2020.02.24.@ 13.02

4 csillagjegy, akinek nagyot lendül a szerelmi élete ezen a héten

Az ő csillagaikban mostanában fix, hogy nem lesz hiba!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek nagyot lendül a szerelmi élete ezen a héten

Kos

Egyre többet veszekedtek a pasiddal, és sajnos nem jellemző, hogy úgy zárjátok le a vitákat, hogy mindketten lecsillapodnátok. Sőt, általában tüske marad az összezörrenések után, amire csak tovább rakódnak az újabb és újabb konfliktusok. Ezt a kellemetlen időszakot azonban végre lezárhatjátok egy mindent eldöntő, nagyon higgadt beszélgetéssel. Szóval kitartást, napok kérdése az egész!

Oroszlán

Úgy érzed, picit megrekedt a kapcsolatotok, pedig te már készen állnál egy komolyabb szintre? A jó hír az, hogy a csillagok ezúttal a barátodnak is megadják a kezdő lökést, legyen szó összeköltözésről, eljegyzésről, vagy akár babaprojektről. Persze továbbra is szüksége lesz rá, hogy folyamatosan biztasd, de a lényeg, hogy ő is eltökélte magában, veled tervez.

Ikrek

A fiúddall rengeteget dolgoztok és alig van időtök egymásra – pont ezért jön a legjobbkor egy közös út, ahol végre annyi minőségi időt szánhattok egymásra, mint a kapcsolatotok elején. Meg se forduljon a fejedben, hogy lepattintod az utazási ötletével együtt, ugyanis pont erre a kiruccanásra lesz szüksége a kapcsolatotoknak.

Halak

Picit zavarban vagy, mert nem tudod, hogy pontosan mi a helyzet a kapcsolatoddal, hiszen nincs teljesen letisztázva, hogy jártok-e vagy csak kölcsönösen jól érzitek magatokat… Szóval határozottan jól jönne a megerősítés, és ha a srác végre érzékeltetné, tényleg fontos vagy neki! Annyit súgunk: a héten mindez bekövetkezik.

Címkék: csillagok ezotéria horoszkóp kapcsolat pasi szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?