2020.02.25.@ 11.02

3 csillagjegy, akinek tavasszal durván bekavar egy ex

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek tavasszal durván bekavar egy ex

Ikrek

Épp nemrég jutottál el a pontra, hogy egyedül is jól tudod magad érezni, és egyelőre nincs szükséged pasira, vagy kapcsolatra. Egy régi szerelmed viszont ezt másképp gondolja, és hamarosan minden áron vissza akar téged szerezni. Vigyázz, mert nagy valószínűséggel csak vígasztalódni szeretne veled, és egyáltalán nem a „together-forever” szellemében keres meg téged…

Rák

Hihetetlenül romantikus lélek vagy, aki az életét próbálja úgy élni, mintha az egy cuki film lenne. Éppen ezért nagyon nehezen engedsz el embereket, és még a szakítás után is sokáig kötődsz a volt szerelmeidhez. Ez különösen igaz egy bizonyos exedre, akivel őszintén és mélyen szerettétek egymást, és aki most a semmiből fel fog bukkani. Nincsenek véletlenek, és most talán érdemes kockáztatni is, mert ez a kapcsolat akár még örökké is tarthat!

Vízöntő

A pasiddal nagyon jól elvagytok és nem is vágysz senki másra, a legváratlanabb pillanatban azonban visszajöhet a képbe egy régi nagy szerelmed, aki anno sok fájdalmat okozott neked. A dolog nagy választás elé fog állítani téged, így elképesztően észnél kell lenned, már csak azért is, mert a jelenlegi párod tényleg szeret téged. A régi emlékek ne tévesszenek meg túlságosan, és abba is gondolj bele, hogy az a bizonyos ex hányszor vert át téged, és miért jutottatok el a szakításig.

Címkék: asztrológia csillagjegy dráma ex horoszkóp kapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Horoszkóp: Október 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 13-án is!