2020.01.31.@ 14.01

Ezért randizz olyannal, akivel nem passzolsz a csillagjegyed alapján

Szuperül sikerült a randi, de kiderül a srácról, hogy a csillagjegye miatt messziről kerülnöd kéne? Talán pont ettől lesztek ti az év párosa!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért randizz olyannal, akivel nem passzolsz a csillagjegyed alapján

Nem, nem arról van szó, hogy eddig tévedésben éltél és feleslegesen csekkoltad a srác horoszkópját! Viszont ezen a ponton ne állj meg, mert csak félinformációid lesznek a kiszemeltedről. Ugyanis nem csak az számít, hogy Bika vagy Halak a srác, hanem egy csomó további részlet is kell, hogy összeállhasson a nagy kép. Kövesd ezeket a lépéseket:

via GIPHY

1. Szükséged lesz a születési diagramjára. Easy, ehhez nem kell óriás nyomozásba kezdened, csak derítsd ki, hogy mikor és pontosan hol született.

2. Megvagy vele? Jöhet a bolygóállások csekkolása, ami arra vonatkozik, hogy a születése pillanatában melyik égitest éppen melyik csillagjegyben állt. Ezekből még több információt tudsz kiolvasni (tisztára Harry Potter érzés, nem?). A Hold irányítja az érzelmi világát, a Merkúr befolyásolja, hogyan kommunikál, a Vénusz elárulja, milyen egy kapcsolatban és mennyire fejezi ki az érzéseit. Arra figyelj, hogy ezek a bolygóállások mennyire vannak pariban a te születési diagramoddal (szóval azonos bolygónál nálad melyik csillagjegy szerepel). Általános szabály, hogy a tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jól összepasszolnak, míg a föld jegyűek (Bika, Szűz, Bak) és a víz jegyűek (Rák, Skorpió, Halak), nos – különleges esetek.

3. Lesznek olyan területek, ahol már látod is az égi matchet (például bármilyen Hold és Vénusz bolygóknál lévő összeillő jegyek a nagy szerelemre utalnak), addig más bolygóknál előfordulhat, hogy nagyon is ütik egymást az eredmények. Ne pánikolj, ebben is van lehetőség! Az asztrológiában sokszor az ellentéteken keresztül mutatkozik meg a fejlesztendő terület, szóval benne van a pakliban, hogy motiváljátok majd egymást a fejlődésre.

4. Minden szempontból balra húznának titeket az égiek? Adj neki egy esélyt, lehet, nálatok egy életre bejön az ellentétek vonzzák egymást mondás.

via GIPHY

Címkék: csaj csillagjegy ezotéria férfi horoszkóp kapcsolat pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?