Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

A csillagok most elárulják neked, hogy tényleg összeillesz-e a pasiddal!

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

Ikrek – Halak

Az Ikrek játékossága egyszerűen tökéletes passzol a Halak álmodozós énjéhez, hiszen szinte ugyanazokért a dolgokért rajonganak mindketten. A szerelemben elképesztő harmonikusan működnek, hiszen az Ikrek jó kedve teljesen ráragad a Halakra, aki hajlamos lenne a befordulásra, a Halak pedig folyamatosan lenyűgözi az Ikreket a romantikus gesztusaival.

via GIPHY

Mérleg – Nyilas

A Mérleg és a Nyilas kapcsolatát nagyban jellemzi a humor és a vidámság, emiatt pedig lazán képesek egymás legjobb barátai is lenni, amellett, hogy rajongva szeretik a másikat. Mindkét jegy extra játékos, így a kalandvágyó Nyilas soha nem unja meg a Mérleg lelkes és kíváncsi természetét. Ti vagytok az a pár, akiről mindenki azt mondja, hogy „Nééézd, milyen cukiiik!”

via GIPHY

Vízöntő – Oroszlán

A Vízöntőnek igen nagy a szabadságvágya, de ha megtalálja a szerelmet, akkor az egyik legodaadóbb jegy az összes közül. Épp ezért lehet számára tökéletes az Oroszlán, aki az egyediségével képes megfogni a Vízöntőt, aki ha túlteszi magát azon, hogy az Oroszlán az „uralkodó” a kapcsolatban, akkor a szerelem örökké is tarthat! Egy biztos; a szenvedély ki lesz maxolva a kapcsolatban!

via GIPHY

Bika – Szűz

Mind a Bika, mind a Szűz szereti az állandóságot és utálja a változásokat. Bár a Bika igen heves természete néha idegesítheti az elképesztő nyugodt Szűz jegyet, ez mégsem ok arra, hogy akár egy pillanatra is elgondolkozzanak a szakításon. A Bika imádja a Szűz megfontoltságát, a Szűz pedig odavan a Bika temperamentumától, ami kibillenti őt a komfontzónájából. Ti aztán tényleg csak jó hatással vagytok egymásra!

via GIPHY

Még több

Horoszkóp