Horoszkóp: Február 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

Horoszkóp: Február 26., Szerda

Kos

Az egyik kollégád bepróbálkozik a hátad mögött, hogy keresztbe tegyen neked. Szerencsére nagyon bénán csinálja és semmire sem megy vele, szóval nem kell nagyon aggódnod, de azért legyél résen!

Bika

Legszívesebben fognád a pasidat, ha szingli vagy, a legjobb barátnődet, és elmenekülnél a világ végére egy eldugott helyre. Sajnos sehogy sem tudsz most lelépni, de egy lazulós, iszogatós este sokat dobna a közérzeteden.

Ikrek

Egy romantikus este kettesben: pontosan ez az, amire ma szükséged van. Lépj le előbb a melóból, főzz valami fincsit, hűts be egy üveg bort és lepd meg a pasidat! Imádni fogja!

Rák

Ha nem vagy elég figyelmes és óvatos, belekeveredhetsz egy csúnya munkahelyi pletykába, amiből utána nagyon nehezen tudod csak kidumálni magad. Inkább tartsd távol magad minden furcsa, kétértelmű szitutól…

Oroszlán

Ma visszaüthet néhány korábbi figyelmetlenséged, felületességed. A jó hír viszont az, hogy ha ma csakis arra koncentrálsz, hogy helyrehozd a korábbi bakijaidat, nagyon is jól jöhetesz ki a dologból!

Szűz

Nagyon ritkán jön el egy-egy ilyen pont az életedben, de ma úgy érzed, változásra van szükséged és készen állsz az új kihívásokra. Nem is kell sokat várnod a lehetőségre, szóval azonnal ragadd meg!

Mérleg

Ma többször is eljátszol a gondolattal, hogy ‘mi lenne, ha felmondanál…’, ‘mi lenne, ha szakítanál a pasiddal…’, stb. Oké, hogy úgy érzed, drasztikus változásra van szükséged, de nem biztos, hogy ez a jó irány…

Skorpió

Minden szabadidődet betáblázod mostanában, és ha épp nincs veled senki, akkor is shoppingolsz vagy mászkálsz ide-oda. Nem gondolod, hogy komoly oka van annak, hogy nem akarsz egyedül maradni a gondolataiddal?

Nyilas

Úgy viselkedsz, mint egy lázadó tini, aki csak azért is ellentmond mindenre és mindenkinek. Azért a munkahelyeden nem az a legjobb taktika, ha a nemtetszésedet duzzogva adod a főnököd tudtára!

Bak

Nagyon izgalmas nap vár rád! Bárkivel is ismerkedsz meg ma, mindenképpen pozitív élményeket hozhat az életedbe, szóval legyél nyitott az új emberekre, lehetőségekre!

Vízöntő

Ez lesz a héten, sőt a hónapban a legkreatívabb napod. Csak úgy özönlenek a jobbnál jobb ötletek a fejedbe, szinte mindenre van azonnal minimum 2-3 megoldásod, amit ráadásul szuperül is kivitelezel. Hajrá!

Halak

Fontos, hogy ma ne halogass semmit, bármiről is legyen szó! Azonnal válaszolj minden e-mailre, vedd fel a telefont vagy hívj vissza mindenkit, mert sürgős infókról maradhasz le különben.

Még több

Horoszkóp