2020.02.07.@ 11.02

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

A te horoszkópod ott van a listán?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

Rák

Végtelenül romantikus vagy, és sokszor már első látásra beleszeretsz a kiszemelt pasiba. Ilyenkor viszont hajlamos vagy csak a jó oldalát látni a másiknak, és sokszor elsiklasz az egyértelmű jelek felett. Ez persze nem jelenti azt, hogy téged bárki átverhet, hiszen a jóhiszeműséged az egyik olyan tulajdonságod, ami miatt hamar megszeretnek téged az emberek. Ha picit megpróbálsz gyanakvóbban hozzáállni a pasikhoz, akkor tuti nem futsz bele többször kétes kapcsolatokba!

via GIPHY

Oroszlán

Egyszerűen odavagy a rosszfiúkért! Imádod, ha zajlik körülötted az élet, és ha egy kapcsolat tele van szenvedéllyel és izgalmakkal. Az ilyen fajta szerelem viszont sokszor végződhet megcsalással, hiszen bármennyire is gondolod, hogy majd te megváltotatod a pasit, ez nem fog sikerülni. Adj esélyt néha azoknak is, akik nem feltétlenül tartoznak a „bad boy” kategóriába, hiszen szinte bárkit megkaphatsz a lehengerlő személyiséged miatt!

via GIPHY

Vízöntő

Egy igazi lázadó személyiség vagy, akit nem kötnek a szabályok, ezért ha párapcsolatról van szó, akkor sem szeretnéd, hogy túlságosan leláncoljanak téged. Emiatt viszont a másik fél is úgy érezheti, hogy nem fontos mindneről beszámolnia neked, ami fordítva is elsülhet… Próbáld megtalálni az arany középutat, és úgy kialakítani a kapcsolatodat, hogy ne érezd magad börtönben, de azért erőteljesen legyen kijelölve az a bizonyos határ!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!