szó szerint rajongsz a szerelemért, mondhatni szerelmes vagy a szerelembe. Sokszor képzeled magad romantikus filmekbe, ahol persze happy enddel végződik a sztorid, a valóság azonban sokszor nem így alakul, ez pedig elképesztően megvisel téged. Képtelen vagy feldolgozni, ha valaki kiszeret belőled, hiszen te akár már pár nap uán is az igazit látod a párodban.

via GIPHY

Oroszlán

Bár Oroszlánként nagyon erősnek és magabiztosnak mutatod magad, ha szerelmes leszel, akkor szinte teljesen elveszíted a kapcsolatot a valósággal. Még akkor sem veszed észre a másik hibáit, ha már mindenki más szemét kiböki, és még akkor is te futsz a másik után, ha megcsaltak téged. Néha próbáld megfogadni a szeretteid tanácsait, hiszen ők általában jobban átlátják a szerelmi életedet, mint te magad!

via GIPHY

Mérleg

A harmónia a legfontosabb számodra, ráadásul képtelen vagy másokat megbántani, ezért még akkor sem tudsz szakítani a pároddal, ha már régóta nem érzel iránta semmit. Inkább kiprovokálod, hogy a másik szakítson veled, minthogy te mondd ki azt, hogy vége, ám ha a szakítás gondolata a párodban fogalmazódik meg hamarabb, a büszkeséged miatt foggal-körömmel küzdeni fogsz azért, hogy ne kapj kosarat!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!