2020.01.28.@ 06.01

Erre a 4 csillagjegyre lehet a legjobban számítani a bajban

Csekkold le, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik a legjobb támaszok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erre a 4 csillagjegyre lehet a legjobban számítani a bajban

Mérleg

Nem hiába mondják, hogy a Mérleg jegyűek a legjobb barát alapanyagok, hiszen ők szó szerint mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. Az egyik legjobb tulajdonságuk, hogy elképesztő gondoskodóak, így akit egyszer megszeretnek, azokat mindig támogatni fogják.

Nyilas

A Nyilas igazi tűz jegy, ezért nála nincs középút; vagy imád téged, és mindent megtesz érted, vagy teljesen közömbös. Ha viszont egyszer is elveszíted a bizalmát, akkor onnan már nem igazán van visszaút. Ha pedig téged választ élete párjának, akkor szerencsés vagy, mert biztos, hogy bármiben számíthatsz rá egy életen át.

Vízöntő

A Vízöntők renkdívül hűségesek, ezért nem meglepő, ha öregkorukra is szoros barátságot ápolnak az általános iskolai barátaikkal. Elképesztő jó szívüknek köszönhetően pedig bármi baj történjen, ők lesznek az elsők, akik felajánlják a segítségüket, amit maximálisan komolyan is gondolnak.

Halak

A Halak a legérzelmesebb jegyek közé tartoznak, ezért akiket igazán szeretnek, a legszerencsésebbek közé tartoznak. És hogy miért? Mert szó szerint mindent megtesznek a számukra fontos emberekért, és még azelőtt segítenek, mielőtt bármire is megkérnék őket.

Címkék: asztrológia barátság csillagjegy horoszkóp segítség szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!