2020.01.31.@ 14.01

Ezért randizz olyannal, akivel nem passzolsz a csillagjegyed alapján

Szuperül sikerült a randi, de kiderül a srácról, hogy a csillagjegye miatt messziről kerülnöd kéne? Talán pont ettől lesztek ti az év párosa!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért randizz olyannal, akivel nem passzolsz a csillagjegyed alapján

Nem, nem arról van szó, hogy eddig tévedésben éltél és feleslegesen csekkoltad a srác horoszkópját! Viszont ezen a ponton ne állj meg, mert csak félinformációid lesznek a kiszemeltedről. Ugyanis nem csak az számít, hogy Bika vagy Halak a srác, hanem egy csomó további részlet is kell, hogy összeállhasson a nagy kép. Kövesd ezeket a lépéseket:

via GIPHY

1. Szükséged lesz a születési diagramjára. Easy, ehhez nem kell óriás nyomozásba kezdened, csak derítsd ki, hogy mikor és pontosan hol született.

2. Megvagy vele? Jöhet a bolygóállások csekkolása, ami arra vonatkozik, hogy a születése pillanatában melyik égitest éppen melyik csillagjegyben állt. Ezekből még több információt tudsz kiolvasni (tisztára Harry Potter érzés, nem?). A Hold irányítja az érzelmi világát, a Merkúr befolyásolja, hogyan kommunikál, a Vénusz elárulja, milyen egy kapcsolatban és mennyire fejezi ki az érzéseit. Arra figyelj, hogy ezek a bolygóállások mennyire vannak pariban a te születési diagramoddal (szóval azonos bolygónál nálad melyik csillagjegy szerepel). Általános szabály, hogy a tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jól összepasszolnak, míg a föld jegyűek (Bika, Szűz, Bak) és a víz jegyűek (Rák, Skorpió, Halak), nos – különleges esetek.

3. Lesznek olyan területek, ahol már látod is az égi matchet (például bármilyen Hold és Vénusz bolygóknál lévő összeillő jegyek a nagy szerelemre utalnak), addig más bolygóknál előfordulhat, hogy nagyon is ütik egymást az eredmények. Ne pánikolj, ebben is van lehetőség! Az asztrológiában sokszor az ellentéteken keresztül mutatkozik meg a fejlesztendő terület, szóval benne van a pakliban, hogy motiváljátok majd egymást a fejlődésre.

4. Minden szempontból balra húznának titeket az égiek? Adj neki egy esélyt, lehet, nálatok egy életre bejön az ellentétek vonzzák egymást mondás.

via GIPHY

Címkék: csaj csillagjegy ezotéria férfi horoszkóp kapcsolat pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!