Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

A te horoszkópod ott van a listán?

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

Rák

Végtelenül romantikus vagy, és sokszor már első látásra beleszeretsz a kiszemelt pasiba. Ilyenkor viszont hajlamos vagy csak a jó oldalát látni a másiknak, és sokszor elsiklasz az egyértelmű jelek felett. Ez persze nem jelenti azt, hogy téged bárki átverhet, hiszen a jóhiszeműséged az egyik olyan tulajdonságod, ami miatt hamar megszeretnek téged az emberek. Ha picit megpróbálsz gyanakvóbban hozzáállni a pasikhoz, akkor tuti nem futsz bele többször kétes kapcsolatokba!

via GIPHY

Oroszlán

Egyszerűen odavagy a rosszfiúkért! Imádod, ha zajlik körülötted az élet, és ha egy kapcsolat tele van szenvedéllyel és izgalmakkal. Az ilyen fajta szerelem viszont sokszor végződhet megcsalással, hiszen bármennyire is gondolod, hogy majd te megváltotatod a pasit, ez nem fog sikerülni. Adj esélyt néha azoknak is, akik nem feltétlenül tartoznak a „bad boy” kategóriába, hiszen szinte bárkit megkaphatsz a lehengerlő személyiséged miatt!

via GIPHY

Vízöntő

Egy igazi lázadó személyiség vagy, akit nem kötnek a szabályok, ezért ha párapcsolatról van szó, akkor sem szeretnéd, hogy túlságosan leláncoljanak téged. Emiatt viszont a másik fél is úgy érezheti, hogy nem fontos mindneről beszámolnia neked, ami fordítva is elsülhet… Próbáld megtalálni az arany középutat, és úgy kialakítani a kapcsolatodat, hogy ne érezd magad börtönben, de azért erőteljesen legyen kijelölve az a bizonyos határ!

via GIPHY

Még több

Horoszkóp