2020.02.14.@ 14.02

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

A csillagok most elárulják neked, hogy tényleg összeillesz-e a pasiddal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

Ikrek – Halak

Az Ikrek játékossága egyszerűen tökéletes passzol a Halak álmodozós énjéhez, hiszen szinte ugyanazokért a dolgokért rajonganak mindketten. A szerelemben elképesztő harmonikusan működnek, hiszen az Ikrek jó kedve teljesen ráragad a Halakra, aki hajlamos lenne a befordulásra, a Halak pedig folyamatosan lenyűgözi az Ikreket a romantikus gesztusaival.

via GIPHY

Mérleg – Nyilas

A Mérleg és a Nyilas kapcsolatát nagyban jellemzi a humor és a vidámság, emiatt pedig lazán képesek egymás legjobb barátai is lenni, amellett, hogy rajongva szeretik a másikat. Mindkét jegy extra játékos, így a kalandvágyó Nyilas soha nem unja meg a Mérleg lelkes és kíváncsi természetét. Ti vagytok az a pár, akiről mindenki azt mondja, hogy „Nééézd, milyen cukiiik!”

via GIPHY

Vízöntő – Oroszlán

A Vízöntőnek igen nagy a szabadságvágya, de ha megtalálja a szerelmet, akkor az egyik legodaadóbb jegy az összes közül. Épp ezért lehet számára tökéletes az Oroszlán, aki az egyediségével képes megfogni a Vízöntőt, aki ha túlteszi magát azon, hogy az Oroszlán az „uralkodó” a kapcsolatban, akkor a szerelem örökké is tarthat! Egy biztos; a szenvedély ki lesz maxolva a kapcsolatban!

via GIPHY

Bika – Szűz

Mind a Bika, mind a Szűz szereti az állandóságot és utálja a változásokat. Bár a Bika igen heves természete néha idegesítheti az elképesztő nyugodt Szűz jegyet, ez mégsem ok arra, hogy akár egy pillanatra is elgondolkozzanak a szakításon. A Bika imádja a Szűz megfontoltságát, a Szűz pedig odavan a Bika temperamentumától, ami kibillenti őt a komfontzónájából. Ti aztán tényleg csak jó hatással vagytok egymásra!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szerelem valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Horoszkóp: Október 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 13-án is!