2020.01.30.@ 13.01

Ez a 3 csillagjegy a legszétszórtabb az összes közül

Tudtad, hog a csillagok még azt is befolyásolhatják, hogy mennyire vagy figyelmetlen bizonyos dolgokban? Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legszétszórtabb az összes közül

Rák

A barátaid tuti, hogy sokszor említik neked, hogy néha olyan, mintha nem is ebben a világban élnél, igaz? Ez nem véletlen, ugyanis álmodozó Rák létedre csomószor előfordul, hogy egyszer csak fogod magad, és fejben lelépsz a saját kis gondolataid közé, kizárva ezzel mindent és mindenkit. Emiatt azonban nem figyelsz oda eléggé másokra, és sok fontos információt egyáltalán nem jegyzel meg, így nem csoda, ha gyakran pipák rád az emberek. Néha próbálj meg visszazökkenni az igazi életbe, az álmodozást pedig hagyd meg Csipkerózsikának!

via GIPHY

Mérleg

Döntésképtelen természeted miatt szinte mindig, mindent az utolsó pillanatra hagysz, ezért az életed állandó kapkodás. Ráadásul igazi művészlélek vagy, ezért szó szerint rosszul vagy minden hivatalos teendőtől, nem csak azért, mert hadilábon állsz a számokkal, de a határidőkkel sem vagy jóban. Próbálj meg kialakítani valami rendszert az életedben, vegyél például egy cuki planner naplót, ahova minden fontos dolgot felírhatsz, hogy később még véletlenül se felejtsd el őket! Utóirat: amikor sietsz, mindig nézz a lábad elé!

via GIPHY

Nyilas

Mindent akarsz, ráadásul azonnal, ha pedig ezzel is megvagy, akkor még többet és többet szeretnél! Ennek csak annyi a hátránya, hogy semmire nem tudsz igazán 100%-osan koncentrálni, mert amire végre egy dologra kezdenél fókuszálni, addigra megtetszik tíz másik. Tudjuk, hogy a lelkesedésed és az energiád verhetetlen, de érdemes megpróbálnod a képességeidet egy dologra összpontosítanod, mert hidd el, csodákra leszel képes! Szóval sloooow down!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy figyelmetlen horoszkóp szétszórt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?