Erre a 4 csillagjegyre lehet a legjobban számítani a bajban

Csekkold le, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik a legjobb támaszok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erre a 4 csillagjegyre lehet a legjobban számítani a bajban

Mérleg

Nem hiába mondják, hogy a Mérleg jegyűek a legjobb barát alapanyagok, hiszen ők szó szerint mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. Az egyik legjobb tulajdonságuk, hogy elképesztő gondoskodóak, így akit egyszer megszeretnek, azokat mindig támogatni fogják.

Nyilas

A Nyilas igazi tűz jegy, ezért nála nincs középút; vagy imád téged, és mindent megtesz érted, vagy teljesen közömbös. Ha viszont egyszer is elveszíted a bizalmát, akkor onnan már nem igazán van visszaút. Ha pedig téged választ élete párjának, akkor szerencsés vagy, mert biztos, hogy bármiben számíthatsz rá egy életen át.

Vízöntő

A Vízöntők renkdívül hűségesek, ezért nem meglepő, ha öregkorukra is szoros barátságot ápolnak az általános iskolai barátaikkal. Elképesztő jó szívüknek köszönhetően pedig bármi baj történjen, ők lesznek az elsők, akik felajánlják a segítségüket, amit maximálisan komolyan is gondolnak.

Halak

A Halak a legérzelmesebb jegyek közé tartoznak, ezért akiket igazán szeretnek, a legszerencsésebbek közé tartoznak. És hogy miért? Mert szó szerint mindent megtesznek a számukra fontos emberekért, és még azelőtt segítenek, mielőtt bármire is megkérnék őket.

Címkék: asztrológia barátság csillagjegy horoszkóp segítség szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!