Így hat a szerelmi életedre a Halak hónapja

Készülj fel, mert tartogathatnak néhány szuperszonikus csavart a csillagok.

Így hat a szerelmi életedre a Halak hónapja

Kos

A szokásosnál is több lelkizős beszélgetésre lesz szükséged ebben a hónapban, hogy biztosan tudd, a szerelmed még mindig odavan érted. Ha nem akarod kiakasztani a túlzásba vitt érzelemhullámokkal, egy részét tartogasd a barátnőidnek és beszéld ki a dolgokat velük.

 

Bika

A Halak hónapja extra adag romantikát dob a kapcsolatodra, aminek mindketten nagyon fogtok örülni. Egyébként is hiányoltad mostanában a nagy érzelmes jeleneteket, szóval külön örülsz majd a rózsaszín felvonásoknak.

 

Ikrek

Zűrös időszak előtt állsz: a pasid szinte sosem ért meg és nem is úgy viselkedik veled, ahogy szeretnéd. Elég könnyen kicselezheted a félreértéseket, ha egyenesen és őszintén fogalmazol, plusz hangot adsz a valós vágyaidnak.

 

Rák

Egyébként is hajlamos vagy a dolgok túlgondolására, most aztán pedig tényleg mindent beleadsz, hogy túlelemezd a kapcsolatodat. Ne generálj magadnak problémákat! Készítsd fel előre a szerelmed, hogy mire számíthat a következő hetekben, így jobban a támaszod lehet.

 

Oroszlán

Hiába szeretsz a középpontban lenni, most kizárólag a szerelmedre koncentrálsz majd. Megint olyan érzések vannak benned, amiket a kapcsolatotok legelején éreztél és szerelmesebbnek érzed magad, mint valaha. Élvezd ki mindent percét!

 

Szűz

Szereted a rendet és a kiszámíthatóságot, de még a te fejedet is elcsavarja a Halak hatása. Kit érdekel, hogy két napja nem mostál, ha közben a kiszemelted elhívott randira? A barátaid rád sem ismernek és te sem magadra, de kifejezetten jót fog tenni ez a kis váltás.

 

Mérleg

Ha nincs pasid, akkor most jó eséllyel rád talál a szerelem, mert ragyogsz a boldogságtól. Te sem tudod pontosan az okát, hogy miért van tele ennyire a szíved szeretettel (megsúgjuk, a Halak hónap az oka), de sokkal nyitottabb vagy a világra, mint egyébként szoktál lenni.

 

Skorpió

Nem sok változást fog hozni neked a hónap, hiszen egyébként is max fokozaton éled meg a szerelmet. Lepd meg a párod egy finom vacsival vagy szervezz mozi estet, hogy minőségi idővel is kifejezd az érzéseid.

 

Nyilas

Nehezen kezeled az erős érzelmeket és alaposan meg is ijedsz tőlük. Nagyjából erre számíthatsz ebben a hónapban, ami nem baj, csak ezúttal ne lökd el magadtól a hozzád közel állókat csak azért, mert furcsa ennyire erősen érezni. Hidd el, ez teljesen természetes.

 

Bak

Itt az ideje egy kicsit lelassulni és kiélvezni minden szerelmes pillanatot! Állandóan pörögsz és mindig csak a melón kattogsz, ezért pont jókor jön az érzelmes Halak időszaka, ami megtanít jobban megélni a jelent.

 

Vízöntő

Mindig is túlidealizáltad a szerelmet és kicsit irreális elvárásaid voltak a kiszemelteddel szemben. Most egyszerre érzed azt, hogy szabadságra vágysz és közel akarsz lenni a másikhoz. Elég nehezen összehozható párosítás, de a szerelmed pontosan tudja, hogy milyen vagy és éppen ezért szeret.

 

Halak

Az összes rád jellemző vonás, mint az együttérzés, kreativitás, szerethetőség erősebben érződik majd rajtad és ebben a hónapban még jobban önmagad leszel. Ne hagyd, hogy ezt mások kihasználják és tartogasd annak ezeket a tulajdonságaidat, akik tényleg megérdemlik.

Még több

Horoszkóp