2020.01.24.@ 11.01

Ez a 3 csillagjegy csavarja el a leggyorsabban a pasik fejét

Csekkold le, hogy a te csillagjegyed köztük van-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy csavarja el a leggyorsabban a pasik fejét

Ikrek

Te aztán mindig képben vagy az összes beauty-trenddel, ráadásul a ruhatárad is irigylésre méltó! Pontosan tudod az összes praktikát ahhoz, hogy behálózz egy pasit, akik képtelen ellenálni a nőcis kisugárzásodnak! Ha te valakit kiszemelsz, akkor tuti eléred, hogy a végén ő teperjen utánad! Érdemes lenne továbbképzéseket tartanod más csajoknak a trükkjeidről!

via GIPHY

Mérleg

Az eleganciád, a kifinomultságod, és a kislányos bájod egyszerűen megőrjíti a srácokat, persze jó értelemben! Te vagy az a lány, aki mellett igazi, nagybetűs férfiként érzhetik magukat a pasik, ráadásul igazi Mérlegként elképesztő művelt is vagy, ami igazán szexi benyomást kelt az ellenkező nemben. Párválasztásnál soha nem kezdeményezel, de erre nincs is szükséged, hiszen a fiúk a lábaid előtt hevernek.

via GIPHY

Skorpió

Igazi rejtély vagy, ez pedig hihtetlenül vonzza a pasikat! A szexuális kisugárzásod szinte kézzel fogható, ezzel pedig te is tisztában vagy, sőt, fel is használod. Ahova belépsz, ott tuti, hogy mindenki téged fog nézni, egy idő után pedig egy egész csapatnyi srác fog küzdeni a kegyeidért. Arra azért vigyázz, hogy a szupererődet csak jóra használd, nehogy a végén összebunyózanak érted a férfiak!

via GIPHY

Címkék: csábítás csajok csillagjegy horoszkóp pasik szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!