2020.02.07.@ 11.02

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

A te horoszkópod ott van a listán?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

Rák

Végtelenül romantikus vagy, és sokszor már első látásra beleszeretsz a kiszemelt pasiba. Ilyenkor viszont hajlamos vagy csak a jó oldalát látni a másiknak, és sokszor elsiklasz az egyértelmű jelek felett. Ez persze nem jelenti azt, hogy téged bárki átverhet, hiszen a jóhiszeműséged az egyik olyan tulajdonságod, ami miatt hamar megszeretnek téged az emberek. Ha picit megpróbálsz gyanakvóbban hozzáállni a pasikhoz, akkor tuti nem futsz bele többször kétes kapcsolatokba!

via GIPHY

Oroszlán

Egyszerűen odavagy a rosszfiúkért! Imádod, ha zajlik körülötted az élet, és ha egy kapcsolat tele van szenvedéllyel és izgalmakkal. Az ilyen fajta szerelem viszont sokszor végződhet megcsalással, hiszen bármennyire is gondolod, hogy majd te megváltotatod a pasit, ez nem fog sikerülni. Adj esélyt néha azoknak is, akik nem feltétlenül tartoznak a „bad boy” kategóriába, hiszen szinte bárkit megkaphatsz a lehengerlő személyiséged miatt!

via GIPHY

Vízöntő

Egy igazi lázadó személyiség vagy, akit nem kötnek a szabályok, ezért ha párapcsolatról van szó, akkor sem szeretnéd, hogy túlságosan leláncoljanak téged. Emiatt viszont a másik fél is úgy érezheti, hogy nem fontos mindneről beszámolnia neked, ami fordítva is elsülhet… Próbáld megtalálni az arany középutat, és úgy kialakítani a kapcsolatodat, hogy ne érezd magad börtönben, de azért erőteljesen legyen kijelölve az a bizonyos határ!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!

Horoszkóp: Március 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 25-én is!

Ennek a 3 csillagjegynek hamarosan egy nagy álma fog teljesülni

Csekkold, hogy a horoszkópod a listán van-e!

Horoszkóp: Március 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 24-én is!

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Tartalékok bebiztosítva ezeknél a jegyeknél!

Horoszkóp: Március 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 23-án is!

Ez a 4 legőrültebb szextény rólad a csillagjegyed alapján

Egy friss kutatás eredményeiből kiderül a leghuncutabb titkod!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés lesz a péntek 13

Csekkold, hogy a te horoszkópod ott van-e a listán!