4 csillagjegy, akinek nagyot lendül a szerelmi élete ezen a héten

Az ő csillagaikban mostanában fix, hogy nem lesz hiba!

4 csillagjegy, akinek nagyot lendül a szerelmi élete ezen a héten

Kos

Egyre többet veszekedtek a pasiddal, és sajnos nem jellemző, hogy úgy zárjátok le a vitákat, hogy mindketten lecsillapodnátok. Sőt, általában tüske marad az összezörrenések után, amire csak tovább rakódnak az újabb és újabb konfliktusok. Ezt a kellemetlen időszakot azonban végre lezárhatjátok egy mindent eldöntő, nagyon higgadt beszélgetéssel. Szóval kitartást, napok kérdése az egész!

Oroszlán

Úgy érzed, picit megrekedt a kapcsolatotok, pedig te már készen állnál egy komolyabb szintre? A jó hír az, hogy a csillagok ezúttal a barátodnak is megadják a kezdő lökést, legyen szó összeköltözésről, eljegyzésről, vagy akár babaprojektről. Persze továbbra is szüksége lesz rá, hogy folyamatosan biztasd, de a lényeg, hogy ő is eltökélte magában, veled tervez.

Ikrek

A fiúddall rengeteget dolgoztok és alig van időtök egymásra – pont ezért jön a legjobbkor egy közös út, ahol végre annyi minőségi időt szánhattok egymásra, mint a kapcsolatotok elején. Meg se forduljon a fejedben, hogy lepattintod az utazási ötletével együtt, ugyanis pont erre a kiruccanásra lesz szüksége a kapcsolatotoknak.

Halak

Picit zavarban vagy, mert nem tudod, hogy pontosan mi a helyzet a kapcsolatoddal, hiszen nincs teljesen letisztázva, hogy jártok-e vagy csak kölcsönösen jól érzitek magatokat… Szóval határozottan jól jönne a megerősítés, és ha a srác végre érzékeltetné, tényleg fontos vagy neki! Annyit súgunk: a héten mindez bekövetkezik.

Még több

Horoszkóp