2020.02.24.@ 13.02

4 csillagjegy, akinek nagyot lendül a szerelmi élete ezen a héten

Az ő csillagaikban mostanában fix, hogy nem lesz hiba!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek nagyot lendül a szerelmi élete ezen a héten

Kos

Egyre többet veszekedtek a pasiddal, és sajnos nem jellemző, hogy úgy zárjátok le a vitákat, hogy mindketten lecsillapodnátok. Sőt, általában tüske marad az összezörrenések után, amire csak tovább rakódnak az újabb és újabb konfliktusok. Ezt a kellemetlen időszakot azonban végre lezárhatjátok egy mindent eldöntő, nagyon higgadt beszélgetéssel. Szóval kitartást, napok kérdése az egész!

Oroszlán

Úgy érzed, picit megrekedt a kapcsolatotok, pedig te már készen állnál egy komolyabb szintre? A jó hír az, hogy a csillagok ezúttal a barátodnak is megadják a kezdő lökést, legyen szó összeköltözésről, eljegyzésről, vagy akár babaprojektről. Persze továbbra is szüksége lesz rá, hogy folyamatosan biztasd, de a lényeg, hogy ő is eltökélte magában, veled tervez.

Ikrek

A fiúddall rengeteget dolgoztok és alig van időtök egymásra – pont ezért jön a legjobbkor egy közös út, ahol végre annyi minőségi időt szánhattok egymásra, mint a kapcsolatotok elején. Meg se forduljon a fejedben, hogy lepattintod az utazási ötletével együtt, ugyanis pont erre a kiruccanásra lesz szüksége a kapcsolatotoknak.

Halak

Picit zavarban vagy, mert nem tudod, hogy pontosan mi a helyzet a kapcsolatoddal, hiszen nincs teljesen letisztázva, hogy jártok-e vagy csak kölcsönösen jól érzitek magatokat… Szóval határozottan jól jönne a megerősítés, és ha a srác végre érzékeltetné, tényleg fontos vagy neki! Annyit súgunk: a héten mindez bekövetkezik.

Címkék: csillagok ezotéria horoszkóp kapcsolat pasi szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 1., Kedd

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!