2020.01.27.@ 12.01

4 csillagjegy, akinek minden sikerül ezen a héten

Ezeknek a jegyeknek nem lesz olyan akadály, amit nem tudnának legyőzni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek minden sikerül ezen a héten

Szűz

Alapvetően picit elutasító és távolságtartó vagy a pasikkal, most azonban a csillagok neked kedveznek, és a héten megismerhetsz egy rejtélyes idegent. Végre valaki, aki képes lenyűgözni a kritikus személyiségedet és azonnal levesz a lábadról, ami nálad tényleg ritka. Ettől akkora löketet kapsz, hogy bármihez is nyúlsz a héten, abból sikeres projekt lesz.

via GIPHY

Ikrek

Állandóan pörögsz és mindig tanulnál valami újat. Ezen a héten a munkádban lehetőséged nyílik egy olyan új pozi betöltésére, ami rengeteg fejlődési lehetőséget tartogat. Sőt, így újabb kapuk nyílnak meg és nem csak új képzési lehetőségek közül válogathasz, de gyorsan megtalálnak az új menő vezetők is. Az biztos, hogy nem fogsz unatkozni, hiszen nincs más, amit jobban utálsz, mint a semmittevés.

via GIPHY

Rák

Számodra mindennél fontosabb a család, ezért jogosan érezheted úgy, hogy helyére kerül az életed egy hiányzó darabkája, amikor hirtelen felbukkan egy családtag, akivel eddig meglehetősen rendezetlen volt köztetek a viszony. Ez a kapcsolat érzelmileg is megerősít, sőt általa még a karriered is fellendülhet néhány új kapcsolatnak köszönhetően.

via GIPHY

Oroszlán

Napok óta alig van időd alvásra, és amikor végre ágyba kerülsz sem tudsz igazán mélyen és pihentetően aludni. Ennek azonban vége, a csillagok újra neked kedveznek. Ismét minőségi szundikra számíthatsz hét elejétől, ami szerdától teljesen felturbózza a teljesítményedet. Kapaszkodj, de még a munka utáni programok is beleférnek majd, annyi pluszenergiád marad.

via GIPHY

Címkék: horoszkóp karrier szerelem szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!