2020.02.14.@ 14.02

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

A csillagok most elárulják neked, hogy tényleg összeillesz-e a pasiddal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

Ikrek – Halak

Az Ikrek játékossága egyszerűen tökéletes passzol a Halak álmodozós énjéhez, hiszen szinte ugyanazokért a dolgokért rajonganak mindketten. A szerelemben elképesztő harmonikusan működnek, hiszen az Ikrek jó kedve teljesen ráragad a Halakra, aki hajlamos lenne a befordulásra, a Halak pedig folyamatosan lenyűgözi az Ikreket a romantikus gesztusaival.

via GIPHY

Mérleg – Nyilas

A Mérleg és a Nyilas kapcsolatát nagyban jellemzi a humor és a vidámság, emiatt pedig lazán képesek egymás legjobb barátai is lenni, amellett, hogy rajongva szeretik a másikat. Mindkét jegy extra játékos, így a kalandvágyó Nyilas soha nem unja meg a Mérleg lelkes és kíváncsi természetét. Ti vagytok az a pár, akiről mindenki azt mondja, hogy „Nééézd, milyen cukiiik!”

via GIPHY

Vízöntő – Oroszlán

A Vízöntőnek igen nagy a szabadságvágya, de ha megtalálja a szerelmet, akkor az egyik legodaadóbb jegy az összes közül. Épp ezért lehet számára tökéletes az Oroszlán, aki az egyediségével képes megfogni a Vízöntőt, aki ha túlteszi magát azon, hogy az Oroszlán az „uralkodó” a kapcsolatban, akkor a szerelem örökké is tarthat! Egy biztos; a szenvedély ki lesz maxolva a kapcsolatban!

via GIPHY

Bika – Szűz

Mind a Bika, mind a Szűz szereti az állandóságot és utálja a változásokat. Bár a Bika igen heves természete néha idegesítheti az elképesztő nyugodt Szűz jegyet, ez mégsem ok arra, hogy akár egy pillanatra is elgondolkozzanak a szakításon. A Bika imádja a Szűz megfontoltságát, a Szűz pedig odavan a Bika temperamentumától, ami kibillenti őt a komfontzónájából. Ti aztán tényleg csak jó hatással vagytok egymásra!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szerelem valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

A te horoszkópod ott van a listán?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 7-én is!

3 csillagjegy, aki fizetésemelésre számíthat februárban

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Horoszkóp: Február 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 6-án is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat februárban

A horoszkóp szerint néhány lánynak hamarosan fel fogják tenni a nagy kérdést.

Horoszkóp: Február 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 5-én is!

Horoszkóp: Február 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 4-én is!

4 csillagjegy, aki jó hírt kap a héten

Azonnal kiderül, a szerencsések között szerepelsz-e.

Horoszkóp: Február 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 3-án is!

Ezért randizz olyannal, akivel nem passzolsz a csillagjegyed alapján

Szuperül sikerült a randi, de kiderül a srácról, hogy a csillagjegye miatt messziről kerülnöd kéne? Talán pont ettől lesztek ti az év párosa!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 31-én is!

Ez a 3 csillagjegy a legszétszórtabb az összes közül

Tudtad, hog a csillagok még azt is befolyásolhatják, hogy mennyire vagy figyelmetlen bizonyos dolgokban? Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Horoszkóp: Január 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 30-án is!