3 csillagjegy, akinek tavasszal durván bekavar egy ex

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

3 csillagjegy, akinek tavasszal durván bekavar egy ex

Ikrek

Épp nemrég jutottál el a pontra, hogy egyedül is jól tudod magad érezni, és egyelőre nincs szükséged pasira, vagy kapcsolatra. Egy régi szerelmed viszont ezt másképp gondolja, és hamarosan minden áron vissza akar téged szerezni. Vigyázz, mert nagy valószínűséggel csak vígasztalódni szeretne veled, és egyáltalán nem a „together-forever” szellemében keres meg téged…

Rák

Hihetetlenül romantikus lélek vagy, aki az életét próbálja úgy élni, mintha az egy cuki film lenne. Éppen ezért nagyon nehezen engedsz el embereket, és még a szakítás után is sokáig kötődsz a volt szerelmeidhez. Ez különösen igaz egy bizonyos exedre, akivel őszintén és mélyen szerettétek egymást, és aki most a semmiből fel fog bukkani. Nincsenek véletlenek, és most talán érdemes kockáztatni is, mert ez a kapcsolat akár még örökké is tarthat!

Vízöntő

A pasiddal nagyon jól elvagytok és nem is vágysz senki másra, a legváratlanabb pillanatban azonban visszajöhet a képbe egy régi nagy szerelmed, aki anno sok fájdalmat okozott neked. A dolog nagy választás elé fog állítani téged, így elképesztően észnél kell lenned, már csak azért is, mert a jelenlegi párod tényleg szeret téged. A régi emlékek ne tévesszenek meg túlságosan, és abba is gondolj bele, hogy az a bizonyos ex hányszor vert át téged, és miért jutottatok el a szakításig.

Még több

Horoszkóp