2020.02.14.@ 14.02

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

A csillagok most elárulják neked, hogy tényleg összeillesz-e a pasiddal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

Ikrek – Halak

Az Ikrek játékossága egyszerűen tökéletes passzol a Halak álmodozós énjéhez, hiszen szinte ugyanazokért a dolgokért rajonganak mindketten. A szerelemben elképesztő harmonikusan működnek, hiszen az Ikrek jó kedve teljesen ráragad a Halakra, aki hajlamos lenne a befordulásra, a Halak pedig folyamatosan lenyűgözi az Ikreket a romantikus gesztusaival.

via GIPHY

Mérleg – Nyilas

A Mérleg és a Nyilas kapcsolatát nagyban jellemzi a humor és a vidámság, emiatt pedig lazán képesek egymás legjobb barátai is lenni, amellett, hogy rajongva szeretik a másikat. Mindkét jegy extra játékos, így a kalandvágyó Nyilas soha nem unja meg a Mérleg lelkes és kíváncsi természetét. Ti vagytok az a pár, akiről mindenki azt mondja, hogy „Nééézd, milyen cukiiik!”

via GIPHY

Vízöntő – Oroszlán

A Vízöntőnek igen nagy a szabadságvágya, de ha megtalálja a szerelmet, akkor az egyik legodaadóbb jegy az összes közül. Épp ezért lehet számára tökéletes az Oroszlán, aki az egyediségével képes megfogni a Vízöntőt, aki ha túlteszi magát azon, hogy az Oroszlán az „uralkodó” a kapcsolatban, akkor a szerelem örökké is tarthat! Egy biztos; a szenvedély ki lesz maxolva a kapcsolatban!

via GIPHY

Bika – Szűz

Mind a Bika, mind a Szűz szereti az állandóságot és utálja a változásokat. Bár a Bika igen heves természete néha idegesítheti az elképesztő nyugodt Szűz jegyet, ez mégsem ok arra, hogy akár egy pillanatra is elgondolkozzanak a szakításon. A Bika imádja a Szűz megfontoltságát, a Szűz pedig odavan a Bika temperamentumától, ami kibillenti őt a komfontzónájából. Ti aztán tényleg csak jó hatással vagytok egymásra!

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szerelem valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 30-án is!

Ezek a csillagjegyek még közelebb kerülnek egymáshoz a karanténban

A következő párok egyáltalán nem bánják, hogy össze vannak zárva, sőt!

Ez a 4 csillagjegy a legerősebb lelkileg

Mindannyian nehéz napokat élünk át, azonban a csillagok még ezekben az időkben is a segítségünkre lehetnek.

Horoszkóp: Március 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 26-án is!