2020.01.30.@ 13.01

Ez a 3 csillagjegy a legszétszórtabb az összes közül

Tudtad, hog a csillagok még azt is befolyásolhatják, hogy mennyire vagy figyelmetlen bizonyos dolgokban? Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legszétszórtabb az összes közül

Rák

A barátaid tuti, hogy sokszor említik neked, hogy néha olyan, mintha nem is ebben a világban élnél, igaz? Ez nem véletlen, ugyanis álmodozó Rák létedre csomószor előfordul, hogy egyszer csak fogod magad, és fejben lelépsz a saját kis gondolataid közé, kizárva ezzel mindent és mindenkit. Emiatt azonban nem figyelsz oda eléggé másokra, és sok fontos információt egyáltalán nem jegyzel meg, így nem csoda, ha gyakran pipák rád az emberek. Néha próbálj meg visszazökkenni az igazi életbe, az álmodozást pedig hagyd meg Csipkerózsikának!

via GIPHY

Mérleg

Döntésképtelen természeted miatt szinte mindig, mindent az utolsó pillanatra hagysz, ezért az életed állandó kapkodás. Ráadásul igazi művészlélek vagy, ezért szó szerint rosszul vagy minden hivatalos teendőtől, nem csak azért, mert hadilábon állsz a számokkal, de a határidőkkel sem vagy jóban. Próbálj meg kialakítani valami rendszert az életedben, vegyél például egy cuki planner naplót, ahova minden fontos dolgot felírhatsz, hogy később még véletlenül se felejtsd el őket! Utóirat: amikor sietsz, mindig nézz a lábad elé!

via GIPHY

Nyilas

Mindent akarsz, ráadásul azonnal, ha pedig ezzel is megvagy, akkor még többet és többet szeretnél! Ennek csak annyi a hátránya, hogy semmire nem tudsz igazán 100%-osan koncentrálni, mert amire végre egy dologra kezdenél fókuszálni, addigra megtetszik tíz másik. Tudjuk, hogy a lelkesedésed és az energiád verhetetlen, de érdemes megpróbálnod a képességeidet egy dologra összpontosítanod, mert hidd el, csodákra leszel képes! Szóval sloooow down!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy figyelmetlen horoszkóp szétszórt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!